A brace i sestre, izguraste nam reklame.. A ja sve cekam kada ce na reklamama poceti vrtiti suplemente i akcije da ne moram stalno surfati.. 😂
oharascarlett14@gmail.com
Dadasmells like implantation ❤😍
Ja sam odradila last call keks, sad detaljno uklanjanje dlaka ukoliko postoje i netflix za relax tako da sam ujutro shine and bright za fet 🤣🤣😇😇🥰🥰
Da bar 🙏❤️
Tako je shine bright like a diamond, da ih sve zabljesne odsjaj 😁😁😂 držim palčeve na rukama, nogama, i mantram za tebe ❤️
endometrioza
Dadasmells like implantation ❤😍
Ja sam odradila last call keks, sad detaljno uklanjanje dlaka ukoliko postoje i netflix za relax tako da sam ujutro shine and bright za fet 🤣🤣😇😇🥰🥰
Da bar 🙏❤️
Tako je shine bright like a diamond, da ih sve zabljesne odsjaj 😁😁😂 držim palčeve na rukama, nogama, i mantram za tebe ❤️
❤❤❤❤🙏🙏
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Hope dobro nam došla! I sto obično MTB napiše, još brže otišla trudna. Mnogo mi je zao za vašu dijagnozu. Moj muž i ja imamo isti problem, s tim da je kod njega azoo rezultat jako kasne operacije testisa koju je imao u detinjstvu. Kod njega su TESe-om takođe pronađeni samo protospermatozoidi i na žalost (bar je tako bilo pre 10 godina), te ćelije se ne mogu koristiti za VTO jer još uvek nije pronađen način kako da se artificijelno dovedu do punog sazrevanja. Ja se svim srcem nadam da se ovo promenilo i svakako u Petrovoj pitaj sve. Možda je u međuvremenu bilo napretka i nemoj odustajati dok ne iscrpis sve informacije.
Ali ono sto bih ja želela da ti kažem je, da i ako je slučaj da nije moguće koristi spremice tvoje jace polovine, nije kraj sveta. Tako je bilo kod nas. Bilo je potrebno neko vreme, pre svega da MM prihvati, ne toliko tu dijagnozu, već činjenicu da ga ja volim najviše na svetu imali decu, nemali decu. To nas je toliko zblizilo i jači smo od svega. Mi prolazimo kroz procedure sa donorom i potpuno smo sa tim u redu.
Ja ti držim fine jako, jako, jako i samo hrabro. Za sva pitanja sam ti tu, kao i druge žene ovde sa foruma. Videćeš, ovo je takvo mesto podrške, kakvo nisam nigde drugde videla ❤❤❤💪💪💪
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Dobrodošli u Express zajam nudimo zajam svim zemljama i ne naplaćujemo zajam, a naši kupci su ponosni na nas širom svijeta jer imamo povjerenje dostojno i pouzdano ……… Pa ako trebate zajam od nas, onda ćemo vas rado pozdraviti sa svime što smo dobili i od sada dajemo popust za prvih 50 klijenata da nam se jave …..
E-adresa: Expresloan1212@gmail.com
https://fb.me/Expressloanservice112
WhatsApp: +381 (61) 1972618
WhatsApp: +1 (313) 306-0862
nazovite: +1 (313) 306-0862
Guess how's back, back again 😎😎😎 pokusavala sam ih nagovorit da se vrate, ali su se jaaaako razocarali u vama.. Da niti jedna nije htjela dic zajam il uzet neke droge.. Ali valjda su nam ipak odlucili pomoc 😇😇 Bas su me razveselili i uljepsali ovu noc i jutro ❤💜 cure, samo prvih 50 dobije popust, zapamtite i pozurite ☝🏻☝🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dobrodošli u Express zajam nudimo zajam svim zemljama i ne naplaćujemo zajam, a naši kupci su ponosni na nas širom svijeta jer imamo povjerenje dostojno i pouzdano ……… Pa ako trebate zajam od nas, onda ćemo vas rado pozdraviti sa svime što smo dobili i od sada dajemo popust za prvih 50 klijenata da nam se jave …..
E-adresa: Expresloan1212@gmail.com
https://fb.me/Expressloanservice112
WhatsApp: +381 (61) 1972618
WhatsApp: +1 (313) 306-0862
nazovite: +1 (313) 306-0862
Guess how's back, back again 😎😎😎 pokusavala sam ih nagovorit da se vrate, ali su se jaaaako razocarali u vama.. Da niti jedna nije htjela dic zajam il uzet neke droge.. Ali valjda su nam ipak odlucili pomoc 😇😇 Bas su me razveselili i uljepsali ovu noc i jutro ❤💜 cure, samo prvih 50 dobije popust, zapamtite i pozurite ☝🏻☝🏻
🤣🤣🤣🤣🤣
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Kedna od nasih friskih frudnicica ima danas preeeeeeegleed 😉😍
oharascarlett14@gmail.com
Zar nitko nije skužio da je curly brat i sestra, vidiš stavlja neke čudne linkove 😂😂
Ruska1986 popričaj s njom, ne može to tako 😁
Ja imam kino na šalteru, punkcije i postupci imaju prednost ali to nitko ne doživljavam i uvijek bude svađa ujutro, i sad žena koja je došla u 7 ujutro izvisila jer je došlo 6,7 parova i stalo pred nju, mislila sam da će kolabirat koliko se uzrujala 🤪
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ja prijavljujem neki ludjacki san.. Al moram rec da me to MISS sinoc nagovorila da sanjam gluposti jer je to bio njen simptom haahh 😄😄😄. Do sinoc nisam znala da si mogu birati sta sanjam 😶😂
Sortiraj odgovore
Najstariji