Evo mene PUPO ❤👼❤
Betu mi je rekao da vidim tek 18.2. A vi sve imate ranije…🤔 i da MTB pojela ja krumpirice iz McD i sad je beba odma sita i vesela. 😉 šaljem puse svima! Idem odspavati sad malo. 😘
A 2 tjedna vecinom kazu pa onda gledaju da ne bude i vikend i tak.. Meni su dvi vracene pa zato mozda malo ranije 😊 ne brini docekat ces.. Hoces radit testove ili cekat bas betu?
Kad smo kod ručka i ja imam oslić krumpir i blitvu 🤣🤣🤣 kj smo danas na ribi? 🤣🤣🤣
Ja sam na kraju zavrsila na batkovima pecenim s krompirom kad je spinat u smeću 😂
Ana123456 čestitaaaam
J-b suuuuper ideš po svoju bebicu
anchy123 sretno, sretno, sretno !!! mislit ću sutra na vas i čekati da se javiš sa izvještajem sve me zanima u vezi Petrove .... kod kojeg doktora ideš, šta će ti sve reći, i na koje pretrage će tebe uputiti. Ja imam uputnicu, ali čekam tvoj izvještaj pa ću se naručiti
Tommy&Traveller čestitam na plusićima
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Evo mene PUPO ❤👼❤
Betu mi je rekao da vidim tek 18.2. A vi sve imate ranije…🤔 i da MTB pojela ja krumpirice iz McD i sad je beba odma sita i vesela. 😉 šaljem puse svima! Idem odspavati sad malo. 😘
Libo i ja ću pišat sama.. I vadit betu poslije svih pupo.. 💪👶
Hvala kaj ste razjasnile kaj to znači..
Svaki dan naučim nekaj novo 😂😂
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Wow, pa sutra isto ima dosta FET-aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Aj mislila da je danas THE DAY. Ali - jok!
Sretno sutra Reina
MajaRingeRaja, hej, dobrodošla i sretno s ET-om! Kako si znala, veljača je pravi mjesec za sve ili ništa!
AJME LJUDI OVJDE JE BABY BOOM!
Vezano za aspirin, ja sam ga isto bila dobila piti nakon ET.
MTB ahahhaaa mislim da te ovi iz Vinogradske namjerno provociraju!
A sad slušaj ovo. JA DANANS VADIM HORMONE, 2DC. Trebam nalaze DANAS, ne za 3 dana kako mi teta na šalteru govori. Njihov stroj je u banani i ima neko održavanje i nalazi su gotovi u roku 3 dana. Govorim ja teti na šalteri Kakva tri dana, meni treba DANAS, DANAS! Ubit će me dr! KAže teta na šalteru, aj pitajte tetu u labosu kada udjete vait krv. Ja pitam ,teta kaže dodji u 13. Dodjem u 13h, nalazi nisu gotovi, status u kompu: treba ponavljati. Ja: :O, tta na šalteru vivi moj izrar lica, kađe ma sve ok, samo im nekad kihne stroj pa onda treba ponavljati, ajde zovem ih... Zove ih ona. Kažu, nije gotovo. Teta sa šaltera kađe evo vam broj labosa i zovite u 14 sati. Zovem u 14 sati jevi se neka teta u labosu, ja ispričam ona kađe ma stroj ovo ono.. biti će danas do kraj dana ali šta vam nisu rekli da izdajemo nalaze u roku 3 dana... Ja opet sve ispričam zašto je hitno.. Ona meni opet da će biti gotovo danas ziher ali izdavanje nalaza je do 14.30 a to sigurn neće, alikasnije popodne hoće... ali evo vam Magistra pa s njom pričajte ISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Javi se magistra... Ja sramežljivo Ma znate ja bi trebala danas nalaze.. Ona opet: stroj, ovo ono .. Na kraju rpsitala poslati mi mailom kada nalazi danas budu gotovi.
Šou.
oharascarlett14@gmail.com
Wow, pa sutra isto ima dosta FET-aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Aj mislila da je danas THE DAY. Ali - jok!
Sretno sutraReinaMajaRingeRaja, hej, dobrodošla i sretno s ET-om! Kako si znala, veljača je pravi mjesec za sve ili ništa!AJME LJUDI OVJDE JE BABY BOOM!
A sad slušaj ovo. JA DANANS VADIM HORMONE, 2DC. Trebam nalaze DANAS, ne za 3 dana kako mi teta na šalteru govori. Njihov stroj je u banani i ima neko održavanje i nalazi su gotovi u roku 3 dana. Govorim ja teti na šalteri Kakva tri dana, meni treba DANAS, DANAS! Ubit će me dr! KAže teta na šalteru, aj pitajte tetu u labosu kada udjete vait krv. Ja pitam ,teta kaže dodji u 13. Dodjem u 13h, nalazi nisu gotovi, status u kompu: treba ponavljati. Ja: :O, tta na šalteru vivi moj izrar lica, kađe ma sve ok, samo im nekad kihne stroj pa onda treba ponavljati, ajde zovem ih… Zove ih ona. Kažu, nije gotovo. Teta sa šaltera kađe evo vam broj labosa i zovite u 14 sati. Zovem u 14 sati jevi se neka teta u labosu, ja ispričam ona kađe ma stroj ovo ono.. biti će danas do kraj dana ali šta vam nisu rekli da izdajemo nalaze u roku 3 dana… Ja opet sve ispričam zašto je hitno.. Ona meni opet da će biti gotovo danas ziher ali izdavanje nalaza je do 14.30 a to sigurn neće, alikasnije popodne hoće… ali evo vam Magistra pa s njom pričajteISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Javi se magistra… Ja sramežljivo Ma znate ja bi trebala danas nalaze.. Ona opet: stroj, ovo ono .. Na kraju rpsitala poslati mi mailom kada nalazi danas budu gotovi.
Šou.
Ajmeee. Super da si na kraju riješila 👍😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Sanjich, nemam vezeeeeee
Tebi u čast sam turnula šaku špinata u varivo u zadnji tren.
Ruska1986, a dečko mi je više za seks i oplodnju, manje za te praktične stvari.
Doći će mi na mail. Nekad.
*.Woman_name.*, ne da mi se ići tamo, ipak sam ja trudnica.
manemoj, ti me ovdje jedina razumiješ, ostale se ismijavaju mojoj muci.
ericaa, ma rekli su da će poslati unutar mjesec dana. A i tri tjedna je unutar mjesec dana.
Dada, ma poslala sam ga na posao da mi zaradi pare za hobi.
J_b, da su čemu, do sad bi već reagirali ti reagensi.
Liboooo!!! PUPO!!!!
lioraliora, ufff, ne treba nama ovdje nikome 11 pobačaja, užas. Mi smo odradile svoje, od sad samo zdrava živorođena djeca!!
💔💔💔
Hvala @Dada I @Ruska
Ja sam isto PUPO ❤️😍
P. S. Može razrješenje kartice iliti šta znači PUPO?
Vidim Maja i tebi vratili 3 embrija..sretno od <3
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Sramota i stid neka vas bude da kao jedna zena koja zeli porodicu i ima problema sa zacecem i prozivljava jako teske trenutke i borbe mozete pisati tako nesto. Tko ste ste VI ili JA da ikome sudim kada ce raditi test ili gledati da ima sjene. JA prva cu ga raditi kad god me volja i moja volja dali cu ga objaviti ovdje ili ne. Naravno da hocu jer se kao i sve vi lovimo za slamku. Ili da bilo sta sudim ikome i rusim mu nade, Da mozda stavljam jos sol na ranu? Boli vas briga, imate svoje zivote i zivite ih, Druge ostavite na miru. Sramota neka vas bude da kao zena ne mozete podrzat zenu koja ima drugacije misljenje od vas. Sta da pisem ovdje uradite 200 stranica u sat vremena pa kad da ih procitam? Ako se zelite privatno dopisivat o serijama i ostalim sranjima iz ne teme MPO mate FB i ostala internet pomagala za to. Svaka ima pravo na svoje misljenje naravno i ima ga pravo reci ovdje ali nema pravo ikoga napada ako se misljenja razlikuju. Kome ne pase jednostavno se izlogira i cao. Ne zelim vise da cujem da itko spominje moje ime, nadimak ili bilo sta. Nisam proizvakla druge e bogami nece ni mene nitko, Na forumu sam dok su jos neke bile u pelenam i zato vas molim ostavite se mog imena. Ako me netko nesto pita odgovoriti cu, u protivnom sutim. Na sebe ne da i imam potrebu se braniti. Ovo je forum slobodan i moze ici svak pisat kamo hoce. Zato postoje razne teme. Ja nejdem na FET do 3 mjeseca i nemam potrebu da pisem ovdje jer nisam u tim vodama nego sam pratila Ovulaciju trakicama i zato sam otisla na tu temu. A ovo sa uletima izmedu tema nemam s tim problrm osim kad mi netko dode tamo "pametovat" kao sto ni vi ne volite da vam ovdje netko pametuje. Umjesto da se medusobno podrzavate i bodrite bez obzira na sve i sta tko i kada radite, napada se itd. Eto svoje sam rekla. Ovo se tice svih vas i mene isto jer nisam ni ja med i mlijeko. Isprcavam se Sanjic ako sam ju na bilo koji nacin uvrijedila ili navela da mislis to sto misli i da je imala potrebu da kaze nesto sto stvarno nije bilo primjereno. Kao sto sam i njoj rekla sad akzaem vratila sam i stom mjeroim jer ne ostajem nikome duzna pa niti njoj.
Sretno sutraReinaMajaRingeRaja, hej, dobrodošla i sretno s ET-om! Kako si znala, veljača je pravi mjesec za sve ili ništa!AJME LJUDI OVJDE JE BABY BOOM!
A sad slušaj ovo. JA DANANS VADIM HORMONE, 2DC. Trebam nalaze DANAS, ne za 3 dana kako mi teta na šalteru govori. Njihov stroj je u banani i ima neko održavanje i nalazi su gotovi u roku 3 dana. Govorim ja teti na šalteri Kakva tri dana, meni treba DANAS, DANAS! Ubit će me dr! KAže teta na šalteru, aj pitajte tetu u labosu kada udjete vait krv. Ja pitam ,teta kaže dodji u 13. Dodjem u 13h, nalazi nisu gotovi, status u kompu: treba ponavljati. Ja: :O, tta na šalteru vivi moj izrar lica, kađe ma sve ok, samo im nekad kihne stroj pa onda treba ponavljati, ajde zovem ih… Zove ih ona. Kažu, nije gotovo. Teta sa šaltera kađe evo vam broj labosa i zovite u 14 sati. Zovem u 14 sati jevi se neka teta u labosu, ja ispričam ona kađe ma stroj ovo ono.. biti će danas do kraj dana ali šta vam nisu rekli da izdajemo nalaze u roku 3 dana… Ja opet sve ispričam zašto je hitno.. Ona meni opet da će biti gotovo danas ziher ali izdavanje nalaza je do 14.30 a to sigurn neće, alikasnije popodne hoće… ali evo vam Magistra pa s njom pričajteISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Javi se magistra… Ja sramežljivo Ma znate ja bi trebala danas nalaze.. Ona opet: stroj, ovo ono .. Na kraju rpsitala poslati mi mailom kada nalazi danas budu gotovi.
Šou.
Prozivila sam ovo s tobom sad hehhe drzim fige sta prije da dodju.. Al jos ti njih nazovi 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji