Cure ma morala sam napisat negdje izbacit taj strah.. Aurora, Leia bol je trajala kratko.. Izmedju tog osjecaj da cu se upiskit i osjecaja da cu dobit M... Sanjala jesam u tom trenutku glup san.. I u snu sam skuzila da ubrzavam apotekarku i onda ono s kuzis postane svjestan u sekundi se probudi i shvatis u jbt boli me nesto nije san... (san je bia naravno da san dosla u apoteku kupit test i da je rekla da nemaju xD miss posrecilo ti se pa makar u snu 😂)
Sto se tice probave mislim da nema promjena.. Siofor to kod mene balansira..
Vas dvije provokatorice manemoj i MTB neću vam reći pa da gledate moje keksi tijelo 😂😂
A MTB kad sam rekla da je muž 1,90 visok zbunila sam se, mislila sam 1 m i 9 cm, on je patuljak i nije još mutirao haha
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Evo moji simptomi....
U prirodnoj trudnoći nisam imala apsolutno nikakvih simptoma do negdje 12tt, bas nista osim pozitivnog testa.
Kod prvog ivfa 3 dana nakon transfera trodnevnih po danu imala sam kao menga bolove oko pola sata, bas iste kao menga ali nekako razlicite, tocno osjecanje maternice, grcevi nekakvi kad do koljena boli nekako. Iste takve bolove sam imala i u prirodnom ivfu samo sto su dosli 4 dana nakon transfera trodnevnih. Oba puta se uhvatilo. Sljedeci put ako mi se to dogodi odmah cu znati.
Imala sam i neka probadanja ispod pupka po noci koje bi me probudilo ali sam skuzila da mi se to zna događati cesto, evo i neki dan, tako da to ne pripisujem trudnoci.
Sanjich samo ti sanjaj samo nemoj jos piskit 😂😂 suzdrzi se jos koji dan da budes sigurna u svoj plusic !! Ovo je sve dobar znak.
Cure, meni je vise glupo iti pisat kad je svaki dan isto, probadanja i pritisak koji ne prestaju od 28.11 , puna dva ipo mjeseca,bas sam iscrpljena i mislim da kad to prestane da necu znat zivit bez toga, bit ce skroz cudno.. glupo je kukat i zalit jer uvijek moze bit gore, ali svaki dan molim da samo buden jedna obicna trudnica koja moze uzivati u drugom tromjesjecju.. i dalje samo mirujem i odmaram , ne mogu se pozalitu,svi oko mene skacu .
Jedva cekam da krenu vase bete da se veselim skupa s vama!!! ❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sanjich samo ti sanjaj samo nemoj jos piskit 😂😂 suzdrzi se jos koji dan da budes sigurna u svoj plusic !! Ovo je sve dobar znak.
Cure, meni je vise glupo iti pisat kad je svaki dan isto, probadanja i pritisak koji ne prestaju od 28.11 , puna dva ipo mjeseca,bas sam iscrpljena i mislim da kad to prestane da necu znat zivit bez toga, bit ce skroz cudno.. glupo je kukat i zalit jer uvijek moze bit gore, ali svaki dan molim da samo buden jedna obicna trudnica koja moze uzivati u drugom tromjesjecju.. i dalje samo mirujem i odmaram , ne mogu se pozalitu,svi oko mene skacu .
Jedva cekam da krenu vase bete da se veselim skupa s vama!!! ❤️
Evo MISS, da ne kukaš samo ti.😂
Ujutro se dignem, sve super,. Čim prođe sat vremena, boli me oko jajnika od dana aspiracije..
Pa me probode lijevi, pa desni jajnik..onda kad to malo splasne, osjetim bol u maternici..
Ne znam više čemu pripisati.. Smještanju embrija, ili aspiraciji..
Nadam se ovom prvom.. 😍👶👶
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Dobro jutro curke...
Što se bolova tiče, imala sam one u jajniku 1-2 dnt, poslije toga je potpuno prestalo. Noćaš u noći sam osjetila kao tupu bol negdje ispod pupka koja je trajala svega 5 sek... I sad više ništa. Sa ET nemogu uspoređivati jer svaka bol nakon ET je bila još od aspiracije... Ova sad, ma ko zna, ne gledam ju kao simptom, samo mi eto diše da se pitam zašto je tu...
Testić je i dalje pozitivan, blago, ali crtica se vidi golim okom bez izoštravanja oka, tako da štoperica još 'kao Nikotin, teče mojim venama'. 🧐🧐🧐🧐
Ne zvala se ja Dada Dadić, neće više štoperica u meee!! 😂 Ima li toga gdje, ima li... Točno me štrecne svaki put kad se pojavi i druga. Pa meni ta štoperica sušeći po crtici neće još minimum 3 dana van. Eto toliko...
Kod nas snijeg pada, uživam u pogledu, a muž će ručak spremati 🥰🥰🥰
endometrioza
J_b ,Dada ja sam bolove od aspiracije osjecala dugo dugo, i onda je dosao transfer, implatacija,pa se sve izmjesa vise ne znas od cega je bol tako da sve je to normalno...em stvarno boli,em nas strecne probadanja ,em mi to malo i zelimo i umislimo i sta je i sta nije...jbg,osluskujes svoje tijelo u tom periodu od 0/24h i trazis si simptome..A u sustini nista ne znas 😂😂 nego sta Bog da.. triba se malo strpit i za koji dan sve cete znat! Meni cak to cekanje do testa i bete nije tesko padalo, vidjet cete kako sve kasnije puno teze pada. Prvi uzv, pa jel kuca srce, pa svaki iduci pregled strepnja...e to je igra zivaca...kod mene jos traje jer mi je stalno nesto.
Uh sta san se uspisala!!! Ovo su oni dani kad mi se previsw toga nakupi pa moram negdje istresti,jadne vi,uvijek nadrapate... Prestajem- obecajem!!!
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Cure jel imala koja situaciju da je i tri dana nakon pregleda boli i maternica i jajnici..imala sam u petak ultrazvuk i bio je njezan ko traktor 🙄 taj dan sam i dobila M ali mi nikad nije tako da 3DC ne mogu sjedit od bolova..takoder rekao je da imam (valjda se tak zove) endometroimcic 🤔 na desnom jajniku..kad sam ga pitala sta to znaci reko je nista za sad..ne znam ni sama stada mislim jer ovi bolovi su vise nepodnosljivi
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sanjich jesi piškila testić? Ako te sram reći javi mi se u inbox 😂😂🙈🙄😲😁
Miss totalno potpisujem svaku tvoju riječ. Zapravo je cijeli naš proces,jedna velika igra živaca, od samog prvog razgovora sa liječnikom do poroda 😊🥰
Ja bih bila sretna da ostvarim trudnoću... Da beta pokaže iznad 5 - naravno većaaaa ali razumiješ što želim reći , jer meni to nikada nije bilo. Moja beta od 4, rekli su da se ne računa ni kao biokemijska tako da zapravo nikada nisam vidjela taj plusić..(osim od štoperice) 😂
I istina je, sve se nadamo plusiću, radi toga i idemo u sve ovo... možemo pričati što hoćemo, ali tako je .. Možemo samo biti svjesni rezultata i laički to podnijeti, bilo ovako ili onako.... ali jake smo mi žene, nema toga što ne možemo podnijeti... Uvijek možemo dalje ❤️
endometrioza
Cure jel imala koja situaciju da je i tri dana nakon pregleda boli i maternica i jajnici..imala sam u petak ultrazvuk i bio je njezan ko traktor 🙄 taj dan sam i dobila M ali mi nikad nije tako da 3DC ne mogu sjedit od bolova..takoder rekao je da imam (valjda se tak zove) endometroimcic 🤔 na desnom jajniku..kad sam ga pitala sta to znaci reko je nista za sad..ne znam ni sama stada mislim jer ovi bolovi su vise nepodnosljivi
Nadam se da nije endometriomčić jer ti je on naznaka nedaj bože endometrioze 🙄
Nije ništa je mislio pod tim da nije iznad 4 cm... Jer ga ne diraju ni ne obraćaju pažnju ako je malecki.
I ja ga imam 2 cm, ne brini jer ne stvara problem. Čak nije narastao ni tokom stimulacije.
Što se bolova tiče ako je malo dirnuo u njega ili oko tog mjesta onda malo boli, jasno jer endometrioza boli. Nadam se da će ti sve biti ok i da nećeš imati problema sa tom groznom vješticom. Kada saznaš više o tome javi ❤️
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji