Ja imam jedno smiješno pitanje.
Jučer na uzv uleti sestra i kaže gospođo pa sve vam se vidi i pokrije mi trbuh ubrusom.
Dakle wtf, meni doktor nekad mora stisnuti i trbuh da bi pohvatao desni jajnik i ja uvijek zadignem haljinu do skoro pupka 🤔 I sad je ona mene posramila i pitam se jbte jjel ja to dobro radim.
Kako vi? Isto tako, ili kao u filmovima haljina do koljena, raširena noge i doktor zaviruje unutra ili kako to... To me pati sad
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Tirelessivy 😘
MTB svaka cast kako uspijes sve pratiti i sve lijepo zabiljezis.. Ja ne mogu popratiti 2 teme, a kamoli 2 razl.foruma. Malo posurfam, uhvatim neki podatak, ali ljide ne mogu popamtiti. 🙈🙈
Geldam bas FET malo.. Hvata je prorodne O, pa odmrzavamje 2dnevnih zametaka... Uf. Sve je to jako nategnuto. Ipak, jedva cekam. Nakontoga mogu u stimulirani, taman ce biti 3mj pauza...
oharascarlett14@gmail.com
Bozma, MTB, Ruska1986, još jedno pitanje pa vas stvarno puštam na miru i idem gledati film 😂😂😂
Dali znate dali je Lucija imala štopericu i koju, te koje jačine…radi testića 😁😁😁😁😁
Vjerujem da jest ako je išla u ET… Ali koju i koliko jaku 😁😁
Lucija je, koliko se ja sjećam imala fet, ne et.... Al ne znam jel dobila stopericu, mislim da nije. Al nisam sigurna da je bio fet, tako mi odzvanja 🤔
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Jučer na uzv uleti sestra i kaže gospođo pa sve vam se vidi i pokrije mi trbuh ubrusom.
Dakle wtf, meni doktor nekad mora stisnuti i trbuh da bi pohvatao desni jajnik i ja uvijek zadignem haljinu do skoro pupka 🤔 I sad je ona mene posramila i pitam se jbte jjel ja to dobro radim.
Kako vi? Isto tako, ili kao u filmovima haljina do koljena, raširena noge i doktor zaviruje unutra ili kako to… To me pati sad
😂😂😂😂
Ja uvijek obučem tuniku, haljinu i zavrnem to skoro preko glave hahahhahah 😂😂😂 šalim se. Šta ja znam ja to dignem onako do visine jajnika jer isto tako zna stisnuti jajnik. Sestra nikada ni ne zalazi u moje međunožje, niti se petlja blizu nego sjedi za stolom i zapisuje što joj doktor priča. Čak mi se sviđa pristup što ni on ne bleji nego sastrane sjedi i uboda napamet (jbga godine prakse, dobro je dok ne fula rupu). Trebala si joj reći, da nemaš čega da se sramiš, a da maca ne grebe 😂😂😂😂😂😂
endometrioza
Dada pa i ja tako, on bude bočno sa desne strane i samo pogleda di će ubost, pritom me polazi po koljenu haha i gleda u uzv, btw i mrak bude. Šta je ona zabrijala 🤷♀️
6tt+2 imamo 💗
Kako vi? Isto tako, ili kao u filmovima haljina do koljena, raširena noge i doktor zaviruje unutra ili kako to… To me pati sad
Ja dignem do pupka negdje kad imam samo vaginalni uzv. A i baš me briga jel mi vidi donji dio trbuha kad mi cijelu pipicu ima pred glavom 😂😂
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ma dobro, ti si tu toliko toga napisala, da mene uopće ne čudi da se ti skineš gola kad dođeš kod ginekologa.
Skraćeno, sestra je idiot.
A ja inače odjenem nešto dugačko, do zadnjeg trena imam stisnuta koljena i čedno povučeno to nešto dugačko preko koljena. A kad dođe onaj tren, bacim se unazad kao da se bacam u more, dignem haljinu/tuniku/majicu/plahtu, raširim noge i dramatičnim glasom kažem da navali
Ček, ček, zaboravila sam, pričamo sad o seksu ili o ginekološkom pregledu?
💔💔💔
Dada, ako se dobro sjećam, ona je išla u FET sa Estrofemom. S njim nema ovulacije pa nema ni štoperice. Dobro pamtim ono što me zanima, nije spominjala da je primala ikakve boostere.
Meni dosta dugo izlazi i štoperica i boosteri iako imam dobar metabolizam, pa ti ja možda i nisam neko mjerilo za ispratit štopericu, ali do 6-tog, najkasnije 7-og dana bi ti moglo pokazat, kad si do sad piškila, nastavi, da imam još jednu sličicu za svoju kolekciju
Mattan ja isto uvijek dignem suknju/haljinu/tuniku do pupka... I kod moje soc. gin i kod privatnika sam sama s njima, sestre nisu u blizini, u skroz su drugoj prostoriji. Osim kad se uzimaju brisevi ili papa test, onda ih dr zove da asistiraju. Nitko mi nikad nije prigovorio zbog tog. Meni je malo neprimjereno da mi netko zavlaci glavu u suknju, mislim ipak idemo ginekologu, zna se sta gleda. Nije da nas gleda cijela cekaonica ako smo u ordinaciji. 🤷♀️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Tuma oke nisam luda znači 😊😊😊 MTB ja to odmah zadignem i čekam 😂😂
Tiki ni ovdje ne bude ali nešto je uletila brzinski i to mi iskomentira...
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji