Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Veljača 2021. 13:19

Dada🐼

Women, MTB, Bozma, manemoj stvarno više neznam što da mislim. No bez obzira na sve mene jako zbunjuje što mi je štoperica još u organizmu. I svakako više nebi smjelo svijetliti, možda eventualno još sutra ali na dalje ne.
    Ne želim se puno nadati, kako bude. Svjesna sam u šta sam krenula 1dnš i sad idem dalje 🙈🙈🙈😁😁😁

Mantramo da bude dobitno i nadamo se najboljem 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Veljača 2021. 13:28

Obavila nabavku. Sad sam opskrbljena razno raznim orašastim plodovima (osim brazilskih koje više ne smijem jesti ), sjemenkama, zrnevljima 
    Pretvaram se u čudovište. 

💔💔💔

Lucyinthesky
    07. Veljača 2021. 13:38

MTB

Obavila nabavku. Sad sam opskrbljena razno raznim orašastim plodovima (osim brazilskih koje više ne smijem jesti), sjemenkama, zrnevljima

Prije u pticu 😉🐦

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    07. Veljača 2021. 13:39

Dada🐼

Women, MTB, Bozma, manemoj stvarno više neznam što da mislim. No bez obzira na sve mene jako zbunjuje što mi je štoperica još u organizmu. I svakako više nebi smjelo svijetliti, možda eventualno još sutra ali na dalje ne.
    Ne želim se puno nadati, kako bude. Svjesna sam u šta sam krenula 1dnš i sad idem dalje 🙈🙈🙈😁😁😁

Ja imam feeling da će to kod tebe biti super 😊🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Veljača 2021. 13:41

Lucyinthesky

MTB

Obavila nabavku. Sad sam opskrbljena razno raznim orašastim plodovima (osim brazilskih koje više ne smijem jesti), sjemenkama, zrnevljima

Prije u pticu 😉🐦

Pa kupila sam i mesa, voća i povrća 
    Btw, konopljine sjemenke su baš fiiine.  Uvijek sam imala predrasude prema tim zrnevljima (ptice, da ), ali čak je fino.

💔💔💔

Matkiša 😎
    07. Veljača 2021. 13:55

Evo mene, potvrđena O... Sve je supika... 
    transfer u subotu 13.02. 🎉
    Neka uđe u zapisnik 😁

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Anči 💕
    07. Veljača 2021. 14:03

Dada

Nadam se da nije endometriomčić jer ti je on naznaka nedaj bože endometrioze 🙄
    Nije ništa je mislio pod tim da nije iznad 4 cm… Jer ga ne diraju ni ne obraćaju pažnju ako je malecki.
    I ja ga imam 2 cm, ne brini jer ne stvara problem. Čak nije narastao ni tokom stimulacije.
    Što se bolova tiče ako je malo dirnuo u njega ili oko tog mjesta onda malo boli, jasno jer endometrioza boli. Nadam se da će ti sve biti ok i da nećeš imati problema sa tom groznom vješticom. Kada saznaš više o tome javi ❤️

Sad sam baš pogledala u papire i piše endometriom 1.33.. Hvala na objasnjenju sad bar znam od čega su bolovi 🙄

MTB ja sam do sad imala stvarno bas normalna islistva s pregleda pa me ovo bas uplašilo..mogu mislit kako je tebi bilo u toj situaciji.  

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Matkiša 😎
    07. Veljača 2021. 14:04

I pitanje : napisao Th: eadem + prog. gl. Vag 3x1 (to su valjda progesteron se glatke vaginalete?i u nastavku oestradiol (estrofem), decortin i andol 75 mg. I to sve od sutra da uzimam. 
    Sve kužim ali koji vrag je eadem?!  Jel zna tko? 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Veljača 2021. 14:07

Mattan, ušlo u zapisnik! Ostalo ti pojma nemam.

💔💔💔

07. Veljača 2021. 14:08

Mattan

I pitanje : napisao Th: eadem + prog. gl. Vag 3x1 (to su valjda progesteron se glatke vaginalete?)i u nastavku oestradiol (estrofem), decortin i andol 75 mg. I to sve od sutra da uzimam.
    Sve kužim ali koji vrag je eadem?! Jel zna tko?

Eadem je u smislu kao nesto isto kao do sada, nastavak i dalje... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.