Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    la_Reina_del_Sur
    05. Veljača 2021. 16:43

Dada iz tvojih usta u Bozje usi ❤❤ nadam se da cemo skupaaaaaaa

Ruska, Women_name,Leia, Ericaa, Sunny, Elaa (daj Boze da je implantacija😍😍) , Mattan - hvala zene divne, sve isto inja vama želim 😇❤

Evo da me MTB ne prozove:
     Transfer prosa bez po muke, cas posla i sve ok.. narucila od muza pitu od sira i jogurt za marendu 😍 pa isla kuci ZZZzzzZZz jer me normić bacia u komu 🤣🤣 sad se probudila i gospodin je skuva manistru s friskom tunjevinom, to je bila moja zelja 👌👌🔥
     Betica 17.02. 🙏🙏😇
    Nisam bila za Mek bas, ali moga bi platit večeras 🤣🤣

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
    3 AIH = ❌❌❌
    3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

❤️J_0209_b😺
    05. Veljača 2021. 16:51

la_Reina_del_Sur

Dada iz tvojih usta u Bozje usi ❤❤ nadam se da cemo skupaaaaaaa

Ruska, Women_name,Leia, Ericaa, Sunny, Elaa (daj Boze da je implantacija😍😍) , Mattan - hvala zene divne, sve isto inja vama želim 😇❤

Evo da me MTBne prozove:
    Transfer prosa bez po muke, cas posla i sve ok.. narucila od muza pitu od sira i jogurt za marendu 😍 pa isla kuci ZZZzzzZZz jer me normić bacia u komu 🤣🤣 sad se probudila i gospodin je skuva manistru s friskom tunjevinom, to je bila moja zelja 👌👌🔥
    Betica 17.02. 🙏🙏😇
    Nisam bila za Mek bas, ali moga bi platit večeras 🤣🤣

Sretnoo! 17.2 je naš datum..

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

Čupica
    05. Veljača 2021. 16:56

anchy321

Hvala cure na podršci divne ste ❤️ al kad je otvorio nalaz i vidio i kad je reko pa da bar ima nesto i onda kad sam ga pogledala srce mi je puklo 😭💔 ne govori nista i ne plače al vidim po njemu da je sav nikakav..
    Baš smo pričali i rekli smo da idemo probat sve opcije sta imamo..ako ne bude uspijeha imamo oboje stednju koju cemo moc dic kroz dve-tri godine pa ćemo ić na donaciju negdje van…

Anchy321 zao mi je da je nalaz opet isti. Isplacite oboje onda u nove borbe. Ja sam plakala danima zbog svake 0 na nalazu. TESE je poprilicno tezak zahvat sa njihove perspektive ali je nama to jedini nacin. Dok ne dođe nalaz nema pesimizma 😀 moj savjet za TESE je opca anestezija. 

♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
    6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
    11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
    ET- 2 morule ❌
    1🐧

Čupica
    05. Veljača 2021. 16:57

Sunny ja idem kod prof Pavicic Boldini. 

♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
    6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
    11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
    ET- 2 morule ❌
    1🐧

BAJOMA
    05. Veljača 2021. 17:09

Ruska1986

Izvjesca 30.og tjedna: hemaci velicine lubenica(nikad ih nisam imala), najgora zgaravica u zivotu(dobila sam ju u trudnoci, ali ni blizu ove proslu noc. Doslovno kiselina koja valjda pali sve iznutra i stalno se vraca u usta. Uzas, uzas, uzas)i sve gace premale 😭😭😭 prdenje se podiglo na novi nivo, a hrkanje 🙆🏻‍♀️ kaze muz da ima osjecaj kao da spava sa nekim drvosjecom 😂😂 znaci, doslovno sebe probudim koliko hrcem! A spavam na boku.. Sta bi tek bilo da sam na ledjima? 😂😂 Eto, to vas sve ceka 🤗🤗🤗
    I da, Leptirica, drago mi je da si nam se javila i da je sve ok ☺

🥰🥰😍😍 Rodit čes curicu s kosom 🥰😍🥰😍

Ruska1986
    05. Veljača 2021. 17:18

BAJO1

Ruska1986

Izvjesca 30.og tjedna: hemaci velicine lubenica(nikad ih nisam imala), najgora zgaravica u zivotu(dobila sam ju u trudnoci, ali ni blizu ove proslu noc. Doslovno kiselina koja valjda pali sve iznutra i stalno se vraca u usta. Uzas, uzas, uzas)i sve gace premale 😭😭😭 prdenje se podiglo na novi nivo, a hrkanje 🙆🏻‍♀️ kaze muz da ima osjecaj kao da spava sa nekim drvosjecom 😂😂 znaci, doslovno sebe probudim koliko hrcem! A spavam na boku.. Sta bi tek bilo da sam na ledjima? 😂😂 Eto, to vas sve ceka 🤗🤗🤗

Izgleda 🤗🤗🤗 ova je neka opako cupava

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

BAJOMA
    05. Veljača 2021. 17:28

Ruska1986

BAJO1

Ruska1986

Izgleda 🤗🤗🤗 ova je neka opako cupava

Sto se tice hemeroida- u hladnoj vodi se oprat i melem .
    Zgaravica ce ti se skroz povući tek kad rodiš , trenutni lijek meni ti je jabuka(da jabuka) provaj 

Sunny_🐣
    05. Veljača 2021. 17:28

anchy123 ❤ neka muz izvadi hormome pa ce vas nakon toga uputiti na genetske pretrage (kariogram i mikrodelecije kromosoma Y). Na temelju tih nalaza ce se onda donijeti odluka za TESE postupak. Zasto M treba ici andrologu? 
    -------
    Cure dal je netko u ZGu radio kariogram privatno? I gdje? Nalazim samo da ima kariotip u poliklinici Analiza. Za kariogram sam na forumu nasla da radi GENOS, ali na njihovom cjeniku toga nema 🤷‍♀️

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

MISS
    05. Veljača 2021. 17:39

La Reina, J_b sretno sada sa iscekivanjem! Bas je ovaj 2.mjesec turbulentan. Jedva cekam kad pocmu testici i bete.
    Ruska1986 sestra mi je sad u 27.tj i muci je zgaravica,kaze da jedino sta pomaze je enzim papaja ,3*3 je pocucla na dan i bude ok..imas u ljekarni ili bio bio, mogu ti ostavir sliku.
    Mila Milica super vijesti, nek se sve nastavi tako!! Uzivaj u svojoj trudnoci! 

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• Astra81
    05. Veljača 2021. 17:41

Sunny_

anchy123 ❤ neka muz izvadi hormome pa ce vas nakon toga uputiti na genetske pretrage (kariogram i mikrodelecije kromosoma Y). Na temelju tih nalaza ce se onda donijeti odluka za TESE postupak. Zasto M treba ici andrologu?
    ——-
    Cure dal je netko u ZGu radio kariogram privatno? I gdje? Nalazim samo da ima kariotip u poliklinici Analiza. Za kariogram sam na forumu nasla da radi GENOS, ali na njihovom cjeniku toga nema 🤷‍♀️

Mi smo ga radili u Genomu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.