Ljudi ja danas tuuuurbo emotivna.. Placen na neka yt videa.. Nasla sam prekrasan video (Bozma mi spomenula zapravo nisam sama nasla) gdje cura snima kako su ona i muz obavijestili obitelj da je trudna.. Gledala sam i one druge di opisuje put al ovaj mi je ono woow.. Zamisljam sebe kako govorin prijama i obitelji.. Isplakala sam se al ne tuzne suze nego neke suze oslobadjanja jer znam prije ili kasnije uspit cu i ja..🍀🍀
Tko zeli pogledat.. Al ako budete plakale ne tuzite mene heheh 💋💋💋
https://youtu.be/Urp9OScRdbA
Obavili smo konzultacije. Sve u svemu moram ponovit briseve i MM mora obavit anddrologa.. Danas je dobio nalaz novog spermiograma i opet je azoo… Sad smo malo potonuli..pogotovo on..bas mu tesko pada..mislim da cemo se danas isplakat, a sutra duboku udahnut i idemo dalje…
Tesko je i vjerujem da je njemu isto jako jako tesko.. Imate jedno drugo, daj mi do znanja da bez obzira na to tvoja ljubav je neizmjerna i sta god bude volis ga.. Trebate jedan drugom bit podrska isplakati se i onda skupit snagu i u borbu za bebaca 🤞🤞🤞🤞💋
Mila-Milica u kojem gradu si ti bila na uzv?
U OS.
Pa mi smo se onda mimoišle, ti si izašla sa odjela od prof Š i pričala curama o tome, a ja bila na ulazu ☺️ Skužila sam odmah poznatu priču 💗 I još mi kaže jedna cura njoj je uspjelo od prve!
Ma da?! Ne zamjeri al nisam skužila. Euforija, šta ćeš?!
Sljed.put ako me skužiš, javi se!!!
Ma nije uspjelo od prve!!! Malo su pomiješale lončiće.
Neego, vidim da si ti naš tajni agent iznutra.
Reci ti nama, kako izgleda muž od Mattan? Je li stvarno tako dobar kao što ga reklamira? Pitam za prijateljicu.
💔💔💔
Ljudi ja danas tuuuurbo emotivna.. Placen na neka yt videa.. Nasla sam prekrasan video (Bozma mi spomenula zapravo nisam sama nasla) gdje cura snima kako su ona i muz obavijestili obitelj da je trudna.. Gledala sam i one druge di opisuje put al ovaj mi je ono woow.. Zamisljam sebe kako govorin prijama i obitelji.. Isplakala sam se al ne tuzne suze nego neke suze oslobadjanja jer znam prije ili kasnije uspit cu i ja..🍀🍀
Sačuvat ću to za iza transfera, da mogu brijati da su mi emotivne oluje simptom trudnoće
A govorenje obitelji mene trenutno ne zanima, ja ću okolini reći kad prođem 20tt. Barem
💔💔💔
upalila na poslu i sve mi se oči napunile suzama...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Mila-Milica u kojem gradu si ti bila na uzv?
U OS.
Pa mi smo se onda mimoišle, ti si izašla sa odjela od prof Š i pričala curama o tome, a ja bila na ulazu ☺️ Skužila sam odmah poznatu priču 💗 I još mi kaže jedna cura njoj je uspjelo od prve!
Ma da?! Ne zamjeri al nisam skužila. Euforija, šta ćeš?!
Sljed.put ako me skužiš, javi se!!!
Ma nije uspjelo od prve!!! Malo su pomiješale lončiće.
Ma nisam ja znala da si to ti, nego kad si napisala sam skužila da sam tu priču čula danas.. Nisam te čak ni vidjela jer sam ja bila skroz na ulazu :) Daa, vidiš kako informacije lažne putuju, ali bitno da je uspjelo 💗
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
MTB pohotnice 🐱 Visok je 1,90 i ne vodim ti ja njega pa da mi ga otmu te žene pod hormonima, i iskoriste ga i njegov materijal, puj puj, ne daj Bože!
6tt+2 imamo 💗
MTB pohotnice 🐱 Visok je 1,90 i ne vodim ti ja njega pa da mi ga otmu te žene pod hormonima, i iskoriste ga i njegov materijal, puj puj, ne daj Bože!
Sad kad si spomenula njegovu visinu, čak mi je njegov materijal pao u drugi plan Neeego, Osijek, kažeš?
💔💔💔
Pitanje za iskusne:
dakle, naučila sam ovaj ciklus da će mi od sad nadalje (neko vrijeme a možda i uvijek) ovulacije biti naglašene i bolne (iako ih prije nikad nisam osjećala).
Što s vremenom nakon ovulacije, a prije menstruacije? Je li normalno bockanje, probadanje, osjećanje maternice i jajnika?
Nisam navikla da mi je taj srednji dio tijela toliko aktivan...
💔💔💔
MTB to ti je daleko :)
Mislim da je bol normalna, mene stalno boli 😂 od menge do menge možda imam 5 dana da nema ništa
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji