Dada iz tvojih usta u Bozje usi ❤❤ nadam se da cemo skupaaaaaaa
Ruska, Women_name,Leia, Ericaa, Sunny, Elaa (daj Boze da je implantacija😍😍) , Mattan - hvala zene divne, sve isto inja vama želim 😇❤
Evo da me MTB ne prozove:
Transfer prosa bez po muke, cas posla i sve ok.. narucila od muza pitu od sira i jogurt za marendu 😍 pa isla kuci ZZZzzzZZz jer me normić bacia u komu 🤣🤣 sad se probudila i gospodin je skuva manistru s friskom tunjevinom, to je bila moja zelja 👌👌🔥
Betica 17.02. 🙏🙏😇
Nisam bila za Mek bas, ali moga bi platit večeras 🤣🤣
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Dada iz tvojih usta u Bozje usi ❤❤ nadam se da cemo skupaaaaaaa
Ruska, Women_name,Leia, Ericaa, Sunny, Elaa (daj Boze da je implantacija😍😍) , Mattan - hvala zene divne, sve isto inja vama želim 😇❤
Evo da me MTBne prozove:
Transfer prosa bez po muke, cas posla i sve ok.. narucila od muza pitu od sira i jogurt za marendu 😍 pa isla kuci ZZZzzzZZz jer me normić bacia u komu 🤣🤣 sad se probudila i gospodin je skuva manistru s friskom tunjevinom, to je bila moja zelja 👌👌🔥
Betica 17.02. 🙏🙏😇
Nisam bila za Mek bas, ali moga bi platit večeras 🤣🤣
Sretnoo! 17.2 je naš datum..
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Hvala cure na podršci divne ste ❤️ al kad je otvorio nalaz i vidio i kad je reko pa da bar ima nesto i onda kad sam ga pogledala srce mi je puklo 😭💔 ne govori nista i ne plače al vidim po njemu da je sav nikakav..
Baš smo pričali i rekli smo da idemo probat sve opcije sta imamo..ako ne bude uspijeha imamo oboje stednju koju cemo moc dic kroz dve-tri godine pa ćemo ić na donaciju negdje van…
Anchy321 zao mi je da je nalaz opet isti. Isplacite oboje onda u nove borbe. Ja sam plakala danima zbog svake 0 na nalazu. TESE je poprilicno tezak zahvat sa njihove perspektive ali je nama to jedini nacin. Dok ne dođe nalaz nema pesimizma 😀 moj savjet za TESE je opca anestezija.
♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
ET- 2 morule ❌
1🐧
Sunny ja idem kod prof Pavicic Boldini.
♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
ET- 2 morule ❌
1🐧
Izvjesca 30.og tjedna: hemaci velicine lubenica(nikad ih nisam imala), najgora zgaravica u zivotu(dobila sam ju u trudnoci, ali ni blizu ove proslu noc. Doslovno kiselina koja valjda pali sve iznutra i stalno se vraca u usta. Uzas, uzas, uzas)i sve gace premale 😭😭😭 prdenje se podiglo na novi nivo, a hrkanje 🙆🏻♀️ kaze muz da ima osjecaj kao da spava sa nekim drvosjecom 😂😂 znaci, doslovno sebe probudim koliko hrcem! A spavam na boku.. Sta bi tek bilo da sam na ledjima? 😂😂 Eto, to vas sve ceka 🤗🤗🤗
I da, Leptirica, drago mi je da si nam se javila i da je sve ok ☺
🥰🥰😍😍 Rodit čes curicu s kosom 🥰😍🥰😍
Izvjesca 30.og tjedna: hemaci velicine lubenica(nikad ih nisam imala), najgora zgaravica u zivotu(dobila sam ju u trudnoci, ali ni blizu ove proslu noc. Doslovno kiselina koja valjda pali sve iznutra i stalno se vraca u usta. Uzas, uzas, uzas)i sve gace premale 😭😭😭 prdenje se podiglo na novi nivo, a hrkanje 🙆🏻♀️ kaze muz da ima osjecaj kao da spava sa nekim drvosjecom 😂😂 znaci, doslovno sebe probudim koliko hrcem! A spavam na boku.. Sta bi tek bilo da sam na ledjima? 😂😂 Eto, to vas sve ceka 🤗🤗🤗
Izgleda 🤗🤗🤗 ova je neka opako cupava
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Izgleda 🤗🤗🤗 ova je neka opako cupava
Sto se tice hemeroida- u hladnoj vodi se oprat i melem .
Zgaravica ce ti se skroz povući tek kad rodiš , trenutni lijek meni ti je jabuka(da jabuka) provaj
anchy123 ❤ neka muz izvadi hormome pa ce vas nakon toga uputiti na genetske pretrage (kariogram i mikrodelecije kromosoma Y). Na temelju tih nalaza ce se onda donijeti odluka za TESE postupak. Zasto M treba ici andrologu?
-------
Cure dal je netko u ZGu radio kariogram privatno? I gdje? Nalazim samo da ima kariotip u poliklinici Analiza. Za kariogram sam na forumu nasla da radi GENOS, ali na njihovom cjeniku toga nema 🤷♀️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
La Reina, J_b sretno sada sa iscekivanjem! Bas je ovaj 2.mjesec turbulentan. Jedva cekam kad pocmu testici i bete.
Ruska1986 sestra mi je sad u 27.tj i muci je zgaravica,kaze da jedino sta pomaze je enzim papaja ,3*3 je pocucla na dan i bude ok..imas u ljekarni ili bio bio, mogu ti ostavir sliku.
Mila Milica super vijesti, nek se sve nastavi tako!! Uzivaj u svojoj trudnoci!
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
anchy123 ❤ neka muz izvadi hormome pa ce vas nakon toga uputiti na genetske pretrage (kariogram i mikrodelecije kromosoma Y). Na temelju tih nalaza ce se onda donijeti odluka za TESE postupak. Zasto M treba ici andrologu?
——-
Cure dal je netko u ZGu radio kariogram privatno? I gdje? Nalazim samo da ima kariotip u poliklinici Analiza. Za kariogram sam na forumu nasla da radi GENOS, ali na njihovom cjeniku toga nema 🤷♀️
Mi smo ga radili u Genomu
Sortiraj odgovore
Najstariji