Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    04. Veljača 2021. 13:04

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruška a meni malo sporije prolazi kad stalno ležim. Ali jedva čekam da dođem do 30 tt 😍😍😍😍 a bomee ti si fkt blizu 😁😁
    Sanjich nego kaj nego hoćete i onda kak stari kažu s koljena na koljeno 🥰
    MTB ccccc vidiš ti to 🤔☝️😅🤣🤣🤣

Ma mogu mislit.. Najgore je mirovanje i onda dani nikad proc… Al doci ces i ti do 30og tjedna, a neces bit ni svijesna ❤💜

Nadam se 🥰🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

04. Veljača 2021. 13:05

Tommyfame 🔜🤰

Čudovište

Mattan

Čudovište normalno, nisu one sigurne, uz mjerenje temp i uzv i njih jedino možeš sto posto potvrditi, a s obzirom da me doktor često pregledavao vjerujem da će sve biti ok.
    Sanjich zliceeee sanjice, nisam vidjela, govori na kojoj je stranici?
    Ma joj sam piški, piški, jesi ti, kad ćeš ti pa malo svađa pa opet piš piš pa onda netko stavi test hcg, bode oči crta koliko je pozitivan a ona pita Vidite li sjenu, ima li išta? Jooj poludim na to, najradije bi u moru čestitanja napisala ili nas zaj* ili ti treba okulist 😂😂

Da, da bas sam se smijala, i onda upadne bajo da vidi sjenu, pa ova sutradan vadi betu koja iznosi 3 i kaze da je biokemijska, onda ja uvijek imam biokemijsku🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️. Pojma nemaju o nicemu i na neki nacin blago im se😅

pa evo da ti se biokemijska 3hcg javi..

prvo žao mi je što si na ovoj temi i iskreno ti od sveg srca želim da što prije odeš sa nje i da svoje djete odgojiš da ne bude zlobno i dobro prema svima <3

što se mene tiće.. vidim da nisi upućena pa da te uputim.. kao što možeš vidjeti ja nisam tu došla jučer.
    Sumnja na biokemijsku je bila zbog impl.pada (naravno mjerim bazalnu temparaturu, ispravno), isti daj dan sam imala krvarenje, 9dpo pozitivan test, nakon toga još 4 pozitivna test. Što kineza, što drugih. Tijelo koma, od grčeva pa do abnormalnog umora, bradavice tamne ko noć. Jučer jutro sam napravila test, pozitivan nooo nije puno potamnio (no potamnio je) od 9dpo, i onda sam par sati kasnije otišla izvaditi betu i progesteron. ne trebam ti se pravdat no nek ti bude..

Nisam osoba od umišljanja, realna sam i prilično na zemlji..a ovo tvoje je čista zloba..kako zračiš tako privlačiš.

Naravno da se svi međusobno čitamo.. i iskreno ti želim svu sreću :)

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🔝🔝🔝

Sanjarka88
    04. Veljača 2021. 13:08

Čudovište

Tommyfame 🔜🤰

Čudovište

Mattan

Čudovište normalno, nisu one sigurne, uz mjerenje temp i uzv i njih jedino možeš sto posto potvrditi, a s obzirom da me doktor često pregledavao vjerujem da će sve biti ok.
    Ma joj sam piški, piški, jesi ti, kad ćeš ti pa malo svađa pa opet piš piš pa onda netko stavi test hcg, bode oči crta koliko je pozitivan a ona pita Vidite li sjenu, ima li išta? Jooj poludim na to, najradije bi u moru čestitanja napisala ili nas zaj* ili ti treba okulist 😂😂

Da, da bas sam se smijala, i onda upadne bajo da vidi sjenu, pa ova sutradan vadi betu koja iznosi 3 i kaze da je biokemijska, onda ja uvijek imam biokemijsku🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️. Pojma nemaju o nicemu i na neki nacin blago im se😅

prvo žao mi je što si na ovoj temi i iskreno ti od sveg srca želim da što prije odeš sa nje i da svoje djete odgojiš da ne bude zlobno i dobro prema svima <3

što se mene tiće.. vidim da nisi upućena pa da te uputim.. kao što možeš vidjeti ja nisam tu došla jučer.
    Sumnja na biokemijsku je bila zbog impl.pada (naravno mjerim bazalnu temparaturu, ispravno), isti daj dan sam imala krvarenje, 9dpo pozitivan test, nakon toga još 4 pozitivna test. Što kineza, što drugih. Tijelo koma, od grčeva pa do abnormalnog umora, bradavice tamne ko noć. Jučer jutro sam napravila test, pozitivan nooo nije puno potamnio (no potamnio je) od 9dpo, i onda sam par sati kasnije otišla izvaditi betu i progesteron. ne trebam ti se pravdat no nek ti bude..

Nisam osoba od umišljanja, realna sam i prilično na zemlji..a ovo tvoje je čista zloba..kako zračiš tako privlačiš.

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🔝🔝🔝

Super si nick izabrala 👍🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

manemoj
    04. Veljača 2021. 13:08

Ajme ja išla čitati 🤦🤦🤦 j*** me moja znatiželja 😂
    Samo sam se nazivcirala.. 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Ruska1986
    04. Veljača 2021. 13:14

MISS

Bas ste se raspisale jutros, ni ja koja lezim nisam uspila sve pohvatat…stalno mi dolaze gosti..😁
    MTB ja nikad nisam uzimala ni andol ni aspirin, pa hematoma ko u prici..sve je individualno . Moze i ne mora bit od toga,ali da i ja sam to negdje procitala…mozda bi ga ja trebala pocet uzimat da prestanu 😂😂
    Sbjelis bas nezgodna sutuacija, i meni bi se gadilo ic na tu u proslavu kad znas za dvostruki zivot tog tipa..napravi kako se osjecas,briga te ko ce sta mislit.
    Leia jel stiga nalaz bete? Nisam nigdje pronasla tvoj post..
    La reina sretno!!
    Ruska1986 bome da, tebi je ostalo jako malo, uvijek mislim da je Bajo pri kraju, a nisi ni ti daleko od nje…proletit ce sad ovaj kraj za cas. Meni se cini da je taj 30.ti tjedan tako dalekoooo,ali znam da vrijeme leti…neka se ja rijesim svojih hematoma, sad vidim da sam se bzvze zalila na bolove i pritisak. Uvijek moze bit gore…na bolove sam vec otupila, evo i danas me cijeli dan prati taj pritisak, prakticki bez prestanka,ali sad mi je to nebitno otkako su hematomi u djiru…uvijek nesto,ali sve su to cari trudnoce..nekome lakse,nekome teze..bitno da izguramo do kraja 🙏❤️

Ma to mi je najzalosnije! Em se moras toliko trudit da bi uopce ostao trudan i umjesto da kasnije sve bude lakse, ono se zakomplicira... Nekad se osjecam bas glupo kada to komentiram, a nisam prosla realno ni 2% sta vi ostale prolazite, pa mogu sam zamislit kako je to kad svaki dan pregledavas iscjetke, reagiras na svaku bol, na svaki grc.. Bas ti treba fakat bit u glavi stabilan da ne prolupas skroz! Zato ste vi meni dokaz sta sve zene mogu i kroz sta sve mogu proc i ostat normalne. 💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Veljača 2021. 13:16

Puno trudničkih hormona je u zraku sad, bit će to baby boom uskoro 

💔💔💔

04. Veljača 2021. 13:20

MTB

Puno trudničkih hormona je u zraku sad, bit će to baby boom uskoro

Tako jeeeee 🤞🤞🤞🤞 moram ti priznat da si ti bila macji kasalj naspram nas.. Nas ocito bas dereee❤️❤️❤️😄

Ruska1986
    04. Veljača 2021. 13:21

ZADRZI SE NA TEMI KOJA TI JE PRIKLADNIJA???? 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• *.Women_name.*
    04. Veljača 2021. 13:24

Sanjarka88 🐰

Čudovište

Tommyfame 🔜🤰

Čudovište

Mattan

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🔝🔝🔝

Super si nick izabrala 👍🏻

Dobro, iskreno ja se fkt nebi mjesala u rasprave ali mislim da će se cure složit samnom da je nepotrebno prebacivat tu negativu ovdjde...odkad sam ja tu, a i cure koje su puno duže od mene svi su pozitivni jedni prema drugima i pokušavamo ostat takvi da smo potpora jedna drugoj kroz ovakve priče koje su nekad baš tužne. A pogotovo tu nikad nismo vrijeđale jedna drugu pa mislim da to sad stvarno nije lijepo upadanje i vrijeđanje cura. U krajnjem slučaju nepotrebo!

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

manemoj
    04. Veljača 2021. 13:25

Ruska1986

ZADRZI SE NA TEMI KOJA TI JE PRIKLADNIJA????

Kažem ti.. ja se samo nazivcirala...

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.