MTB ahaaaa nisam skontala 😂😂
Evo ga inspektor je pregledao i kaže sve kriterije zadovoljava ☺️☺️
Women_name sve oni odmjeravaju, od garderobe do čučice 😂😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
MTB ja sam inace jedna vrlo fleksibilna žena, sklona kompromisima..osim u slučaju MM. Tu sam vrlo teritorijalna. Ne moze! Moje 😅🤣🤣
Dada hvala ti na divnim rečima. Nije baš ni on tako loše prošao, kada ovako pogledam. Nego kako napreduje tvoje praćenje odlaska štoperice iz sistema?
Ne odlazi 😂😂 zato sam i pitala zna li tko kada bi mogla izaći jer danas mi je 10.dan od nje i 3dnt . S tim da sam u prošlom postupku 10.dan imala samo snješkaa a sad je crta još prisutna. Jačine štoperica su jednake od 0.5ml ona puta, tako da eto nije mi jasno. Možda da prestanem uopće pratiti jer samo si dajem lažne nade 🙄🙄🙄
Ja sam vracala dvije blastice i 5 dnt mi je bila vidljiva crta, a 6 dan bas bas tamna
https://ibb.co/0tZLK0V
Ovo je na 6 dan, a dan prije je bila mrvicu svjetlila. Ako ti sta pomaze 🤷🏻♀️
Ako smijem pitati, što je bilo s drugom blasticom?
Kak ti ispadne na kraju?
Jedna se primila.. Mozda su se u pocetku primile i obadvije, to ne mogu znat 🤷🏻♀️ Na testu na 5dnt je bilo bas vidljiva crtica pa sam zbog tog pomislila da bi mogli duplici bit jer nije bila sjenina sjena, neg odma bas vidljiva crta. I to nakon pol minute valjda.. Zao mi je sta sam tu sliku izbrisala, tu od 5og dana. Ali od prvog UVZa je vidljiva samo jedna beba ☺
Sve tako i meni, testovi pozitivni jos 5dnt, i to popodnevni urin, piskenje iz dosade i nestrpljivosti 😆 isto mislila da su blizanci, posto smo vracali 2 x 5dnevne blastice..
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Ja bih vec sad piskila od nestrpljivosti, a jucer mi je bio transfer.. 🤭😂😂😂😂
Kažu, nemoj misliti na torticu..
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Ako ja mogu tek za 4, onda ti tek za 7 🙈🙈🙈
Jok, ni slučajno na torticu 😂😂😂😂
Meni ovi čekanje bete gore nego išta 😲😲😲
endometrioza
Ima i gorih stvari.
💔💔💔
Pokazao bi ti pozitivno jer je i meni ovitrelle nakon 10 dana pokazala pozitivan testić 🧐🙄😲 zato i istražujem sve ko inspektor 😁😁
endometrioza
Drage curke, molim za malu pomoć, između sam postupaka i htjela bih napraviti testove na trombofiliju, pa da li znate gdje se u Zg rade, da li se dugo čeka nacrezultate? Je li netko od vas radio možda i testove na antifosfolipidna antitijela? Čitam vas često, ali sam malo manje aktivna u pisanju, ali to ne znači da ne navijam za svaku od vas na najjače da napokon ugledate svoje mrvice ❤️❤️
Drage curke, molim za malu pomoć, između sam postupaka i htjela bih napraviti testove na trombofiliju, pa da li znate gdje se u Zg rade, da li se dugo čeka nacrezultate? Je li netko od vas radio možda i testove na antifosfolipidna antitijela? Čitam vas često, ali sam malo manje aktivna u pisanju, ali to ne znači da ne navijam za svaku od vas na najjače da napokon ugledate svoje mrvice ❤️❤️
Ako želiš preko uputnice, ideš u Vinogradsku. Nalazi se čekaju mjesec dana. Oboje može raditi tamo. Kad već ideš, nakrcaj si svega na uputnice, čisto da ne ideš uzalud.
E sad, kakti se trebaš naručiti (onda čekaš svoj termin neka 3 tjedna), ali ako dođeš tamo, složiš tužnu facu i kažeš da ti treba za postupak, onda te prime taj isti dan. Ako uz to nemaš prebivalište u Zagrebu, onda te i legalno primaju jer takve primaju i bez naručivanja.
💔💔💔
Ima i gorih stvari.
Ima gore, čekanje nalaza iz Vinogradske..
😂😂😂😂
Sorry morala sam.. Bilo je jače od mene..
😇
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Sortiraj odgovore
Najstariji