Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    05. Veljača 2021. 09:11

Nina92 helouuu, naravno da jje deveta sreća 💗
    I meni je boring, doktora ni na vidiku, već dva sata sjedim i guza mi je utrnula... 🤪
    Hmmm jesam li ja bila na vol 3, nisam sigurna više 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Nina92
    05. Veljača 2021. 09:12

Mattan

I meni je boring, doktora ni na vidiku, već dva sata sjedim i guza mi je utrnula… 🤪

Ja mislim da jesi, sad kad dode doktor reci mu da ti treba masaza, mozda te izmasira 🤣🤣🤣 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

sbjelisi
    05. Veljača 2021. 09:17

Gle, i MTB se probudila! 😂
    Nazvi Vinogradsku i reci da ti trebaju hitno nalazi. Spomeni i mene, a mozes i manemoj. Mislim da nas ima jos... Reci da se radi o zivotu i smrti. 😂😂 Hebamepas ako ne bi trebale otvoriti support centar, imamo sve. Sve, kazem vam!
    Ja popila zeljezo, meni se povraca. A to se pije nataste. Ima netko slicnih iskustava? 
    Nina92 jeeeeeeeee eto teeeeee ❤ Mogu i ja doci na Coffee to go? Barem da bacim oko na G-ića free of charge 😝
    FET-ovke sretno danas ❤ 

oharascarlett14@gmail.com

Matkiša 😎
    05. Veljača 2021. 09:19

Nina92

Mattan

I meni je boring, doktora ni na vidiku, već dva sata sjedim i guza mi je utrnula… 🤪

Ja mislim da jesi, sad kad dode doktor reci mu da ti treba masaza, mozda te izmasira 🤣🤣🤣

Haha 😂😂😂 

6tt+2 imamo 💗

Nina92
    05. Veljača 2021. 09:23

SBjelis

Gle, i MTB se probudila! 😂
    Nazvi Vinogradsku i reci da ti trebaju hitno nalazi. Spomeni i mene, a mozes i manemoj. Mislim da nas ima jos… Reci da se radi o zivotu i smrti. 😂😂 Hebamepas ako ne bi trebale otvoriti support centar, imamo sve. Sve, kazem vam!
    Ja popila zeljezo, meni se povraca. A to se pije nataste. Ima netko slicnih iskustava?
    Nina92 jeeeeeeeee eto teeeeee ❤ Mogu i ja doci na Coffee to go? Barem da bacim oko na G-ića free of charge 😝
    FET-ovke sretno danas ❤

Moze skupljajmo obozavatelje zgodnih frajera u Ivf-u 🤣

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

• Leptirica 90🦋
    05. Veljača 2021. 09:39

Drage cure evo da vam se malo javim. Jučer sam bila na kontroli sve je uedu bebica je uredu sve sam vidjela.ali se spol još nevidi bitno je da je sve uredu pozz😍😙😙

Azospermia

Leia3.0
    05. Veljača 2021. 09:41

Dia 85, Mattan Tuma, sunny, Nikitta, SBjelis, women name, MTB, miss hvala dragi sestre
    Lucyinthesky – to je točno za Vinogradsku, aspirirat te hoće unatoč COVID-a, samo bez anestezije plus naknadno sam saznala da ako imaš COVID da dolazi do momentalne obustave postupka, što prema pričama od žena iz čekaonice znači da nema oplodnje nakon aspiracije jer da se ne žele zezati s tim, pošto je COVID neistražen, a one su se raspitale tj dobile obrazac za to. Ja ga očito greškom nisam dobila prije postupka sa svim ostalim papirima, pa to nisam ni provjerila s osobljem, odnosno nisam provjeravala što znači momentalna obustava postupka. Iskreno, sretna sam što to nisam znala prije postupka jer bih bila u totalnoj drami. Svo to pikanje za bezveze. Koma. 
    manemoj-imam povjerenja u doktora, i vjerujem mu kad kaže da je za bilo kakve prognoze prerano, a za sada smo ok. U ponedjeljak, 8.2. je idući pregled, uzv preko trbuha radi hipera, a i da mi se ne prčka dolje i naravno, sva vađenja krvi i urina i infuzije po potrebi. 
    Aurora B  - a baš to, nemam baš puno opcija u ovom trenutku nego čekat i nadat se najboljem
    MTB totalna sam adrenalinska OHSS lavica
    Hope306 -dobro nam došla, nemam na žalost informacija s kojima bih ti mogla pomoći, no vidim da su se već cure javile i isto tako da su ovdje imale svakakve situacije, tipa da je pronađeno svega par spermića, pa im je uspjelo. Ja se ne bi predala dok ne bi nekoliko mišljenja čula. Sve nedaće kroz koje prolaziš će biti lakše u ovom dobrom društvu.
    Dada – možda ti je to implantacija, tako je meni Nikitta bila prognozirala i bila je u pravu
    Ruska brate vratili se ovi tvoji konačno! Cure, treba netko kredit? Sigurno i pouzdano.
    Otvaranje nove teme – htjela bih samo reći kapa do poda MTB što ulažeš toliko truda da naša mala zajednica bude tako organizirana. Mislim da si ujedno prirodno „zaslužila“ tu čast, otvoriti novu temu, naravno, ako i dalje imaš volje to raditi. Nama bi bilo naravno jako drago. 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

MISS
    05. Veljača 2021. 09:47

Sanjich ❤️❤️
    Leptirica90 super za bebicu,cuvaj se 👏👏
    MTB sitno brojis,jedva cekamo! 
    FET girls sretno danas 🙏❤️

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Veljača 2021. 09:50

Nina92, pa nisam ti ukrala SVE biologe, imaju ih oni još dva, slobodno se posluži. 
    Idem u drugoj polovici mjeseca. Samo imaj na umu da ti ja ne pijem kavu. Ni alkohol. Ne pušim. Ne drogiram se. Ne jedem mliječne proizvode. Ne jedem slatko. ... : poremećena trudilica : 

SBjelis, nema džabe ni u stare babe!! 
    Budem pričekala idući tjedan, ako ne dođe do sredine tjedna, idem s bombama tamo. 

Leptirica90, baš mi drago da ti lijepo napreduje trudnoća. 

Leia2.0, samo ti pazi na sebe. Imaš popis preporuka za Netflix, imaš tog svog muža, pazi se i mazi i daj da te paze i maze. 

💔💔💔

Matkiša 😎
    05. Veljača 2021. 09:50

Kaže uzv ovako: Endo 9,4... CS 4,6 mm (čudio se, kaže šta je ovo 😂😁) folikul  15... A doktor kaže da je sve za O spremno osim folikula ali kaže da je sve to normalno i da može puknuti i na 16 mm ako je zrel.
    I da ne zna zašto je moje tijelo nakon godinu i pol odlučilo pomaknuti O sa 9dc na onak 17 dc ali da je i to ok i normalno i zdravo, jer ciklus mi je 31 dan...
    I opet u ned idem na uzv... Ali misli da bi sutra moglo biti pozitivna trakica i štoperica.. Eto 🥰

6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.