Ma kakav papir! Vlazne koristim jer fakat bole. Kazem, nisam se dosad nikad susrela s tim problemom 🤷🏻♀️ probat cu i sa melemom… Al to i nekako, al ova zgaravica…. Gladna ko pas, a sta god probam pojest, uzas! 🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️ bojim se da ne izgubim koju kilu 😂😂😂
Draga ja imam problema jer imam problem sa stolicom, molim te nikako vlažne maramice, samo važni toaletni papir… 😊 😊 Moj savjet i znam zašto . Ja baš gadne borbe znam imati. Krema Hemosens, kupi si ju, ona je čudo čudo. Nakon svakog peckanja slobodno maži i brzo će proći 🤗🤗🤗
Ok, ja sam uzimala djecje vlazne maramice.. A krema je ova ok u trudnoci? Ima je u svakoj ljekarni? Ne bi ja to ni mazala stalno, neg bas kad podivljaju kao danas 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pozdrav cure!
Evo i mene s današnjeg ultrazvuka. Kažu, u cavumu gestacijski mjehur sa vidljivom ŽV ali bez još vidljivog EO. Profa kaže svaki tren se srce se treba pokazati. Samo nek je sve u redu. 🙏🙏🙏
Naručena na uzv u 11.2.
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Ma kakav papir! Vlazne koristim jer fakat bole. Kazem, nisam se dosad nikad susrela s tim problemom 🤷🏻♀️ probat cu i sa melemom… Al to i nekako, al ova zgaravica…. Gladna ko pas, a sta god probam pojest, uzas! 🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️ bojim se da ne izgubim koju kilu 😂😂😂
Draga ja imam problema jer imam problem sa stolicom, molim te nikako vlažne maramice, samo važni toaletni papir… 😊 😊 Moj savjet i znam zašto . Ja baš gadne borbe znam imati. Krema Hemosens, kupi si ju, ona je čudo čudo. Nakon svakog peckanja slobodno maži i brzo će proći 🤗🤗🤗
Ok, ja sam uzimala djecje vlazne maramice.. A krema je ova ok u trudnoci? Ima je u svakoj ljekarni? Ne bi ja to ni mazala stalno, neg bas kad podivljaju kao danas 😂😂
E neznam sve je na biljnoj bazi i tablete i krema, ali svakako pročitaj i savjetuj se sa doktorom. Ja sam to kupila ovdje u Njemačkoj ali mislim da ih ima svugdje. To mi je pomoglo i nadam se da ćeš riješiti jer točno znam kako ti je 🧐🙄🙄🙄🙄🙄
endometrioza
Ruska1986, htjela si bebu. Sad pati!
Meni je obitelj puna hemeroida pa se ja mažem sa ZG melemom čim osjetim malo neugode i srećom ih još nemam (iako imam problem sa stolicom). Baš puno pomaže. Mene vlažne maramice baš izritiraju, radije se istuširam. Za žgaravicu meni pomaže čaj od mente. I to što ne jedem čvarke.
Nina92, onda možemo disati zrak i piti vodu.
Lucyinthesky, ma nema do krvnih nalaza, meni su te u ljekarni uvijek gluposti pričale.
J_b, wooooohoooooo!!!!
rita7, super vijesti!!! Da, znamo sve kako je to, prvo se šokiramo kad čujemo loše vijesti. A kasnije se veselimo kad čujemo da se nisu još pogoršale s vremenom.
feritin treba biti preko 40, vadi ga.
Q10 navodno diže jako kvalitetu jajnih stanica, treba ga piti barem 1mjesec prije postupka, poželjno i više.
Osim toga - neki prenatali, D vitamin (ako treba), željezo (ako treba), neki antioksidansi (C, E, ...)
Dia85, dobra početna vrijednost. Uzmi si ovo i brzo će narasti: https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/dodaci-prehrani/vitamini-i-minerali/better-you-vit-dk2-oralni-sprej-12ml-17143/
A ako ti dr sredi recept na DVital 25000, još bolje!
Dada, veselim se čitanju tvog doktorata.
💔💔💔
E neznam sve je na biljnoj bazi i tablete i krema, ali svakako pročitaj i savjetuj se sa doktorom. Ja sam to kupila ovdje u Njemačkoj ali mislim da ih ima svugdje. To mi je pomoglo i nadam se da ćeš riješiti jer točno znam kako ti je 🧐🙄🙄🙄🙄🙄
Bas cu se raspitat! Fala ti puno 🤗🤗 al ako je na biljnoj bazi, vjerujem da se moze onda...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Pozdrav cure!
Evo i mene s današnjeg ultrazvuka. Kažu, u cavumu gestacijski mjehur sa vidljivom ŽV ali bez još vidljivog EO. Profa kaže svaki tren se srce se treba pokazati. Samo nek je sve u redu. 🙏🙏🙏
Naručena na uzv u 11.2.
🤗🤗🤗🤗🥳🥳🥳🥳
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Drage žene, danas idem na uzv i dogovoriti datum FET-a! Danas je 10dc, 9i dan na estrofemu 3x2mg, imamo blasticu i morulu zajedno, drzite fige🤞🏻🥰🥰
Ja sam čula u Vinogradskoj od doktorice da je zenici rekla factu mast jer je došla zbog krvarenja koje se na kraju ispostavilo od hemeroida
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ruska1986, htjela si bebu. Sad pati!
Meni je obitelj puna hemeroida pa se ja mažem sa ZG melemom čim osjetim malo neugode i srećom ih još nemam (iako imam problem sa stolicom). Baš puno pomaže. Mene vlažne maramice baš izritiraju, radije se istuširam. Za žgaravicu meni pomaže čaj od mente. I to što ne jedem čvarke.Nina92, onda možemo disati zrak i piti vodu.
Lucyinthesky, ma nema do krvnih nalaza, meni su te u ljekarni uvijek gluposti pričale.
J_b, wooooohoooooo!!!!
rita7, super vijesti!!! Da, znamo sve kako je to, prvo se šokiramo kad čujemo loše vijesti. A kasnije se veselimo kad čujemo da se nisu još pogoršale s vremenom.
feritin treba biti preko 40, vadi ga.
Q10 navodno diže jako kvalitetu jajnih stanica, treba ga piti barem 1mjesec prije postupka, poželjno i više.
Osim toga - neki prenatali, D vitamin (ako treba), željezo (ako treba), neki antioksidansi (C, E, …)
Dia85, dobra početna vrijednost. Uzmi si ovo i brzo će narasti: https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/dodaci-prehrani/vitamini-i-minerali/better-you-vit-dk2-oralni-sprej-12ml-17143/
A ako ti dr sredi recept na DVital 25000, još bolje!
Dada, veselim se čitanju tvog doktorata.
I to sta kazes! Eto ti trudnoca 😂😂😂 vidis, caj od mente mi nije pao napamet, a moglo bi bas pomoc. Jer i ove tablete loje uzmem su kao uz dodatak peperminta. A i negdje sam procitala da cure uzimaju mentol bombone i da im pomazu. Uzet cu pa bas isprobat!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Pozdrav cure!
Naručena na uzv u 11.2.
Super vijesti!!! Tebi i je još malo rano, bilo je bitno samo provjeriti da nije vanmaternična i da uredno izgleda.
Idući put ćeš vidjeti treperenje srca tvoje bebice.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji