Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Veljača 2021. 23:10

Drage moje. Meni je danas 19DC. S obzirom na to da mi obično ciklusi traju 26-28 dana (najčešće 27), a već me sve bolucka pa vjerujem da neće kasniti, to znači da još samo 7-9 dana (niti!!) i moja trudnoća počinje biti pozitivna 
    Baš sam si nekako sretna. 
    (i da, da, znam da neće nužno upaliti, realist sam, ne hodam po oblacima, ali baš sam si nekako sretna)

💔💔💔

manemoj
    06. Veljača 2021. 23:11

MTB

SBJelis, da, da, samo što nisu.
    Kako si mi ti danas?manemoj, ako im je tako zanimljivo to što imate iznad struka, zašto si zabacujete haljine preko glave čim uđete u ordinacije?Vidiš Mattan, ona se već pred bolnicom skida. Jadne sestre moraju čekati s plahtom na parkingu da je pokriju čim prije.

Hahahahha, nemoj me izazivati, prijeći ću i ja kod Gića 😂😂😂😂
    Umjesto da budeš sretna jer se jedina ovdje ne uvaljujem tvom dečku ti tako 😂😂
    Mattan nam je možda nudist? Reci, koje plaže preko ljeta posjecujes? 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

❤️J_0209_b😺
    06. Veljača 2021. 23:14

MTB

J_b

MTB

Dada🐼

J_b

Ja bih vec sad piskila od nestrpljivosti, a jucer mi je bio transfer.. 🤭😂😂😂😂
    Kažu, nemoj misliti na torticu..

Ako ja mogu tek za 4, onda ti tek za 7 🙈🙈🙈
    Jok, ni slučajno na torticu 😂😂😂😂
    Meni ovi čekanje bete gore nego išta 😲😲😲

Ima i gorih stvari.

Ima gore, čekanje nalaza iz Vinogradske..
    😂😂😂😂
    Sorry morala sam.. Bilo je jače od mene..
    😇

Jedan od prvih znakova trudnoće: počnemo zafrkavati MTB

Baš si me nasmijala.. 
    😂😂

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Veljača 2021. 23:18

manemoj

MTB

SBJelis, da, da, samo što nisu.
    Kako si mi ti danas?manemoj, ako im je tako zanimljivo to što imate iznad struka, zašto si zabacujete haljine preko glave čim uđete u ordinacije?Vidiš Mattan, ona se već pred bolnicom skida. Jadne sestre moraju čekati s plahtom na parkingu da je pokriju čim prije.

Hahahahha, nemoj me izazivati, prijeći ću i ja kod Gića 😂😂😂😂
    Umjesto da budeš sretna jer se jedina ovdje ne uvaljujem tvom dečku ti tako 😂😂
    Mattan nam je možda nudist? Reci, koje plaže preko ljeta posjecujes?

Još bitnije, Mattan, koje ti plaže muž posjećuje? 

A manemoj, ne bojim se ja konkurencije. Moji dečki su meni vjerni. 😍❤️

Bit će zabavno kad budem tražila (zgodnog) pedijatra 😂

💔💔💔

sbjelisi
    06. Veljača 2021. 23:27

MTB ne vjerujem da sam i to docekala! Ides u postupak! Jedva cekam da i tebe vidin u postupku 😁🙏❤🐧
    Ja se dopisujem s dr.oko postupka i folata i surfam jer na njene mailove blejim ko tele, a ponrdjeljak mi je predaleko trenutno da je zovnem. Napisala mi je terapiju koju ne kuzim pa googlam da nadjem (Aktivni folat 1000mg zajedno sa metiliranim kobalaminom (B12) i dvije tablete B6)
    Evo txt ako nekoga zanima aktivni. vs neaktivni i trebaju li curke koje nemaju mutacija piti aktivni…
    https://betaplus.hr/aktualno/blog-nasih-lijecnika/folna-kiselina-ili-folati/

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Veljača 2021. 23:39

SBjelis, ako si "gladna" mojih postupaka, slobodno odi na Vol3 i pročitaj reprizu starog 😂
    Bila sam malo nevinija, pristojnija i sramežljivija, ali i dalje ista ja 😁
    Inače, mene je obično zvala kad se ne bi razumjele. Just sayin 😎 : svi me vole, svi me obožavaju :

💔💔💔

ANKSIMORON
    07. Veljača 2021. 00:10

MTB

TirelessIvy, mora da je tvoj muž jako sretan što si fleksibilna.anavi985, ne znam što znači ova pozitivna zrnasta stvar, ali vidim da su ti našli da je 1:320, a sve ispod 1:100 je negativno. Srećom, 1:320 je manje od 1:100.
    Ovdje cura ima slični nalaz kao ti, ali duplo gori (dakle, 1:160, sa pozitivnom zrnastom fluorescencijom), možda da pročitaš to?
    https://www.forum.hr/showpost.php?p=44476408&postcount=42

Libo, puno ti hvala. Vjerojatno ću napraviti brzi negdje gdje mi je blizu (vidim, ima po N.Zg opcija) i gdje su brzo gotovi. Pa ako bude pozitivan, skoknem ja do brdašca i na PCR, just in case.
    S obzirom na to da i dalje imam antitijela, stvarno se sad ne bih trebala zaraziti.Dada, zato sam ja na kraju vadila betu. Da vidim koja je trenutna situacija i da znam da ako je više od toga, onda je trudnoća. Sve te sjene su meni nemoguća misija za pratiti.

Ja sam ti se navecer online narucila za brzo testiranje... odabrala di ce to biti i tamo kad su mi napravili zamolila da mi odmah treba... i za 10 min mi ga dali... stvarno brzo ide.. s tim da sam ti ja bila u onim prvim danima kad je dosao tek u zg... sad vjer ide jos brze...

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Meto
    07. Veljača 2021. 06:07

Magnolia obozavam magnolije, mama ima veliku ispred kuce, kad procvjeta bude kao u bajci😍 Odsada uvijek pisem mail pa neka salju, za ogtt- nije uopce toliko strasno, je da je slatko al uz mob brzo prodje vrijeme. Sretno🤞🍀
    Bozma i ja sam bila u zaostatku, sta je s tobom? Pisi☝️
    Meni od jucer tempica 36,9, popila lupocet i nedam da zakurim.. nemam pojma sta se dogadja al me jbno strah😧 Inace mi ni pod utricima nije toliko visoka, normalna mi je 35,7/8 cak i niza🙄 
    Imaju li u st-u brzi testovi koje mtb spominje? Heelpp
    Mattan pa i ja zavrnem gore skroz dok ne stavi sondu gdje treba, onda samo lagano majicu/tuniku povucem da ja ne gledam pipicu, ruke drzim na trbuhu i da, obavezno sto nize leci jer tako manje boli. Ta sestra je za 🤛👊💪 
    Dada ja sam 6dnt blastice imala pozz test. . Sad se i ja slazem da nastavis piskiti kad si vec pocela👍

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

07. Veljača 2021. 07:36

Cure jutro, mene sinoc u 3 i 40 probudila neka bol... Onda jos 2 sata nisam mogla spavat jer sam ugilmala da je to sigurno to jer je dosta cura pisalo bilo o tom nekom probadanju tijekom noci i budjenju.. Bojin se bas razocaranja a kako da se ne nadam.. 😳🙄🙄😶😶🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

sbjelisi
    07. Veljača 2021. 07:53

Jutro PUPO nase 😍😍

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.