Dobro jutro djevojke!
Dadaja sam to bila pisala. Ne znam je li to u mom slucaju bila implantacija bas tada, ali nesto se definitivno dogadalo. Drzim ti fige ☺️
Samo da vam javim svoje stanje. Bolje je. Puno bolje. Ne umirem od bolova, pokretna sam, trbuh je splasnuo. Sad je naravno drama zbog toga. Znaci li to da beta pada i sto crnih misli. Znat cemo sutra. Igra zivaca je dugo traje.
Biram vjerovati da je beba super, a da sad polako i mama počinje biti super.
Tako je! 🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Hvala MTB 😘😊
Kad smo se vec raspisale o nocnim bolovima. Nocas grc svih grceva me probudio. Al ono tipa najgora mengurina ikad stize. Eto takav je bio. Srce mj je preskakalo od bolova i sva sam se preznojila, ali je relativno kratko trajalo. Znaju me ti grcevi povremeno loviti, ali uglavnom preko dana i ne bas te jacine.
Zasto nitko nikad o tome ne pise po clancima i portalima. Ispada da je u trudnoci normalno samo imati osjetljive grudi i mucnince 😒
Ima da se zapitas ako nemas ovako divnu podrsku kao mi ovdje, a osjetis predmenstrualne bolove 40 puta dnevno.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
ANKSIMORON, da, sjećam se da si ti išla na brzo, od tebe sam inicijalno i saznala da tako to ide u IVF.
Ali ne znam mogu li ja ako nemam prebivalište u ZG bez uputnice… pitat ću ginekologicu.
Sanjich, nadala se, ne nadala, razočarat ćeš se ako ne bude, oduševit ako bude (i onda usrat od straha da će dalje nešto krivo krenuti). Nema recepta, odvrati si misli, gledaj Netflix i živi dan po dan.Lucyinthesky, lako je meni biti pozitivna kad mi je tek drugi put. Ja sam za sad sebe uvjerila da će sigurno upaliti u veljači ili u svibnju, i na tom valu jašem. Što ću ako ne upali, vrijeme će pokazati. Odnosno neće!!! jer će upaliti. A i imat ću hrpicu smrzlića.
VM, da, svi kažu da je FET neusporedivo lakši. Vjerojatno zato i jest uspješnost veća.
Za brzi ti ne ide uputnica... o tome ti i govorim... mozes se narucit online... obavis i to je to... trebas samo imati identifikacijski dokument...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sanjich svi se mi nadamo zato i idemo u postupke, da mislimo da nemamo sanse vjerojatno nebi ni isle.. Bit ce to super..
Leia2.0 drzi se ❤️
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Kako bi nam inače (muškarci) prodali bajku o blaženom stanju svake žene.
Ovako mi brijemo da nešto s nama ne valja ako boli, a ne da je to uobičajena stvar.
💔💔💔
Sanjich ja sam imala pulsirajucu/probadajucu bol u preponama koja se izmjenjivala s jedne na drugu stranu. Po tome sam i znala da bi to moglo biti to jer mi je tako bilo i u prvoj trudnoci.
Ja mogu pokucati u drvo, ova trudnoca me ne boli uopce. Zabole me kruzni ligamenti kad se naglo okrenem ili kihnem, ali nema onih grceva, probadanja. Imam osjecaj da bih mogla i vjezbati, da smijem, ali eto. Lezim i pazim se.
Leia drago mi je da si bolje!
MTB priblizava se 1.tj trudnoce, kao i moje drugo tromjesecje. Odbrojavamo zajedno 😂
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
ANKSIMORON, da, sjećam se da si ti išla na brzo, od tebe sam inicijalno i saznala da tako to ide u IVF.
Ali ne znam mogu li ja ako nemam prebivalište u ZG bez uputnice… pitat ću ginekologicu.
Sanjich, nadala se, ne nadala, razočarat ćeš se ako ne bude, oduševit ako bude (i onda usrat od straha da će dalje nešto krivo krenuti). Nema recepta, odvrati si misli, gledaj Netflix i živi dan po dan.Lucyinthesky, lako je meni biti pozitivna kad mi je tek drugi put. Ja sam za sad sebe uvjerila da će sigurno upaliti u veljači ili u svibnju, i na tom valu jašem. Što ću ako ne upali, vrijeme će pokazati. Odnosno neće!!! jer će upaliti. A i imat ću hrpicu smrzlića.
VM, da, svi kažu da je FET neusporedivo lakši. Vjerojatno zato i jest uspješnost veća.
Za brzi ti ne ide uputnica… o tome ti i govorim… mozes se narucit online… obavis i to je to… trebas samo imati identifikacijski dokument…
Ma da, ali svuda piše da je to za građane grada Zagreba. Ja to, strogo uzevši, nisam. Imam ovdje boravište, ali ne i prebivalište (na osobnoj mi ne piše Zagreb).
💔💔💔
Sanjich ja sam imala pulsirajucu/probadajucu bol u preponama koja se izmjenjivala s jedne na drugu stranu. Po tome sam i znala da bi to moglo biti to jer mi je tako bilo i u prvoj trudnoci.
Ja mogu pokucati u drvo, ova trudnoca me ne boli uopce. Zabole me kruzni ligamenti kad se naglo okrenem ili kihnem, ali nema onih grceva, probadanja. Imam osjecaj da bih mogla i vjezbati, da smijem, ali eto. Lezim i pazim se.
Leia drago mi je da si bolje!
MTB priblizava se 1.tj trudnoce, kao i moje drugo tromjesecje. Odbrojavamo zajedno 😂
Budeš me vodila kroz moju trudnoću
💔💔💔
Za brzi ti ne ide uputnica… o tome ti i govorim… mozes se narucit online… obavis i to je to… trebas samo imati identifikacijski dokument…
Ma da, ali svuda piše da je to za građane grada Zagreba. Ja to, strogo uzevši, nisam. Imam ovdje boravište, ali ne i prebivalište (na osobnoj mi ne piše Zagreb).
Mislim da mozes ti to bez problema napraviti... nazovi neki dio di se testirat moze i pitaj ih... meni ti tipa ginekolog pojma nije imao o tome nista jer uputnica ne treba pa naravno da nista me nije znao uputiti...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Mislim da mozes ti to bez problema napraviti… nazovi neki dio di se testirat moze i pitaj ih… meni ti tipa ginekolog pojma nije imao o tome nista jer uputnica ne treba pa naravno da nista me nije znao uputiti…
Hvala ti, to je dobra ideja!
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji