Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    07. Veljača 2021. 12:35

Što se bolova tiče, ja sam izgleda teška mimoza jer mene je bolilo i nakon ET a bome sam i nakon FET-a većinu prelezala jer bi me baš bolio trbuh ako bilo šta radim.. kod mene nije bilo onog danas transfer, sutra posao.. zapravo je ali sam radila od doma u ležecem položaju sa izgasenom kamerom na sastancima 😅.
    Miss nadam se da će tebi uskoro krenuti ta blažena trudnoća, mirna.. stvarno si već zaslužila na veliko ❤️
    Dada daj da vidimo danas, mene ti to užasno zanima..

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Veljača 2021. 12:50

Mattan, ne moraš se bojati za muža. Osim ako meni iduća dva postupka ne upale. Nakon toga, drhti. 

miss, vjerujem da je gadno. Čim je konstantna bol, umori čovjeka. Čak i ako isključimo emocionalnu komponentu. 

J_b, sutra ćemo svi biti pametniji.  

Dada, navijam da se uskoro počne tamniti.

anchy321, nisam, ali sam imala izljev krvi nekoliko dana nakon briseva & pape, usrala sam se od straha (menstruacija nije bila ni blizu). Tako da mislim da je to normalno, pogotovo ako je bio nježan ko traktor...

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    07. Veljača 2021. 12:51

manemoj

manemoj evo samo za tvoje znatiželjne oči 😂😂Danas sam pišala 2. Jedan je bio od noćne, a jedan od jutarnje mokraće. (S tim da je svakih 4 sata jer ja stvarno jako često piškim jer imam probleme sa mjehurom, i nemogu uloviti mokraću u sebi duže od toga 🙄 a ako trpim dobijem upalu ).

endometrioza

manemoj
    07. Veljača 2021. 13:05

Dada🐼

manemoj

manemoj evo samo za tvoje znatiželjne oči 😂😂Danas sam pišala 2. Jedan je bio od noćne, a jedan od jutarnje mokraće. (S tim da je svakih 4 sata jer ja stvarno jako često piškim jer imam probleme sa mjehurom, i nemogu uloviti mokraću u sebi duže od toga 🙄 a ako trpim dobijem upalu ).

Dada moja meni ti tvoji testici izgledaju kao da si ih stavila na hrpu, pomiješala pa random poslozila na papir 🙈 jedan mi je svjetliji, pa tamniji, pa opet svjetliji... Drugačije sam ja to zamišljala i zato mi je baš drago da si stavila to za sve ostale cure isto.
    Iako mi se ova danas stvarno čiji svjetlija dosta 🤷

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

07. Veljača 2021. 13:06

Dada, ja bi rekla da to vise nije samo stoperica. Zadnje dane stoperice crta nije bas tako crvena.

• *.Women_name.*
    07. Veljača 2021. 13:08

MISS

Sanjich samo ti sanjaj samo nemoj jos piskit 😂😂 suzdrzi se jos koji dan da budes sigurna u svoj plusic !! Ovo je sve dobar znak.
    Cure, meni je vise glupo iti pisat kad je svaki dan isto, probadanja i pritisak koji ne prestaju od 28.11 , puna dva ipo mjeseca,bas sam iscrpljena i mislim da kad to prestane da necu znat zivit bez toga, bit ce skroz cudno.. glupo je kukat i zalit jer uvijek moze bit gore, ali svaki dan molim da samo buden jedna obicna trudnica koja moze uzivati u drugom tromjesjecju.. i dalje samo mirujem i odmaram , ne mogu se pozalitu,svi oko mene skacu .
    Jedva cekam da krenu vase bete da se veselim skupa s vama!!! ❤️

Ne brini Miss, svi se mi brinemo. Ja sam stvarno do 14 tjedna negdje imala svakodnevno ili bar svaka dva dana te menstrualne bolove koji baš nisu bili ono da jedva osjetis, dosta sam ih osjetila. Sad mi se zna pojavit ali puno kraće traje i u blažem obliku. Sad su više oštra probadanja od pupka prema dole kao da te netko nožem onako probode i ponekad kroz rodnicu. Jedino kad duže stojim osjećam pritisak dole koji kako odmiče trudnoća nekako mi se sve više smanjuje, pretpostavljam kako beba ide gore više iznad zdjelice. Pitala sam za sve te bolove više ginekologa (kod kojeg god sam bila 🙈🙈🙈 Petrova i moj privatnik) svi su rekli da je to sve normalno. U početku te boli jer se zdjelica širi i maternica, a kasnije ova probadanja kažu da su povezana sa lgamentima kružnim koji drže maternicu kako trudnoća odmiče. Nisam sejvala sliku i baš mi je sad žao da ti pokažem kako je jedna doktorica stavila i primjer, baš se vidi taj dugacki ligament koji se rasteze kako nam bušo raste 🥰🥰🥰 sve će to prestati, već si ti super dio prešla. 😊

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

07. Veljača 2021. 13:10

Dada nisam pošiskila 😶 sinoc me ta bol probudila pa piskila u pol noci ujutro prazan mjehur i et.. Popodne sad idemo kod prijatelja proleti ce dan... Obecala san miss ne znam ni ja vise do kojeg dana cekat.. Do kojeg uspijen 😂😂😂💋💋💋🍀🍀🍀

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Veljača 2021. 13:12

Dada🐼

manemoj

Možda mi se čini, ali rekla bih da je blaago tamniji počeo biti?
    Jedva čekam tvoje testiće sutra i preksutra.

💔💔💔

• *.Women_name.*
    07. Veljača 2021. 13:15

MTB

Dada🐼

manemoj

Možda mi se čini, ali rekla bih da je blaago tamniji počeo biti?
    Jedva čekam tvoje testiće sutra i preksutra.

Jeee fkt je tamniji, i meni tak izgleda. Držim fige da tamne idućih par dana 🤞🤞 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    07. Veljača 2021. 13:18

Women, MTB, Bozma, manemoj stvarno više neznam što da mislim. No bez obzira na sve mene jako zbunjuje što mi je štoperica još u organizmu. I svakako više nebi smjelo svijetliti, možda eventualno još sutra ali na dalje ne.
    Ne želim se puno nadati, kako bude. Svjesna sam u šta sam krenula 1dnš i sad idem dalje 🙈🙈🙈😁😁😁

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.