Tuma oke nisam luda znači 😊😊😊 MTB ja to odmah zadignem i čekam 😂😂
Tiki ni ovdje ne bude ali nešto je uletila brzinski i to mi iskomentira…
Meni se dečki moraju potruditi ako žele zaraditi privilegij gledanja u moju čupavicu
Kažem ti, žena je idiot. Tko zna što je nju taj dan treslo pa se našla na tebi iživljavati.
💔💔💔
Dada, ako se dobro sjećam, ona je išla u FET sa Estrofemom. S njim nema ovulacije pa nema ni štoperice. Dobro pamtim ono što me zanima, nije spominjala da je primala ikakve boostere.
Meni dosta dugo izlazi i štoperica i boosteri iako imam dobar metabolizam, pa ti ja možda i nisam neko mjerilo za ispratit štopericu, ali do 6-tog, najkasnije 7-og dana bi ti moglo pokazat, kad si do sad piškila, nastavi, da imam još jednu sličicu za svoju kolekciju
Hahahha, jao pa i ja bila na estrofemu ali sam primila štopericu jer kao razina hcg pomogne embriju da se osjeća kao kod kuće 😂 eto vidiš kako različito od klinike do klinike. No neću se voditi previše za tim kad je ona imala dvije bebe i logično da je odmah imala visoku razinu hcg već 4 dan. Onda dobro MTB kaže, pošto ja imam jednu nema smisla išta očekivati prije 6,7 dana.
Nastavit ću pa ću vidjeti 😁
endometrioza
Meni se dečki moraju potruditi ako žele zaraditi privilegij gledanja u moju čupavicu
Kažem ti, žena je idiot. Tko zna što je nju taj dan treslo pa se našla na tebi iživljavati.
I to što kažeš, jednom me jedna sestra tako pokrila al zato što je doktor nahajco klimu na onak - 100 i baš je bilo hladno...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
I to što kažeš, jednom me jedna sestra tako pokrila al zato što je doktor nahajco klimu na onak - 100 i baš je bilo hladno…
S druge strane, možda ti imaš problem kao i manemoj.
Doktor ti radije stoji sa strane, nego među nogama, sestra te pokriva... Jesi dala mužu da napravi inspekciju je li sve u redu tamo?
💔💔💔
MTB haha nemoj da mi doktora zatvore treba mi vratit moje bebice 😥😳 Neće ona NIĐE!
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
MTB haha nemoj da mi doktora zatvore treba mi vratit moje bebice 😥😳 Neće ona NIĐE!
Nisi razumjela. TM treba napraviti inspekciju tebi, down there, jer možda tamo nije sve OK kad te pokrivaju i ne žele te gledati
Meni uvijek sjede između nogu i oduševljeno opće sa mnom dok kopaju. I nitko me nikad nije pokrivao, dapače, nekad traže da se još malo otkrijem.
💔💔💔
MTB ja sam inace jedna vrlo fleksibilna žena, sklona kompromisima..osim u slučaju MM. Tu sam vrlo teritorijalna. Ne moze! Moje 😅🤣🤣
Dada hvala ti na divnim rečima. Nije baš ni on tako loše prošao, kada ovako pogledam. Nego kako napreduje tvoje praćenje odlaska štoperice iz sistema?
Ne odlazi 😂😂 zato sam i pitala zna li tko kada bi mogla izaći jer danas mi je 10.dan od nje i 3dnt . S tim da sam u prošlom postupku 10.dan imala samo snješkaa a sad je crta još prisutna. Jačine štoperica su jednake od 0.5ml ona puta, tako da eto nije mi jasno. Možda da prestanem uopće pratiti jer samo si dajem lažne nade 🙄🙄🙄
Ja sam vracala dvije blastice i 5 dnt mi je bila vidljiva crta, a 6 dan bas bas tamna
https://ibb.co/0tZLK0V
Ovo je na 6 dan, a dan prije je bila mrvicu svjetlila. Ako ti sta pomaze 🤷🏻♀️
Ako smijem pitati, što je bilo s drugom blasticom?
Kak ti ispadne na kraju?
Jedna se primila.. Mozda su se u pocetku primile i obadvije, to ne mogu znat 🤷🏻♀️ Na testu na 5dnt je bilo bas vidljiva crtica pa sam zbog tog pomislila da bi mogli duplici bit jer nije bila sjenina sjena, neg odma bas vidljiva crta. I to nakon pol minute valjda.. Zao mi je sta sam tu sliku izbrisala, tu od 5og dana. Ali od prvog UVZa je vidljiva samo jedna beba ☺
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Mattan ja ti nosim uvijek haljinu ili tuniku, doktor kaze sve znate, skinem tajce u kabini dođem na stol dignem tu haljinu do sisa i još spustim guzicu onak skroz dole jer kažu da tak manje boli. Eto tak da mi i izdaleka u rupicu može zavirit 🙈🙈🙈 s kužim ja svaki put prije neg krenemo njih dvoje pogledaju prema dole ali mene to uopće ne dira, kroz ovo sve sam se skroz opustila 😂😂😂😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
:grlim: ♥️
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji