Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • rita7
    05. Veljača 2021. 12:02

Jutrooo cure! mi smo dobili nalaz spermiograma  jednako je loš (tj dobar :D ) kao i prije...
    kad se sjetim da sam prije dvije godinu isplakala more suza nad njima a jutos skakala od srece jer je isti (cak mrvicu bolji )  i mozemo ako su brisevi ok dalje u borbu 💪
    negooo sad ovaj mjesec se  jos mogu nafilat zdravim pripravcima prije MEKICA pa pitanje: sta uzimate za zdrave jane stanice?? Q10 jesam dobro skuzila?? koji? i skuzila sam da u svojim nalazima nemam feritin, znam da ste pisale ali za sta je on tocno bitan? da to vadim sad iako nisu trazili?
    j_b cestitam na PUPO

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

Ruska1986
    05. Veljača 2021. 12:03

Ma kakav papir! Vlazne koristim jer fakat bole. Kazem, nisam se dosad nikad susrela s tim problemom 🤷🏻‍♀️ probat cu i sa melemom... Al to i nekako, al ova zgaravica.... Gladna ko pas, a sta god probam pojest, uzas! 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ bojim se da ne izgubim koju kilu 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Sara 🌸
    05. Veljača 2021. 12:08

Ruska, žao mi je. I ja se bojim tih hemeroida. kuc kuc o' drvo, nema ih (još). Doduse, mene hvataju suprotne čari-zatvor 🥴 Danas smo napunili punih 30 tjedana, još malčice, tako da se nadan da neće bit puno još iznenađenja. I mene hvata kad legnem neka kiselina, al uvik imam vode kraj sebe pa nekako pomogne. Još sta sam primjetila da se meni događa a to je da ja još nekako nisan svjesna da ne mogu ko prije i kad iden u šetnju s mužem, mi šetamo ko da su nam motori u guzicama i ako pogledam sa strane u nesto, a nastavim šetat, uvati me teška mantavica, toliko da se moran zaustavit, naslonit na zid i stat tako ko debil na ulici par minuta. Al dobro, neću se puno žalit. Ugl, ja sebi planiram kupit ovo za poslije poroda: 
    https://ibb.co/09ScZgs
    Možda bi tebi vec sad dobro doslo zbog hemeroida. 
    Samo se nemoj zajebat pa se napit slučajno iz toga 🤣

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Ruska1986
    05. Veljača 2021. 12:20

Sara🌻

Ruska, žao mi je. I ja se bojim tih hemeroida. kuc kuc o' drvo, nema ih (još). Doduse, mene hvataju suprotne čari-zatvor 🥴 Danas smo napunili punih 30 tjedana, još malčice, tako da se nadan da neće bit puno još iznenađenja. I mene hvata kad legnem neka kiselina, al uvik imam vode kraj sebe pa nekako pomogne. Još sta sam primjetila da se meni događa a to je da ja još nekako nisan svjesna da ne mogu ko prije i kad iden u šetnju s mužem, mi šetamo ko da su nam motori u guzicama i ako pogledam sa strane u nesto, a nastavim šetat, uvati me teška mantavica, toliko da se moran zaustavit, naslonit na zid i stat tako ko debil na ulici par minuta. Al dobro, neću se puno žalit. Ugl, ja sebi planiram kupit ovo za poslije poroda:
    https://ibb.co/09ScZgs
    Možda bi tebi vec sad dobro doslo zbog hemeroida.
    Samo se nemoj zajebat pa se napit slučajno iz toga 🤣

😂😂😂😂😂 ja mislim da meni i je zbog zatvora jer bas slabo idem na wc. A onda kad odem, mucim se! Najbolje mi je kad jedem jogurt, a on mi sad u zadnje vrijeme uzasno smeta. Pa aj sad ti znaj! Al ova zgaravica jucer koja je krenula oko 2 ujutro je nesto najgore, meni, dosad. Probudis se, a ono puna usta te kiseline koja gori! Uzela dva rennie, cak ni oni nisu pomogli. Nadam se da je to danas i da ce sutra vec bolje bit.. a i to sta kazes, nije da se zalimo neg dijelimo iskustva sa nasim buducim mamicama 🤗🤗 ionako imamo jos malo 🤗🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    05. Veljača 2021. 12:24

Ruska1986

Ma kakav papir! Vlazne koristim jer fakat bole. Kazem, nisam se dosad nikad susrela s tim problemom 🤷🏻‍♀️ probat cu i sa melemom… Al to i nekako, al ova zgaravica…. Gladna ko pas, a sta god probam pojest, uzas! 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ bojim se da ne izgubim koju kilu 😂😂😂

Draga ja imam problema jer imam problem sa stolicom, molim te nikako vlažne maramice, samo važni toaletni papir... 😊 😊 Moj savjet i znam zašto . Ja baš gadne borbe znam imati. Krema Hemosens, kupi si ju, ona je čudo čudo. Nakon svakog peckanja slobodno maži i brzo će proći 🤗🤗🤗

endometrioza

• Dia85
    05. Veljača 2021. 12:28

J_b

Leia2.0

J_b

Cure, žene, majke i one soon to be..
    Obje su se stanice počele razvijat..
    I uzet ću ih objeeeeee..
    Držite mi fige..

Juhuuu, krasne vijesti
    Sestra s Vinogradske
    Jel to danas ET?

Da.. Evo upravo gotovaaaaa
    Sad sam i ja PUPO.. Beta 17.2..
    Aaaaaaaaaa..najradije bih vristala
    😍😍😍😍
    Hvala curke.. ❤️

J-b jupiiii!! Navijam i držim fige.
    Drage žene vitamin D mi je 70, šta preporučate ko terapiju:)?. Do sad sam koristila onaj na potisak 1000 u.i. al koliko se tu sjećam netko je spominjao da je za postupak dobro da bude 120 pa ne znam koji da uzmem, pitat ću i doktora na kontroli idući tjedan ali i vas da priupitam:) Hvala!

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Sara 🌸
    05. Veljača 2021. 12:29

Ruska1986

😂😂😂😂😂 ja mislim da meni i je zbog zatvora jer bas slabo idem na wc. A onda kad odem, mucim se! Najbolje mi je kad jedem jogurt, a on mi sad u zadnje vrijeme uzasno smeta. Pa aj sad ti znaj! Al ova zgaravica jucer koja je krenula oko 2 ujutro je nesto najgore, meni, dosad. Probudis se, a ono puna usta te kiseline koja gori! Uzela dva rennie, cak ni oni nisu pomogli. Nadam se da je to danas i da ce sutra vec bolje bit.. a i to sta kazes, nije da se zalimo neg dijelimo iskustva sa nasim buducim mamicama 🤗🤗 ionako imamo jos malo 🤗🤗🤗

A meni je drukcije, ja san prije u uricu išla točno na wc, moga si sat navit po meni 🤣 da ne prican da bi nekad samo od mirisa kave išla. A sad, daaani prođu nekad, i sa dvi kave i ništa. al bar kad iden ne mučim se. TMI cure, žao mi je. 🙈
    Al nekidan san bila kod prije na ručku, ona je Indijka. Brate mili, jesan li se vratila doma, morala san ić na wc. Ta njihova začinjena hrana baš vari sve živo. Šteta šta ide u Indiju idući tjedan, inače bi se namečila još koji put na ručak kad dobro prolazi kroz mene. 🙈🤣 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    05. Veljača 2021. 12:31

Sanjich i ostale koje prate učinak štoperice 🌹evo vam moj dnevni izvještaj štoperice, pogotovo danas jer ganjam usporedbe 😁
    Ova druga slika-link  je usporedba Ovitrelle 9 dana nakon štoperice (zelena trakica) i Brevactid 9 dana nakon štoperice (plava trakica), s tim da su obje iste jačine od 5000. Uglavnom, testići su različiti ali oba su kinezi, osjetljivost na 10...

endometrioza

Sunny_🐣
    05. Veljača 2021. 12:35

Leptirica90 baš mi je drago  sve ide svojim tokom, uživaj ❤️
    J_b tvoje savršene js su ohrabrile slabe spermiće i držim fige da se dvije bebice lijepo ugnijezde 
    la-Reina PUPOOOO 
    Ruska1986 hahaha drvosječa 🙈

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

05. Veljača 2021. 12:38

Dada🐼

Sanjich i ostale koje prate učinak štoperice 🌹evo vam moj dnevni izvještaj štoperice, pogotovo danas jer ganjam usporedbe 😁
    Ova druga slika-link je usporedba Ovitrelle 9 dana nakon štoperice (zelena trakica) i Brevactid 9 dana nakon štoperice (plava trakica), s tim da su obje iste jačine od 5000. Uglavnom, testići su različiti ali oba su kinezi, osjetljivost na 10…

Odlicno izlazi lagano al daj boze da krene tamnit za dva tri dana 🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀💋💋💋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.