Tuma, zašto si ne staviš sticker u potpis? Ili voliš svaki tjedan mijenjati potpis i dizati tt?
💔💔💔
Evo mene, potvrđena O… Sve je supika…
transfer u subotu 13.02. 🎉Neka uđe u zapisnik 😁
❤️❤️❤️❤️🤞🤞
Dada ne želim davati lažne nade, al i meni se čini da crtica jača opet. 🙏 Nek je to to🤞 veselim se sutrašnjem i presutrasnjem testu😊
Maja555 žao mi je što nije uspjelo, držim fige uspije prirodni 🤞
Ana123456 ne znam kaj bih ti rekla. Bolje ćeš znati kad izvadiš drugu. Možda je malo lijenija i sporije kreće. U svakom slučaju držim fige! 🙏🤞
Evo pišala sam opet makar sam prije 2 i pol sata ispraznila mjehur. Ovo mi neda mira. Rekla sam si da NEĆU stavljati slike i NEĆU daviti sa tim ni sebe ni vas, ali eto išla sam ponovit glupi test jer sam LUDA ŽENA POD HORMONIMA i jer ih imam još 30ak, šteta da stoje 😂😂
Evo (bez filtera), ako je samo štoperica jeb** ću joj sve 😹
https://ibb.co/jG3bHBZ
endometrioza
Magnoliavjerojatno bolnica to ne parkticira. U kojoj si ti fazi? Jesi i dalje cito? Ne vidim puno iz tvog potpisa.
Jesam, nakon toga prirodnjaka sam imala stimulirani, femara plus pergoveris i dobila sam 5js, dvije zamrznute treci dan, a dvije peti. Te dvije sto su peti su bile kao losije treci dan i onda su ih ostavili da vide sto ce bit i eto dosle su do blastica. Nije bilo transfera, sve su zamrznute jer me dr poslao na one neke pretrage, vitamini, trombofilija, kariogram.... Zbog spontanih, pa cu nakon sto sve obavim u fet. Iako mislim da ce mi biti sve ok, jedino se kariograma bojim.
Dada ne želim davati lažne nade, al i meni se čini da crtica jača opet. 🙏 Nek je to to🤞 veselim se sutrašnjem i presutrasnjem testu😊
Ana123456 ne znam kaj bih ti rekla. Bolje ćeš znati kad izvadiš drugu. Možda je malo lijenija i sporije kreće. U svakom slučaju držim fige! 🙏🤞
Evo pišala sam opet makar sam prije 2 i pol sata ispraznila mjehur. Ovo mi neda mira. Rekla sam si da NEĆU stavljati slike i NEĆU daviti sa tim ni sebe ni vas, ali eto išla sam ponovit glupi test jer sam LUDA ŽENA POD HORMONIMA i jer ih imam još 30ak, šteta da stoje 😂😂
Izgleda dobro.
Sad udahni.
Izdahni.
Polako se odmakni od mjesta gdje si stavila trakice.
Jako polako.
Bez naglih pokreta.
Okreni im leđa.
Napravi korak prema naprijed.
Još jedan.
Uputi se prema TVu.
Sjedni na najudobniji komad namještaja koji imaš.
Digni noge u zrak.
Pokrij se najdražom dekicom.
Upali Netflix.
Upali neku seriju sa zgodnim komadima.
Gledaj.
(ako kojim slučajem nemaš pri ruci dekicu za pokriti se i nemaš gdje dignuti noge, imaš ozbiljnih problema i treba ti liječenje )
💔💔💔
Ma koja štoperica je 11 dan ovako tamna . Nema šanse da je ovo samo štoperica
manemoj, gdje da te mazim?
Dakle, skroz na početku Mirogojske imaš to skretanje prema ulazu u Fran Mihaljevića (Rockfellerova skreće desno, a rampa je onda odmah lijevo). Ispred je rampa, prođeš rampu i dođeš do te raspadnute fasade. Ne ideš na vrata bliže tebi, nego nastaviš dalje uz zgradu nekih 5, 6 metara. Tamo su vrata ispred kojih vjerojatno neće biti nitko i jedno malo osamljeno zvonce. Zvoniš na zvono i čekaš da sestra izađe vani. Sestra je vjerojatno najdivnija sestra koju sam upoznala u životu, ja bih nju na pedijatriju koliko je predivna.Ona ti vadi krv i zabavlja te dok to radi, a ti se samo moliš da ne rokne još jedan potres jer zgrada djeluje da bi se srušila čim malo puhne vjetar.
Rezultati nalaza za dva tjedna.
Ana123456, da, to je mala beta za taj dan. Može biti svašta - vanmaternična, biokemijska ali i zdrava trudnoća (bilo je i takvih situacija). Jako je bitno da nastaviš sa terapijom, i da opet izvadiš betu za dva dana da vidiš što se događa. Obavještavaj nas jer smo mi ovdje kolektivno većinu scenarija prošle pa ćemo te moći savjetovati
Ja sam ti samo 168 i ne mogu ti pomoći, nemaš me šta maziti 😂😂😂
Hvala ti na super detaljnom objašnjenu ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure ja sam vanzemaljac 👽
Idem na kavu do prijateljice koja nema pojma o svemu ovome i idem se dotaći nekih drugih tema 😁
Poslije tv i fimići, nisam se makla par dana od kuće... Vrijeme je 🥰
Bajo šalji malo trudnički prašine 🥰🥰
MTB slijedim upute 😹😹😹
endometrioza
Pozz cure samo da javim beta mi je 13 dnt 2 blastice 31…
Odmah kad sam pokupila nalaz sam išla u Muller po test za trudnoću ..
Crtica je vidljiva i dalje i mislim da se malo bolje vidi nego zadnji put..
Nez jel to normalno pošto je rađena icsi..ili je biokemijska
Ja sam imala betu 14dnt trodnevnih 30. Na zalost bila je biokemijska. Nisam vadila drugu betu jer je sutradan test bio sa jedva vidljivom sjenom. I preksutra bijel 100posto pa se nisam htjela muciti sa vađenjem krvi. U svakom slucaju poprati ili testovima ili u krvi jer vidjeli smo sto se aurori dogodilo.
manemoj, gdje da te mazim?
Dakle, skroz na početku Mirogojske imaš to skretanje prema ulazu u Fran Mihaljevića (Rockfellerova skreće desno, a rampa je onda odmah lijevo). Ispred je rampa, prođeš rampu i dođeš do te raspadnute fasade. Ne ideš na vrata bliže tebi, nego nastaviš dalje uz zgradu nekih 5, 6 metara. Tamo su vrata ispred kojih vjerojatno neće biti nitko i jedno malo osamljeno zvonce. Zvoniš na zvono i čekaš da sestra izađe vani. Sestra je vjerojatno najdivnija sestra koju sam upoznala u životu, ja bih nju na pedijatriju koliko je predivna.Ona ti vadi krv i zabavlja te dok to radi, a ti se samo moliš da ne rokne još jedan potres jer zgrada djeluje da bi se srušila čim malo puhne vjetar.
Rezultati nalaza za dva tjedna.
Ana123456, da, to je mala beta za taj dan. Može biti svašta - vanmaternična, biokemijska ali i zdrava trudnoća (bilo je i takvih situacija). Jako je bitno da nastaviš sa terapijom, i da opet izvadiš betu za dva dana da vidiš što se događa. Obavještavaj nas jer smo mi ovdje kolektivno većinu scenarija prošle pa ćemo te moći savjetovati
Ja sam ti samo 168 i ne mogu ti pomoći, nemaš me šta maziti 😂😂😂
Hvala ti na super detaljnom objašnjenu ❤️
Pa rekla si MTB pomazi?
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji