Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Veljača 2021. 21:36

Mattan

Tuma oke nisam luda znači 😊😊😊 MTB ja to odmah zadignem i čekam 😂😂
    Tiki ni ovdje ne bude ali nešto je uletila brzinski i to mi iskomentira…

Meni se dečki moraju potruditi ako žele zaraditi privilegij gledanja u moju čupavicu 
    Kažem ti, žena je idiot. Tko zna što je nju taj dan treslo pa se našla na tebi iživljavati.

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    06. Veljača 2021. 21:37

Bozma 🍀🐞

Dada, ako se dobro sjećam, ona je išla u FET sa Estrofemom. S njim nema ovulacije pa nema ni štoperice. Dobro pamtim ono što me zanima, nije spominjala da je primala ikakve boostere.
    Meni dosta dugo izlazi i štoperica i boosteri iako imam dobar metabolizam, pa ti ja možda i nisam neko mjerilo za ispratit štopericu, ali do 6-tog, najkasnije 7-og dana bi ti moglo pokazat, kad si do sad piškila, nastavi, da imam još jednu sličicu za svoju kolekciju

Hahahha, jao pa i ja bila na estrofemu ali sam primila štopericu jer kao razina hcg pomogne embriju da se osjeća kao kod kuće 😂 eto vidiš kako različito od klinike do klinike. No neću se voditi previše za tim kad je ona imala dvije bebe i logično da je odmah imala visoku razinu hcg već 4 dan. Onda dobro MTB kaže, pošto ja imam jednu nema smisla išta očekivati prije 6,7 dana. 
    Nastavit ću pa ću vidjeti 😁 

endometrioza

Matkiša 😎
    06. Veljača 2021. 21:40

MTB

Mattan

Meni se dečki moraju potruditi ako žele zaraditi privilegij gledanja u moju čupavicu
    Kažem ti, žena je idiot. Tko zna što je nju taj dan treslo pa se našla na tebi iživljavati.

I to što kažeš, jednom me jedna sestra tako pokrila al zato što je doktor nahajco klimu na onak - 100 i baš je bilo hladno...

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Veljača 2021. 21:45

Mattan

MTB

Mattan

I to što kažeš, jednom me jedna sestra tako pokrila al zato što je doktor nahajco klimu na onak - 100 i baš je bilo hladno…

S druge strane, možda ti imaš problem kao i manemoj
    Doktor ti radije stoji sa strane, nego među nogama, sestra te pokriva... Jesi dala mužu da napravi inspekciju je li sve u redu tamo? 

💔💔💔

Matkiša 😎
    06. Veljača 2021. 21:47

MTB haha nemoj da mi doktora zatvore treba mi vratit moje bebice 😥😳 Neće ona NIĐE! 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Veljača 2021. 21:58

Mattan

MTB haha nemoj da mi doktora zatvore treba mi vratit moje bebice 😥😳 Neće ona NIĐE!

Nisi razumjela. TM treba napraviti inspekciju tebi, down there, jer možda tamo nije sve OK kad te pokrivaju i ne žele te gledati 
    Meni uvijek sjede između nogu i oduševljeno opće sa mnom dok kopaju.  I nitko me nikad nije pokrivao, dapače, nekad traže da se još malo otkrijem. 

💔💔💔

Ruska1986
    06. Veljača 2021. 22:07

J_b

Ruska1986

Dada🐼

TirelessIvy

MTB ja sam inace jedna vrlo fleksibilna žena, sklona kompromisima..osim u slučaju MM. Tu sam vrlo teritorijalna. Ne moze! Moje 😅🤣🤣
    Dada hvala ti na divnim rečima. Nije baš ni on tako loše prošao, kada ovako pogledam. Nego kako napreduje tvoje praćenje odlaska štoperice iz sistema?

Ne odlazi 😂😂 zato sam i pitala zna li tko kada bi mogla izaći jer danas mi je 10.dan od nje i 3dnt . S tim da sam u prošlom postupku 10.dan imala samo snješkaa a sad je crta još prisutna. Jačine štoperica su jednake od 0.5ml ona puta, tako da eto nije mi jasno. Možda da prestanem uopće pratiti jer samo si dajem lažne nade 🙄🙄🙄

Ja sam vracala dvije blastice i 5 dnt mi je bila vidljiva crta, a 6 dan bas bas tamna
    https://ibb.co/0tZLK0V
    Ovo je na 6 dan, a dan prije je bila mrvicu svjetlila. Ako ti sta pomaze 🤷🏻‍♀️

Ako smijem pitati, što je bilo s drugom blasticom?
    Kak ti ispadne na kraju?

Jedna se primila.. Mozda su se u pocetku primile i obadvije, to ne mogu znat 🤷🏻‍♀️ Na testu na 5dnt je bilo bas vidljiva crtica pa sam zbog tog pomislila da bi mogli duplici bit jer nije bila sjenina sjena, neg odma bas vidljiva crta. I to nakon pol minute valjda.. Zao mi je sta sam tu sliku izbrisala, tu od 5og dana. Ali od prvog UVZa je vidljiva samo jedna beba ☺

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• *.Women_name.*
    06. Veljača 2021. 22:11

Mattan ja ti nosim uvijek haljinu ili tuniku, doktor kaze sve znate, skinem tajce u kabini dođem na stol dignem tu haljinu do sisa i još spustim guzicu onak skroz dole  jer kažu da tak manje boli. Eto tak da mi i izdaleka u rupicu može zavirit 🙈🙈🙈 s kužim ja svaki put prije neg krenemo njih dvoje pogledaju prema dole ali mene to uopće ne dira, kroz ovo sve sam se skroz opustila 😂😂😂😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Veljača 2021. 22:20

Iju, s kakvim se ja to raskalašenim ženama ovdje družim 

💔💔💔

Nadalica
    06. Veljača 2021. 22:20

:grlim: ♥️

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.