Drage žene, danas idem na uzv i dogovoriti datum FET-a! Danas je 10dc, 9i dan na estrofemu 3x2mg, imamo blasticu i morulu zajedno, drzite fige🤞🏻🥰🥰
wooohoooo, idemo po beeebuuuu/beeebeeeee!!!
@Ruska1986, da cuclanje mentol bonbona isto pomaže. Ali cuclaj ih, nemoj ih jesti.
💔💔💔
J_b , La reina bravoooo PUPO žene 💪🏼💪🏼💪🏼
Ja danas da prijavim , malecku braonkastu crticu na ulošku 😳🙈 nadam se da je implantacija 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Uglavnom nemam nikakvih probadanja, sike me još uvijek ne bole , nisam normalna ali non stop osluškujem svoje tijelo . Iako sam si obećala da ovaj put neću ali jače je od mene 😇
Podržavam MTB da otvori novu temu i ostane vođa ove divne skupine (ukoliko to želi naravno)
Ostalim curama ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
🙋🏼♀️ 32 🙋🏻♂️ 31
3 godine braka
03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
09/2021 missed ab 💔
Drage žene, danas idem na uzv i dogovoriti datum FET-a! Danas je 10dc, 9i dan na estrofemu 3x2mg, imamo blasticu i morulu zajedno, drzite fige🤞🏻🥰🥰
Sretno 😊😊 javi datum feta obavezno! 🍀🍀🍀
Mila-Milica, Aylisha super vijesti 🎊🎊🎉🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
J_b , La reina bravoooo PUPO žene 💪🏼💪🏼💪🏼
Ja danas da prijavim , malecku braonkastu crticu na ulošku 😳🙈 nadam se da je implantacija 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Uglavnom nemam nikakvih probadanja, sike me još uvijek ne bole , nisam normalna ali non stop osluškujem svoje tijelo . Iako sam si obećala da ovaj put neću ali jače je od mene 😇
Podržavam MTB da otvori novu temu i ostane vođa ove divne skupine (ukoliko to želi naravno)
Ostalim curama ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Navijamo da je implantacija!!!
💔💔💔
Alysha i ja sam bila na estrofemu, prate ti endometrij. Čim bude spreman ideš 🥰🥰🥰 meni je na 11dc bio skoro 12, pa sam taj dan promila štopericu i tjedan poslije išla u FET. Znači na 18dc 💕 idući tjedan je tvoj i postaješ PUPO ❤️
endometrioza
Alysha i ja sam bila na estrofemu, prate ti endometrij. Čim bude spreman ideš 🥰🥰🥰 meni je na 11dc bio skoro 12, pa sam taj dan promila štopericu i tjedan poslije išla u FET. Znači na 18dc 💕 idući tjedan je tvoj i postaješ PUPO ❤️
Sorry čak sam ti krivo i nick napisala 😁😁 to je dobar znak 😂😂😂 Aylisha_77
endometrioza
MTB CS je cervikalni sluz, i moj doktor je stalno mjeri na uzv i napiše na nalaz kolika je, npr na početku bila 1mm a, sad 4,6 mm i po tome i po endo zna da je O blizu...
Btw bacila sam kladušu s njim danas, on je glasao da će sutra biti pozitivna trakica a ja da će danas. Pobjedila sam, toliko je jaka bila da, sam na tren zamijenila testnu i kontrolnu liniju 🤪
Any_35 prekrasno 🥰🥰
J_b nek se o je prime 🙏🙏
La_Reina_del_Sur sretno daljeeee 💗💗💗
Mila-Milica u kojem gradu si ti bila na uzv?
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
MTB CS je cervikalni sluz, i moj doktor je stalno mjeri na uzv i napiše na nalaz kolika je, npr na početku bila 1mm a, sad 4,6 mm i po tome i po endo zna da je O blizu…
Btw bacila sam kladušu s njim danas, on je glasao da će sutra biti pozitivna trakica a ja da će danas. Pobjedila sam, toliko je jaka bila da, sam na tren zamijenila testnu i kontrolnu liniju 🤪
Any_35 prekrasno 🥰🥰
J_b nek se o je prime 🙏🙏
La_Reina_del_Sur sretno daljeeee 💗💗💗
Sluzavica naša
Iiii, kad je FET?
💔💔💔
U OS.
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0