Prvi joj je 3dan od transfera, tada je krenila.
Piški ti i sutra da vidimo kad će krenut tamnit, nekome će pomoć kad bude u istim mukama.
Lucy,nisam na kraju, samo ih je 90 a na njegovu težinu ide 4-5 tableta, opet sam naručila sa iHerba jer ih je za istu lovu tamo 150komada, a sastav je sličan
Tak i za moje ide, prva 2 tjedna 4 tablete, onda po dvije. Za kuru od 3 mj mi trebaju dvije kutije, ali onda ionako ide pauza od 3 mj. Šta uzimaš sa I herba s tim sastavom?
Sanjich držim 🤞da su ti noćašnji bolovi dobar znak.
MTB super što se tako veseliš postupku, ja se i dalje divim tvojoj razini pozitive 👍
Meto bit će sve ok, nije to temperatura, ne smije biti 🤞❤️
Čudovište, pa ok je ova roza Magnolija, sve nešto nježno i dobro 😁
Nadalice, kraljice ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Cure, da, li je netko naručivao kakve vitamine sa Sensilaba?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Meni je ovo prvi FET, razlika izmedu stimuliranih postupaka sa ET i ovim sad FET je sto sam u svakom ETu imala grceve, bolove, sve kao jaki PMS (koristeci i boostere) skoro svaki dan, a sad u FETu samo lagane bolove dan i dan iza transfera. Nakon toga evo nista se ne dogada.
Ovaj FET mi je mila majka za podnijeti za razliku od onih svih sprica od kojih dobro da me nisu u vrapce strpali kak sam bila zivcana.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
ANKSIMORON, da, sjećam se da si ti išla na brzo, od tebe sam inicijalno i saznala da tako to ide u IVF.
Ali ne znam mogu li ja ako nemam prebivalište u ZG bez uputnice... pitat ću ginekologicu.
Sanjich, nadala se, ne nadala, razočarat ćeš se ako ne bude, oduševit ako bude (i onda usrat od straha da će dalje nešto krivo krenuti). Nema recepta, odvrati si misli, gledaj Netflix i živi dan po dan.
Lucyinthesky, lako je meni biti pozitivna kad mi je tek drugi put. Ja sam za sad sebe uvjerila da će sigurno upaliti u veljači ili u svibnju, i na tom valu jašem. Što ću ako ne upali, vrijeme će pokazati. Odnosno neće!!! jer će upaliti. A i imat ću hrpicu smrzlića.
VM, da, svi kažu da je FET neusporedivo lakši. Vjerojatno zato i jest uspješnost veća.
💔💔💔
Cure jutro, mene sinoc u 3 i 40 probudila neka bol… Onda jos 2 sata nisam mogla spavat jer sam ugilmala da je to sigurno to jer je dosta cura pisalo bilo o tom nekom probadanju tijekom noci i budjenju.. Bojin se bas razocaranja a kako da se ne nadam.. 😳🙄🙄😶😶🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Ne znam, ne mora nist znacit ali ja sam imala nocni proljev kao simptom 😂😂😂 tako da mislim da sve sta osjecamo po danu ne treba gledat kao neke simptome, ali ovi nocni grcevi i bolovi.. e tu bi moglo nest bit 🙂 moje misljenje, ne mora bit tocno 🤷🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sanjich daj malo opiši te svoje bolove, imala sam ih i ja sad u zadnjem postupku Mene je usred noći uhvatila bol u trbuhu, ali baš jako, nisam mogla razaznat koji dio točno, mislila sam da moram na wc, ali nije ni to bilo u pitanju. Nešto između grča i kao kad ti je baš jako sila na wc. Trajalo je nekih 15min mislim.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Dobro jutro djevojke!
Dada ja sam to bila pisala. Ne znam je li to u mom slucaju bila implantacija bas tada, ali nesto se definitivno dogadalo. Drzim ti fige ☺️
Samo da vam javim svoje stanje. Bolje je. Puno bolje. Ne umirem od bolova, pokretna sam, trbuh je splasnuo. Sad je naravno drama zbog toga. Znaci li to da beta pada i sto crnih misli. Znat cemo sutra. Igra zivaca je dugo traje.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Dobro jutro djevojke!
Dadaja sam to bila pisala. Ne znam je li to u mom slucaju bila implantacija bas tada, ali nesto se definitivno dogadalo. Drzim ti fige ☺️
Samo da vam javim svoje stanje. Bolje je. Puno bolje. Ne umirem od bolova, pokretna sam, trbuh je splasnuo. Sad je naravno drama zbog toga. Znaci li to da beta pada i sto crnih misli. Znat cemo sutra. Igra zivaca je dugo traje.
Biram vjerovati da je beba super, a da sad polako i mama počinje biti super.
💔💔💔
Sorry, ne Dada nego Sanjich.
Ne znam zasto, ali vas dvije ponekad mijesam 🤷🏻♀️
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Sortiraj odgovore