Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Libo1415
    04. Veljača 2021. 14:20

Evo mene PUPO ❤👼❤ 
    Betu mi je rekao da vidim tek 18.2. A vi sve imate ranije...🤔 i da MTB pojela ja krumpirice iz McD i sad je beba odma sita i vesela. 😉 šaljem puse svima! Idem odspavati sad malo. 😘

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

RajaRingeMaja
    04. Veljača 2021. 14:20

ericaa

MajaRingeRaja

*.Women_name.*

MajaRingeRaja

Pozdrav svima,
    Javljam se evo prvi put, već vas duže vremena pratim na forumu, čitam koliko stignem i razjasnjavam si to brdo kratica koje koristite. Nakon jedno tjedan-dva sam uhvatila glavne stvari, ostalo ću putem.
    Meni je prvi ikad IVF (Luci) , danas evo i prvi i jedini transfer, pokušala sam u potpisu objasniti, ali nisam imala sve te sličice pri ruci 🤭
    Ugl. S obzirom na godine (koliko god se borili protiv predrasuda) odlučili smo vratiti 3 jajne stanice, dvije dobre i 1 granična, dvije loše, jer ću imati veće šanse da se uhvati jedan makar. Smrzlica nema. Ja sam pristala na sve ili ništa, jer sam sama sa sobom odlučila pokušati s potpomognutom oplodnjom makar jednom, ako ne uspije koncentrirati ću se na druge aspekte života, čuvat sestrinu djecu i nabaviti psa 🤭 Financijski mi je dosta izazovno bilo izdržati i ovaj prvi pokušaj.
    Svima Vama želim zahvatiti na iskrenosti, ogromno podršci i dobrim željama jedne drugima. Jako je to lijepo vidjeti, iako niste ni znale utjecale ste i na mene svojim dobrim i iskrenim pristupom. Isprike na poduzoj poruci, nisam mogla skratiti ❤️
    Veljača je plodonosan mjesec, svima želim velike bete, stabilne simptome i školsku trudnoću ❤️

Dobrodošla 😁😁 sad je bebica kod tebe, držimo fige da ostane. Mazite se pazite se ❤️❤️❤️❤️ sretno

Smijala sam se s mm (aha kako znam) da sam sad ja kao Schrodingerova mačka potencijalno nemam djece, imam troje, dvoje ili jedno. Tako da opcija imam 😍
    Hvala puno ❤️

Sretno i trudno daljeaSchrodingerova mačka je vrh

Jel tako, hehehe, sve je stvar perspektive 🐈

💃41, 🤺 40
    1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
    4.2.2021. ET, vraćena 3 embrija
    18.2. Beta (17.2. Beta 2,29) 😢
    VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️

• *.Women_name.*
    04. Veljača 2021. 14:22

Kad smo kod ručka i ja imam oslić krumpir i blitvu 🤣🤣🤣 kj smo danas na ribi? 🤣🤣🤣

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

RajaRingeMaja

Hvala @Dada I @Ruska
    Ja sam isto PUPO ❤️😍
    P. S. Može razrješenje kartice iliti šta znači PUPO? 

💃41, 🤺 40
    1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
    VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️

Juhuuuuu čestitam PUPO , ti i MajaRingeRaja  (MRR-ako ti tako smijem pisati ) skupa po velike bete 😍 🥰 😘

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    04. Veljača 2021. 14:25

PUPO🥰 - Pregnant Until Proven Otherwise

endometrioza

RajaRingeMaja
    04. Veljača 2021. 14:26

Dada🐼

Juhuuuuu čestitam PUPO , ti i MajaRingeRaja(MRR-ako ti tako smijem pisati ) skupa po velike bete😍 🥰 😘

Rekli bi naši slavonci "riječi ti se pozlatile" 🥇
    Tebi isto sretno dalje ❤️😍pratimo se i tu smo si podrška 💪🤞❤️😍

💃41, 🤺 40

RajaRingeMaja
    04. Veljača 2021. 14:27

Dada🐼

PUPO🥰 -Pregnant Until Proven Otherwise

Zakon kratica 🤭😍❤️

💃41, 🤺 40

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    04. Veljača 2021. 14:28

MajaRingeRaja

Dada🐼

Juhuuuuu čestitam PUPO , ti i MajaRingeRaja(MRR-ako ti tako smijem pisati ) skupa po velike bete😍 🥰 😘

Rekli bi naši slavonci "riječi ti se pozlatile" 🥇
    Tebi isto sretno dalje ❤️😍pratimo se i tu smo si podrška 💪🤞❤️😍

Hvala ti puno. Svi se nadamo lijepim vijestima 🙏❤️

endometrioza

lioraliora
    04. Veljača 2021. 14:29

Hvala cure, bit će bolje iz nekog trećeg pokušaja 😅🥰😍 MTB, ma da čitala sam baš to što si napisala..ali opet je sve to baš zanimljivo ta priroda, tijelo itd. Pričao mi doktor kako je imao pacijenticu koja imala 11 pobačaja, pa rodila zdravo dijete pa opet imala 11 pobačaja pa rodila drugo zdravo, ja onak molim?! Zar je to moguće?! Kaže itekako jest..možda i vi zapravo često ostanete trudni ali neznate jer izađe s menstruacijom..kao tipa spoji se sve nađu se..al priroda odbaci jer nešt kao ne štima. 
    Manemoj, daj Bože 🙏🙏

👩👱
    IUIx2 (vm)
    IVF - 1/21 (missed ab.)
    Zadnji smrzlić uspješan FET 🥳🥳
    3/21 čekamo curku 💗💣👶

https://lbdf.lilypie.com/A8g9p1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.