Dobro, iskreno ja se fkt nebi mjesala u rasprave ali mislim da će se cure složit samnom da je nepotrebno prebacivat tu negativu ovdjde…odkad sam ja tu, a i cure koje su puno duže od mene svi su pozitivni jedni prema drugima i pokušavamo ostat takvi da smo potpora jedna drugoj kroz ovakve priče koje su nekad baš tužne. A pogotovo tu nikad nismo vrijeđale jedna drugu pa mislim da to sad stvarno nije lijepo upadanje i vrijeđanje cura. U krajnjem slučaju nepotrebo!
Potpisujem. Svatko ima svoju borbu, bol, strahove i teške dane. Mislim da nitko nikog ne želi vrijeđati niti se prepucavati i zaista, dovoljno smo sve, nebitno sa koje teme, iscrpljene i opterećene bilo bi bolje i zdravije da energiju uložimo u svoje borbe a ne u svađe. Tko se s kim zakačio i što je kome napisano, ne može se povući i ne treba dalje potencirati. OK, sve smo očito pročitale nakon što se to spomenulo, stvroile svoj dojam i to je to što se mene tiče, priča je tu gotova, bar za mene. Želim vam SVIMA sreću u ostvarenju vaših želja.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Tako mi i treba kad sam u zaostatku pa preskacem stranice. I sad jedino sto znam da je na nekom drugom forumu neka zlocesta zena i koja govori da ne smijemo citati drugi forum a ona je na oba.. E sad sam na mukama jer ne znam kak da polovim cijelu sapunicu 😂
I bolje. Samo se na zivciram, a od tog bježim daleko od kad sam trudna. Samo kj užasno mrzim vrijeđanje užasno, ali dobro 🤦🏻♀️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Pozdrav svima,
Javljam se evo prvi put, već vas duže vremena pratim na forumu, čitam koliko stignem i razjasnjavam si to brdo kratica koje koristite. Nakon jedno tjedan-dva sam uhvatila glavne stvari, ostalo ću putem.
Meni je prvi ikad IVF (Luci) , danas evo i prvi i jedini transfer, pokušala sam u potpisu objasniti, ali nisam imala sve te sličice pri ruci 🤭
Ugl. S obzirom na godine (koliko god se borili protiv predrasuda) odlučili smo vratiti 3 jajne stanice, dvije dobre i 1 granična, dvije loše, jer ću imati veće šanse da se uhvati jedan makar. Smrzlica nema. Ja sam pristala na sve ili ništa, jer sam sama sa sobom odlučila pokušati s potpomognutom oplodnjom makar jednom, ako ne uspije koncentrirati ću se na druge aspekte života, čuvat sestrinu djecu i nabaviti psa 🤭 Financijski mi je dosta izazovno bilo izdržati i ovaj prvi pokušaj.
Svima Vama želim zahvatiti na iskrenosti, ogromno podršci i dobrim željama jedne drugima. Jako je to lijepo vidjeti, iako niste ni znale utjecale ste i na mene svojim dobrim i iskrenim pristupom. Isprike na poduzoj poruci, nisam mogla skratiti ❤️
Veljača je plodonosan mjesec, svima želim velike bete, stabilne simptome i školsku trudnoću ❤️
Draga, volim kad dođe neka iz naše generacije. Nisi jedina
Držmo fige za tvoje mališane, navijat ćemo skupa s tobom.
Napiši nam malo o sebi, koje su vam dijagnoze, kakav vam je AMH?
Da ti pravo kažem ne znam 😂🤭 doktor je rekao da je okej, za spermiogram da ima dobrih i brzih spremica a da njima treba samo par, meni da imam dobre zalihe, za svoje godine 😯🤭 generalno da trebamo što prije u postupak. Imam negdje u nalazu, ali to je još bio period kad sam odustala od hvatanja tih kratica i googlanja.
Da, ima nas još generacijo 💪🤞
💃41, 🤺 40
1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
4.2.2021. ET, vraćena 3 embrija
18.2. Beta (17.2. Beta 2,29) 😢
VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️
prvo žao mi je što si na ovoj temi i iskreno ti od sveg srca želim da što prije odeš sa nje i da svoje djete odgojiš da ne bude zlobno i dobro prema svima <3
što se mene tiće.. vidim da nisi upućena pa da te uputim.. kao što možeš vidjeti ja nisam tu došla jučer.
Sumnja na biokemijsku je bila zbog impl.pada (naravno mjerim bazalnu temparaturu, ispravno), isti daj dan sam imala krvarenje, 9dpo pozitivan test, nakon toga još 4 pozitivna test. Što kineza, što drugih. Tijelo koma, od grčeva pa do abnormalnog umora, bradavice tamne ko noć. Jučer jutro sam napravila test, pozitivan nooo nije puno potamnio (no potamnio je) od 9dpo, i onda sam par sati kasnije otišla izvaditi betu i progesteron. ne trebam ti se pravdat no nek ti bude..
Nisam osoba od umišljanja, realna sam i prilično na zemlji..a ovo tvoje je čista zloba..kako zračiš tako privlačiš.
Naravno da se svi međusobno čitamo.. i iskreno ti želim svu sreću :)
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🔝🔝🔝
Super si nick izabrala 👍🏻
Dobro, iskreno ja se fkt nebi mjesala u rasprave ali mislim da će se cure složit samnom da je nepotrebno prebacivat tu negativu ovdjde…odkad sam ja tu, a i cure koje su puno duže od mene svi su pozitivni jedni prema drugima i pokušavamo ostat takvi da smo potpora jedna drugoj kroz ovakve priče koje su nekad baš tužne. A pogotovo tu nikad nismo vrijeđale jedna drugu pa mislim da to sad stvarno nije lijepo upadanje i vrijeđanje cura. U krajnjem slučaju nepotrebo!
kako vaša Sanjich veli: Mozda da se malo opustis bi ti se lakse primilo 😘😉 cure, samo opušteno :*
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Ja sam danas dobila neki uff poriv za jest spinat i sad sam ja to lipo kuhala, pa sve kao malo češnjaka malo mlika, brašna kako to već ide i krenem jest i skuzim da nisam posolila... Znaci cekala sam cilo jutro pristojno vrijeme za rucak i sad imam bljutavi spinat koji se nemoze dosolit jer nije to bas to..
Steta da fast food nema neku zdraviju hranu bas mi se jede neka zelenjava
Women name
Ne pada mi napamet trosit vrijeme na rasprave…
Pokazale ste kroz zadnjih par stranica kakve ste
Tako se rugati ženicama koje prolaze borbu kao i vi na ovaj ili onaj način….
Stvarno je žena ženi vuk
Žalosno
Kao 1.nikom se nisam rugala zbog ničega !!! Samo sam komentirala da nije lijepo vrijeđanje koje je započelo. Uglavnom… Želim vam svima sreću i da što prije svi uspijemo u onom što želimo! Kraj priče. Pozz.
Ignoriraj! Nit si kog uvrijedila nit ista drugo.. Dobro si i napisala, taj ton rasprave se prenio i tu, totalno bespotrebno. Ntko nikog ne vrijeda, pogotovo ne ova grupa koja zna kakve su ovo borbe. Mene je zanimalo oko cega je nastao fajt, ali sigurno nisam ismijavala nekoga ili tako nest. Al ovo: "zadrzi se na temi koja ti je prikladnija" kao nije vrijedjanje? 🤔🤔 i da mi nismo normalne jer ispisujemo 100 stranica dnevno, to isto nije vrijedanje 🤔🤔 hm hm pa niko nikome ne drzi pistolj na celu i sili ga da ih cita... Al ok, kako god.. 🤷🏻♀️ Ajmo mi na nase teme...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Vi se sad uzrujavate oko gluposti i međusobno svađate, umjesto da se uzrujavate radi stvarne tragedije:
Meni nalazi iz Vinogradske još nisu stigli a prošlo je TRI TJEDNA!!!
💔💔💔
Pozdrav svima,
Javljam se evo prvi put, već vas duže vremena pratim na forumu, čitam koliko stignem i razjasnjavam si to brdo kratica koje koristite. Nakon jedno tjedan-dva sam uhvatila glavne stvari, ostalo ću putem.
Meni je prvi ikad IVF (Luci) , danas evo i prvi i jedini transfer, pokušala sam u potpisu objasniti, ali nisam imala sve te sličice pri ruci 🤭
Ugl. S obzirom na godine (koliko god se borili protiv predrasuda) odlučili smo vratiti 3 jajne stanice, dvije dobre i 1 granična, dvije loše, jer ću imati veće šanse da se uhvati jedan makar. Smrzlica nema. Ja sam pristala na sve ili ništa, jer sam sama sa sobom odlučila pokušati s potpomognutom oplodnjom makar jednom, ako ne uspije koncentrirati ću se na druge aspekte života, čuvat sestrinu djecu i nabaviti psa 🤭 Financijski mi je dosta izazovno bilo izdržati i ovaj prvi pokušaj.
Svima Vama želim zahvatiti na iskrenosti, ogromno podršci i dobrim željama jedne drugima. Jako je to lijepo vidjeti, iako niste ni znale utjecale ste i na mene svojim dobrim i iskrenim pristupom. Isprike na poduzoj poruci, nisam mogla skratiti ❤️
Veljača je plodonosan mjesec, svima želim velike bete, stabilne simptome i školsku trudnoću ❤️
Drzim fige da se minimalno jedna mrvica primi 🤞🤞 bit ce bome da puno pozitivnih beta sredinom veljače i početkom ožujka 😊😊😊😊
Hvala hvala ❤️🤞 slažem se, nek ih bude puno puno ❤️
💃41, 🤺 40
1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
4.2.2021. ET, vraćena 3 embrija
18.2. Beta (17.2. Beta 2,29) 😢
VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️
Vi se sad uzrujavate oko gluposti i međusobno svađate, umjesto da se uzrujavate radi stvarne tragedije:
Meni nalazi iz Vinogradske još nisu stigli a prošlo je TRI TJEDNA!!!
Ja se cudin samo kako nisi vec prevrnula sve da dobijes preko veze hmmm
MTB hahahahhaah da, da.. i mene to muci više od ovoga 😂
Sanjich sad mi došao gušt jesti špinat.. 🤤🤤🤤
Trudnice nemojte mi se sekirati ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji