Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    07. Veljača 2021. 16:31

Maja, zao mi je... 😔😔

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🌼TiKi🌼
    07. Veljača 2021. 16:44

Dada ja mislim da to nije stoperica... Od stoperice blijedi ne blijedi pa opet tamni... Piskaj ti i dalje, ali ja mislim da je to hcg... 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• maja555
    07. Veljača 2021. 16:54

Magnolia ne cini mi se losa kombinacija femare i pergoverisa. Mozes li mi rec koje doze si dobila? Kad si krenila s pergoverisom. To je bila blaga stimulacija? 
    Nadam se da ce ti nalazi biti dobri pa da ces brzo u fet.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    07. Veljača 2021. 17:02

Daj bože da je ovako kako pričate 🙏❤️. Još ću ja jedan prije spavanja sigurno pišnut samo da skupim materijala  😂😂😂😂

endometrioza

🌼TiKi🌼
    07. Veljača 2021. 17:05

Dada bolje skupljaj materijal za prvi jutarnji pis pis... 😂
    Maja555 zao mi je sto nije uspjelo. Mene su isto stimulirali s Femarom u oba AIH-a. U drugom su dodali jos Menopur i taj je put uspjelo. Drzim fige za dalje. 🤞

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

07. Veljača 2021. 17:06

Cure sad cu procitat sve redom jer cili dan sam napreskokce 🧐

Ovo sta san ubrala.. Dada ja jedva cekam tvoju betu i cini mi se da nista od onog plana ispratit stopericu pa uhvatit betu.. Kod tebe ce bit tamne do kraja desetog mjeseca 🤞🤞🤞🤞👶🍀

Maja zao mi je 🥺 ja cu isto u prirodni iza ovog feta.. Neznam kad ce me upisat na stimulirani pa cu do tad prirodni tu valjda nema cekanja jer ne idu lijekovi ni nista.. 

Bajo 😍

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Veljača 2021. 17:12

Dada🐼

Daj bože da je ovako kako pričate 🙏❤️. Još ću ja jedan prije spavanja sigurno pišnut samo da skupim materijala 😂😂😂😂

Ne radi si to.  Bila sam ozbiljna, nemoj danas piškit, samo si stres stvaraš. Ne mijenja se beta tako brzo.
    Piški sutra. Ili još bolje, preksutra. Razlika se najbolje vidi s dva dana razmaka, s jednim danom razmaka su najčešće testovi podjednaki pa se samo uzrujavaš bezveze. 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    07. Veljača 2021. 17:14

🌼TiKi🌼

Dada bolje skupljaj materijal za prvi jutarnji pis pis… 😂
    Maja555 zao mi je sto nije uspjelo. Mene su isto stimulirali s Femarom u oba AIH-a. U drugom su dodali jos Menopur i taj je put uspjelo. Drzim fige za dalje. 🤞

Ja ti piškam svakih 3 sata jer mi je mjehur slab. Inače pila ili ne pila tekućinu. Moj zadnji test je 90%sok od jabuke 😂 a tamniji nego jutarnji. Možda ovi testovi nisu ispravni 🙄🙄🙄🙄

endometrioza

07. Veljača 2021. 17:15

Ana123456 bas mi je zao 😔 odi svakako izvadi za dva dana uvijek postoji neki tračak nade... 

Mattan jek to onda FET koji dpo? XD da nije 7dpo?. Eto ti kad si se isčuđavala mom xy hehehe sritnoooo jedva cekan beturinu 🤞🤞🤞🤞👶🍀🍀🍀🍀

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    07. Veljača 2021. 17:16

MTB

Dada🐼

Daj bože da je ovako kako pričate 🙏❤️. Još ću ja jedan prije spavanja sigurno pišnut samo da skupim materijala 😂😂😂😂

Ne radi si to.Bila sam ozbiljna, nemoj danas piškit, samo si stres stvaraš. Ne mijenja se beta tako brzo.
    Piški sutra. Ili još bolje, preksutra. Razlika se najbolje vidi s dva dana razmaka, s jednim danom razmaka su najčešće testovi podjednaki pa se samo uzrujavaš bezveze.

Ma znam ja samo čekam da štoperica izađe. Jer  radi toga i piškim da ju ispratim. Ne hvatam betu jer mi je cilj vidjeti koliko ta inekcija ostaje u krvi... Sad sve ostalo dobro došlo ako se udupla 🤗🤗🤗

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.