Obavila nabavku. Sad sam opskrbljena razno raznim orašastim plodovima (osim brazilskih koje više ne smijem jesti), sjemenkama, zrnevljima
Pretvaram se u čudovište.
MTB, sad kad spominjes.. zna li netko smiju li se jesti indijski orascici u trudnoci?
Zasto ne smijes brazilske?
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Women Name hvala ti ,vjerujam ja tebi sve,a i doktor mi kaze isto ,ja sam samo zabrinuta sta to traje skoro vec 10 tjedana i nema nikakvih naznaka da ce se smanjiti pritisak i bol .svaki dan je isto pa sam bice zato nervozna,a onda dode i taj glupi hematom..nikako mira...ali dobro,sve se da izdrzat samo da beba bude ok...ako treba i do kraja ovako.
Dada meni se isto cini super taj tvoj test, mada je jos rano,kroz narednih par dana ces bas lijepo vidit kako tamni..
Sanjich do srijede 🙏🙏🥰🥰
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Mattan nemam pojma😅🙈 covjek mozda nezz tipkati. Sibni mu poruku za objasnjenje😉 Jeeej navijam🤞🤞
Dada e taj zadnji test nije od stoperice🤞🤞🍀😍 nadamo se i navijamo za dalje🌸
Lucy nadam se da nije nista, iako se osjecam kao da mi mozak kuha. . 😫🙄❤️
Sanjich 🤞🤞🍀🌸
Mtb jesam spomenila da je mm visok 2,05😁😜 al nema ti od njega takve koristi kakva tebi treba🙈😁😲🤦♀️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Obavila nabavku. Sad sam opskrbljena razno raznim orašastim plodovima (osim brazilskih koje više ne smijem jesti), sjemenkama, zrnevljima
Pretvaram se u čudovište.
Prije u pticu 😉🐦
Pa kupila sam i mesa, voća i povrća
Btw, konopljine sjemenke su baš fiiine.Uvijek sam imala predrasude prema tim zrnevljima (ptice, da
), ali čak je fino.
Nisam njih probala, budem 👍Ja, najčešće jedem bućine +bademe, orahe i to.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
I pitanje : napisao Th: eadem + prog. gl. Vag 3x1 (to su valjda progesteron se glatke vaginalete?)i u nastavku oestradiol (estrofem), decortin i andol 75 mg. I to sve od sutra da uzimam.
Sve kužim ali koji vrag je eadem?! Jel zna tko?
Eadem je u smislu kao nesto isto kao do sada, nastavak i dalje…
Ahaaaa, ima smisla...rekao je da nastavim što sam dosada pila, ah 😁 Sad sam već poslala poruku, da sam bar prije pročitala tvoj odgovor 😉
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Women Name hvala ti ,vjerujam ja tebi sve,a i doktor mi kaze isto ,ja sam samo zabrinuta sta to traje skoro vec 10 tjedana i nema nikakvih naznaka da ce se smanjiti pritisak i bol .svaki dan je isto pa sam bice zato nervozna,a onda dode i taj glupi hematom..nikako mira…ali dobro,sve se da izdrzat samo da beba bude ok…ako treba i do kraja ovako.
Dada meni se isto cini super taj tvoj test, mada je jos rano,kroz narednih par dana ces bas lijepo vidit kako tamni..
Sanjich do srijede 🙏🙏🥰🥰
I ja sam isto nervozna i koliko god se trudim nemogu onako bit bezbrižna trudnica. Mislim da je to kod nas MPO trudnica normalno i da se potpuno smiris tek pred kraj ili kad rodiš. Još i taj hematom kj te brine ima sve to utjecaja. Ali ono što ti kažeš najbitnije da beba bude dobro 🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
I pitanje : napisao Th: eadem + prog. gl. Vag 3x1 (to su valjda progesteron se glatke vaginalete?)i u nastavku oestradiol (estrofem), decortin i andol 75 mg. I to sve od sutra da uzimam.
eadem (nastavak stare dijagnoze, terapije, ništa se nije promjenilo + prog, estro itd...)
Neka me netko ispravi ako griješim 😹😹
Hvala cure na divnom mantranju 🙏❤️
endometrioza
Nirvana2020, mislim da možeš jesti sve oraščiće. Ja brazilske ne smijem jer imam blago povišen selen.
Meto, ma neka korist se uvijek nađe. Ali da, prednost imaju oni sa specifičnim sposobnostima.
Lucyinthesky, da, ja isto obično jedem te standardne. Jučer sam proguglala kojih su 10 najzdravijih sjemenki i vidjela da suncokretove i konopljine još nisam probala. Suncokretove su ok, konopljine su baš fine.
💔💔💔
Evo da se javim, dobila sam mjesecnicu. AIH je bio neuspjesan. Kroz ovih 15 dana sam bila koma. Pauza mjesec pa opet u prirodni.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
eadem (nastavak stare dijagnoze, terapije, ništa se nije promjenilo + prog, estro itd…)
Neka me netko ispravi ako griješim 😹😹
Hvala cure na divnom mantranju 🙏❤️
Hvala :) ja sam stvarno optimistična u vezi tvoje trudnoće ovaj put, nekako mi se čini da će to biti TO ovaj mjesec 💗
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji