Magnolia ne cini mi se losa kombinacija femare i pergoverisa. Mozes li mi rec koje doze si dobila? Kad si krenila s pergoverisom. To je bila blaga stimulacija?
Nadam se da ce ti nalazi biti dobri pa da ces brzo u fet.
A ja mislim da to spada u blagu stimulaciju, nisam ni ja sigurna. Od 2dc do 7dc femara i na prvom uz 5dc ubaci pergoveris pen, mislim da je on 150fsh75lh. Nisam ni gledala jer se nikako nisam sama bockala, sve sam tamo. I tih dana su bile jos dvije cure i obje na pergoverisu. A sto se nalaza tice mislim da ce mi bit ok, jedino taj kariogram, ali njega ne moram ni cekati da bude gotov jer se dugo ceka, a embriji su i tako vec skuhani sa genima koje ne mogu mijenjat. Tako da je on vise pro forme jer se i tako na njega ne moze utjecati. A ove ostale nalaze je lako ispraviti ako se sta nađe.
Sanjich zamjenila si me s nekim, nisam se ja čudila 🤷♀️
Danas mi računaju O, onda subota 6 dpo, ali realno ujutro je pa je kao 5 dpo tako barem doktor kaže...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Magnolia ne cini mi se losa kombinacija femare i pergoverisa. Mozes li mi rec koje doze si dobila? Kad si krenila s pergoverisom. To je bila blaga stimulacija?
Nadam se da ce ti nalazi biti dobri pa da ces brzo u fet.
A ja mislim da to spada u blagu stimulaciju, nisam ni ja sigurna. Od 2dc do 7dc femara i na prvom uz 5dc ubaci pergoveris pen, mislim da je on 150fsh75lh. Nisam ni gledala jer se nikako nisam sama bockala, sve sam tamo. I tih dana su bile jos dvije cure i obje na pergoverisu. A sto se nalaza tice mislim da ce mi bit ok, jedino taj kariogram, ali njega ne moram ni cekati da bude gotov jer se dugo ceka, a embriji su i tako vec skuhani sa genima koje ne mogu mijenjat. Tako da je on vise pro forme jer se i tako na njega ne moze utjecati. A ove ostale nalaze je lako ispraviti ako se sta nađe.
Ustvari letrozol, ne femara.
Danas mi računaju O, onda subota 6 dpo, ali realno ujutro je pa je kao 5 dpo tako barem doktor kaže…
Kako ti danas racunaju O? Jel puka folikul ili? To si ujutro isla i nije ga bilo?
Danas mi računaju O, onda subota 6 dpo, ali realno ujutro je pa je kao 5 dpo tako barem doktor kaže…
Kako ti danas racunaju O? Jel puka folikul ili? To si ujutro isla i nije ga bilo?
Da, sinoć kasno je bila O, jer ja pod štopericom jako osjetim tu bol kad puca... Tako da kad je tako kasno računaju dan poslije
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cure, tolko ste aktivne da ja jedva to uspijem pratiti. Suosjecam sa svima i uspjesnima i onima koje ce biti uspjesne drugi/treci put!
Maja555 zao mi je.. drzimo fige za prirodnjak!! I ja sam isla na prirodni i sve je bilo super tempirano i odlicno sam se osjecala jer nisam bila na hormonima, bas je bilo bezbolno, al eto nije uspjelo taj put, sad mozda i znam zasto, rekla mi je dr prosli tjedan da imam mali septum na maternici (prvi put cula)
Tako da MTB ja ipak necu ovaj mjesec u novi pokusaj kolko god sam se veselila! Nego ce mi 17.2 maknuti taj septum i ona misli da ce mi to povecati sanse.samo ne znam koliko nakon cu moci u postupak, nalazim na netu nesto 4-6 mjeseci ali to. Su neki podaci od preko 10 godina kojima ne zelim vjerovati 😂 pitat cu na licu mjesta iduci tj!
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Cure, tolko ste aktivne da ja jedva to uspijem pratiti. Suosjecam sa svima i uspjesnima i onima koje ce biti uspjesne drugi/treci put!
Maja555 zao mi je.. drzimo fige za prirodnjak!! I ja sam isla na prirodni i sve je bilo super tempirano i odlicno sam se osjecala jer nisam bila na hormonima, bas je bilo bezbolno, al eto nije uspjelo taj put, sad mozda i znam zasto, rekla mi je dr prosli tjedan da imam mali septum na maternici (prvi put cula)
Tako da MTB ja ipak necu ovaj mjesec u novi pokusaj kolko god sam se veselila! Nego ce mi 17.2 maknuti taj septum i ona misli da ce mi to povecati sanse.samo ne znam koliko nakon cu moci u postupak, nalazim na netu nesto 4-6 mjeseci ali to. Su neki podaci od preko 10 godina kojima ne zelim vjerovati 😂 pitat cu na licu mjesta iduci tj!
Marinela, ovisno koliko je opsežna operacija, može trajati i do 4-6 mjeseci. Moj prijedlog ti je da odmah udreš po svježoj matičnoj mliječi da ti pomogne da se maternica što prije oporavi.
Ne znam je li zbog nje, ali meni je maternica nakon spontanog jako brzo bila kao nova.
💔💔💔
Magnolia letrozol, femara, letrilan... To ti je draga sve isto, samo drugi proizvođac 😉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Da, sinoć kasno je bila O, jer ja pod štopericom jako osjetim tu bol kad puca… Tako da kad je tako kasno računaju dan poslije
Ocito svaki doktor svoju shemu ima 🤞🤞 bas cujen od prije da su u osijeku odlicni i drzim fige 🍀🍀🍀
Magnolia letrozol, femara, letrilan… To ti je draga sve isto, samo drugi proizvođac 😉
Da, znam. Ali sam se ispravila da napisem tocno kako je bilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji