anchy123 ❤ neka muz izvadi hormome pa ce vas nakon toga uputiti na genetske pretrage (kariogram i mikrodelecije kromosoma Y). Na temelju tih nalaza ce se onda donijeti odluka za TESE postupak. Zasto M treba ici andrologu?
——-
Cure dal je netko u ZGu radio kariogram privatno? I gdje? Nalazim samo da ima kariotip u poliklinici Analiza. Za kariogram sam na forumu nasla da radi GENOS, ali na njihovom cjeniku toga nema 🤷♀️
Synlab radi privatno. Mislim da su rekli da je oko 2000kn. Mm je kod njih radio mikrodelecije y kromosoma jer bi dugo čekali na rebru. A kariogram smo u klaićevoj preko uputnice.
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
anchy123 ❤ neka muz izvadi hormome pa ce vas nakon toga uputiti na genetske pretrage (kariogram i mikrodelecije kromosoma Y). Na temelju tih nalaza ce se onda donijeti odluka za TESE postupak. Zasto M treba ici andrologu?
——-
Cure dal je netko u ZGu radio kariogram privatno? I gdje? Nalazim samo da ima kariotip u poliklinici Analiza. Za kariogram sam na forumu nasla da radi GENOS, ali na njihovom cjeniku toga nema 🤷♀️
Mi smo ga radili u Genomu
Zapravo ja ti uopće ne kužim razliku između kariograma i kariotipa...
Kaže muž da su napravili oboje,....pa valjda onda jesu 😁
Uglavnom, baci pogled na Genom
Izvjesca 30.og tjedna: hemaci velicine lubenica(nikad ih nisam imala), najgora zgaravica u zivotu(dobila sam ju u trudnoci, ali ni blizu ove proslu noc. Doslovno kiselina koja valjda pali sve iznutra i stalno se vraca u usta. Uzas, uzas, uzas)i sve gace premale 😭😭😭 prdenje se podiglo na novi nivo, a hrkanje 🙆🏻♀️ kaze muz da ima osjecaj kao da spava sa nekim drvosjecom 😂😂 znaci, doslovno sebe probudim koliko hrcem! A spavam na boku.. Sta bi tek bilo da sam na ledjima? 😂😂 Eto, to vas sve ceka 🤗🤗🤗
I da, Leptirica, drago mi je da si nam se javila i da je sve ok ☺
🥰🥰😍😍 Rodit čes curicu s kosom 🥰😍🥰😍
Izgleda 🤗🤗🤗 ova je neka opako cupava
Sto se tice hemeroida- u hladnoj vodi se oprat i melem .
Zgaravica ce ti se skroz povući tek kad rodiš , trenutni lijek meni ti je jabuka(da jabuka) provaj
Zasto ne bi ti rekla, recimo, da je lijek velika Milka sa ljesnjacima il tako nest? 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
——-
Mi smo ga radili u Genomu
Zapravo ja ti uopće ne kužim razliku između kariograma i kariotipa…
Kaže muž da su napravili oboje,….pa valjda onda jesu 😁
Uglavnom, baci pogled na Genom
Ma ne kuzim ni ja 🤣 ali mu je urolog napisao bas kariogram, a koju god polikliniku otvorim pise da rade kariotip i da to nije isto kao kariogram 🤦♀️ zvat cu ih pa cu pitat 😊 hvala
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
——-
Synlab radi privatno. Mislim da su rekli da je oko 2000kn. Mm je kod njih radio mikrodelecije y kromosoma jer bi dugo čekali na rebru. A kariogram smo u klaićevoj preko uputnice.
Da vidjela sam da synlab radi mikrodeleciju, ali nemaju kariogram u cjeniku 🤷♀️ zvat cu ih i pitat :) hvala
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Čestitke curama sa dobrim vijestima! 😊
Mislim da je ovo najaktivnija tema, ja se trudim ali ne mogu sve popratiti 😂
Anchy, jako mi je zao za ponovljenu 0 :(
Odradite svakako prvo sve hormone, onda mikrodelecije (mi smo privatno u Synlabu njih jer se dosta dugo ceka nalaz, doduse i privatno se ceka kamoli u bolnici, i inhibin b- jer kad sam pitala u jednoj poliklinici privatnoj di smo vadili krv za hormone, za inhibin b nikad nisu culi..ok.) i kariogram (ni ja ne kuzim razliku izmedu toga i kariotipa zapravo) ali znam da dode skupo privatno... za to smo pitali dr opce prakse uputnicu pa smo u Zg slali. Da,ako nisi iz Zg njima mozes i poslati uzorak krvi za to, daju ti sve info na Citologiji... na pregledu urologa ste bili? Mozda budete "sretnici" u cijeloj toj nesreci pa vam se pokaze opstruktivna azoo, mozda je samo negdje zapelo na putu pa Tese rijesi sve...iako znam kakav je to njemu sok sada sve skupa... ako odlucite za Tese mi bi isto preporucili opcu anesteziju... raspitajte se za to jer mislim da negdje ne daju (ako se dobro sjecam Ivf poliklinika radi u lokalnoj?).. sretno! 💜
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
ribic, često znaju ne računati nego to pisati drugačije. Vidjet ćeš. Držmo fige da ćeš uspjeti ovako, imamo par cura koje su uspjele preko inseminacije doći do svoje srećice.
I, khm, khm, potpis, khm.
Dia85, DVital ti može dati tvoj socijalac, iako možda odbije jer ti, tehnički gledajući, nisi u deficitu. Privatnik ti može dati bijeli recept, onda platiš. Ali košta nešto malo, 40tak kn, tako da ti je to OK.
Za muža, bilo bi dobro da napravi pauzu 3 tjedna (ionako ga sad ne trebaš) i ponovi nalaze da vidi kakvo je stanje. Samo ti piši njegov recept, ovdje OBOŽAVAMO popise suplemenata.
Lavice, u idućih 13 dana čekamo SEDAMNAEST beta!!! I tko zna, možda se još koja pojavi... Wooohooo, bit će beeebaaaaa.
💔💔💔
Izvjesca 30.og tjedna: hemaci velicine lubenica(nikad ih nisam imala), najgora zgaravica u zivotu(dobila sam ju u trudnoci, ali ni blizu ove proslu noc. Doslovno kiselina koja valjda pali sve iznutra i stalno se vraca u usta. Uzas, uzas, uzas)i sve gace premale 😭😭😭 prdenje se podiglo na novi nivo, a hrkanje 🙆🏻♀️ kaze muz da ima osjecaj kao da spava sa nekim drvosjecom 😂😂 znaci, doslovno sebe probudim koliko hrcem! A spavam na boku.. Sta bi tek bilo da sam na ledjima? 😂😂 Eto, to vas sve ceka 🤗🤗🤗
I da, Leptirica, drago mi je da si nam se javila i da je sve ok ☺
🥰🥰😍😍 Rodit čes curicu s kosom 🥰😍🥰😍
Izgleda 🤗🤗🤗 ova je neka opako cupava
Sto se tice hemeroida- u hladnoj vodi se oprat i melem .
Zgaravica ce ti se skroz povući tek kad rodiš , trenutni lijek meni ti je jabuka(da jabuka) provaj
Zasto ne bi ti rekla, recimo, da je lijek velika Milka sa ljesnjacima il tako nest? 😂😂
Milka s lješnjacima. Bez lješnjaka. Bez čokolade. Sa jabukom.
Bolje?
💔💔💔
17 beta?? Ja sam odusevljena, can't wait. Navijam za bar 10 pozitivnih, a htjela bih svih 17 😂
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
ribic, često znaju ne računati nego to pisati drugačije. Vidjet ćeš. Držmo fige da ćeš uspjeti ovako, imamo par cura koje su uspjele preko inseminacije doći do svoje srećice.
I, khm, khm, potpis, khm.Dia85, DVital ti može dati tvoj socijalac, iako možda odbije jer ti, tehnički gledajući, nisi u deficitu. Privatnik ti može dati bijeli recept, onda platiš. Ali košta nešto malo, 40tak kn, tako da ti je to OK.
Za muža, bilo bi dobro da napravi pauzu 3 tjedna (ionako ga sad ne trebaš) i ponovi nalaze da vidi kakvo je stanje. Samo ti piši njegov recept, ovdje OBOŽAVAMO popise suplemenata.
Lavice, u idućih 13 dana čekamo SEDAMNAEST beta!!! I tko zna, možda se još koja pojavi… Wooohooo, bit će beeebaaaaa.
Jel se računa ova beta od štoperice? 😂😂😂😂😂
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji