Pozdrav svima,
Javljam se evo prvi put, već vas duže vremena pratim na forumu, čitam koliko stignem i razjasnjavam si to brdo kratica koje koristite. Nakon jedno tjedan-dva sam uhvatila glavne stvari, ostalo ću putem.
Meni je prvi ikad IVF (Luci) , danas evo i prvi i jedini transfer, pokušala sam u potpisu objasniti, ali nisam imala sve te sličice pri ruci 🤭
Ugl. S obzirom na godine (koliko god se borili protiv predrasuda) odlučili smo vratiti 3 jajne stanice, dvije dobre i 1 granična, dvije loše, jer ću imati veće šanse da se uhvati jedan makar. Smrzlica nema. Ja sam pristala na sve ili ništa, jer sam sama sa sobom odlučila pokušati s potpomognutom oplodnjom makar jednom, ako ne uspije koncentrirati ću se na druge aspekte života, čuvat sestrinu djecu i nabaviti psa 🤭 Financijski mi je dosta izazovno bilo izdržati i ovaj prvi pokušaj.
Svima Vama želim zahvatiti na iskrenosti, ogromno podršci i dobrim željama jedne drugima. Jako je to lijepo vidjeti, iako niste ni znale utjecale ste i na mene svojim dobrim i iskrenim pristupom. Isprike na poduzoj poruci, nisam mogla skratiti ❤️
Veljača je plodonosan mjesec, svima želim velike bete, stabilne simptome i školsku trudnoću ❤️
Dobro nam dosla i slobodno se javlja sto cesce, da znamo kako napredujes! Drzimo fige na najjace 🙏🏻🙏🏻 kad su ti rekli da radis testic??
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
prvo žao mi je što si na ovoj temi i iskreno ti od sveg srca želim da što prije odeš sa nje i da svoje djete odgojiš da ne bude zlobno i dobro prema svima <3
što se mene tiće.. vidim da nisi upućena pa da te uputim.. kao što možeš vidjeti ja nisam tu došla jučer.
Sumnja na biokemijsku je bila zbog impl.pada (naravno mjerim bazalnu temparaturu, ispravno), isti daj dan sam imala krvarenje, 9dpo pozitivan test, nakon toga još 4 pozitivna test. Što kineza, što drugih. Tijelo koma, od grčeva pa do abnormalnog umora, bradavice tamne ko noć. Jučer jutro sam napravila test, pozitivan nooo nije puno potamnio (no potamnio je) od 9dpo, i onda sam par sati kasnije otišla izvaditi betu i progesteron. ne trebam ti se pravdat no nek ti bude..
Nisam osoba od umišljanja, realna sam i prilično na zemlji..a ovo tvoje je čista zloba..kako zračiš tako privlačiš.
Naravno da se svi međusobno čitamo.. i iskreno ti želim svu sreću :)
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🔝🔝🔝
Super si nick izabrala 👍🏻
Dobro, iskreno ja se fkt nebi mjesala u rasprave ali mislim da će se cure složit samnom da je nepotrebno prebacivat tu negativu ovdjde…odkad sam ja tu, a i cure koje su puno duže od mene svi su pozitivni jedni prema drugima i pokušavamo ostat takvi da smo potpora jedna drugoj kroz ovakve priče koje su nekad baš tužne. A pogotovo tu nikad nismo vrijeđale jedna drugu pa mislim da to sad stvarno nije lijepo upadanje i vrijeđanje cura. U krajnjem slučaju nepotrebo!
kako vaša Sanjich veli: Mozda da se malo opustis bi ti se lakse primilo 😘😉 cure, samo opušteno :*
Tomislava nadam se da si kao secer na kraju i da je sad bilo dosta... Pozz i sretno🍀🍀🍀 svima s lh
MTB hahahahhaah da, da.. i mene to muci više od ovoga 😂
Sanjich sad mi došao gušt jesti špinat.. 🤤🤤🤤
Trudnice nemojte mi se sekirati ❤️
Da probas ovi moj ne bi ti se jea vise bar pola godine hahahha
Vi se sad uzrujavate oko gluposti i međusobno svađate, umjesto da se uzrujavate radi stvarne tragedije:
Meni nalazi iz Vinogradske još nisu stigli a prošlo je TRI TJEDNA!!!
Pa nazovi decka! On ti je radio u Vinogradskoj dugi niz godina 🙂 ako ti on ne moze povuc neku vezu, onda stvarno.. E, al ja sam znala kliknut na sve one ikonice na e gradjani jer bi mi nalazi uvijek nekako razbacani bili.. Ili ti trebas na mail dobit?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Vi se sad uzrujavate oko gluposti i međusobno svađate, umjesto da se uzrujavate radi stvarne tragedije:
Pa MTB 😯😯😯😯😯 kj nisi već tamo??? 🤣🤣🤣🤣
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Pozdrav svima,
Javljam se evo prvi put, već vas duže vremena pratim na forumu, čitam koliko stignem i razjasnjavam si to brdo kratica koje koristite. Nakon jedno tjedan-dva sam uhvatila glavne stvari, ostalo ću putem.
Meni je prvi ikad IVF (Luci) , danas evo i prvi i jedini transfer, pokušala sam u potpisu objasniti, ali nisam imala sve te sličice pri ruci 🤭
Ugl. S obzirom na godine (koliko god se borili protiv predrasuda) odlučili smo vratiti 3 jajne stanice, dvije dobre i 1 granična, dvije loše, jer ću imati veće šanse da se uhvati jedan makar. Smrzlica nema. Ja sam pristala na sve ili ništa, jer sam sama sa sobom odlučila pokušati s potpomognutom oplodnjom makar jednom, ako ne uspije koncentrirati ću se na druge aspekte života, čuvat sestrinu djecu i nabaviti psa 🤭 Financijski mi je dosta izazovno bilo izdržati i ovaj prvi pokušaj.
Svima Vama želim zahvatiti na iskrenosti, ogromno podršci i dobrim željama jedne drugima. Jako je to lijepo vidjeti, iako niste ni znale utjecale ste i na mene svojim dobrim i iskrenim pristupom. Isprike na poduzoj poruci, nisam mogla skratiti ❤️
Veljača je plodonosan mjesec, svima želim velike bete, stabilne simptome i školsku trudnoću ❤️
Dobrodošla 😁😁 sad je bebica kod tebe, držimo fige da ostane. Mazite se pazite se ❤️❤️❤️❤️ sretno
Smijala sam se s mm (aha kako znam) da sam sad ja kao Schrodingerova mačka potencijalno nemam djece, imam troje, dvoje ili jedno. Tako da opcija imam 😍
Hvala puno ❤️
💃41, 🤺 40
1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
4.2.2021. ET, vraćena 3 embrija
18.2. Beta (17.2. Beta 2,29) 😢
VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️
Ja za ručak imam osliće i blitvu i mogu reći da jedva čekam 5 sati i ići doma jesti
MTB 3 tjedna!!??? a di je zapelo?
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Omg, pa nije ovo sapunica moja tema je bolja od tvoje 😊 svaki period ovog pokušavanja nosi svoje, kao što sam bila na lh trakicama kada sam se time bavila tako sam i otišla ovdje kad je bilo vrijeme za ozbiljnije informacije i korak dalje. Sram vas bilo i s popisa ste me maknule 😜😜😜 Ima nas ti puno iz stare postave pa ne vidim razlog za uzbuđivanje ☺️ Sad ćemo se sve lijepo opustiti i ostat trudne, cmok 🥰
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Pozdrav cure , ulogirala sam se preko laptopa iako ne volim ove gadne smajliće ali treći put pišem poruku 🤭 da oprostite jebe me forum već dva dana
Libo - čestitam PUPO ❤️
Mattan - drago mi je radi divnog endo, uskoro po svoju bebu 💚 💙 💜✊
J_b - tebi sutra želim divan dan i još divnije prihvaćanje male bubice u buščić 💟✊
Petra1989 - još 4 dana do PUPE , znam da jedva čekaš ❤️ 🧡 💛✊
MajaRingeRaja dobrodošla i ti PUPO
La_Reina - kraljice juga 🌹 tebe sam čekala , sutra je tvoj dan , javljaj se češće i držim palčeve ✊
Dolly - PUPO i sestro po beti mnogih nas, divne rezultate si dobila i baš mi je drago radi tebe 🤩 🥳
Sanjich - što se tiče pišanja dobra je to ideja, ali kad bi znala da se beba primila, ovako ako nije , prije bete će me razočarati negativan test (puj puj 🤐 🥴) , a ovako bar volim misliti da sam trudna 😁 😆
SBjelis - ja nemam riječi ,mrzim notorne gadove, otiđi ali se pravi da ga nema, čestitaj samo njoj
MTB, Ruska1989 - ubijate sa snovima hahaah, 2 dana je ipak premalo da bi se beba presvačila, štednjaaa 😁 😆 😅 😂 🤣 , negoooo MTB pričaš sa mužem i dalje nakon tog nemilosrdnog buđenja ?😂
Ćudovište,Sanjich,MTB i ostale cure o temi lh trakica , leoni mi rekla da si je naručila trakice dok čeka slijedeći postupak pa da će pokušati malo prirodno , pa sam škicnula temu....vidjela sam fajt između M i S i neznam što da kažem ali slažem se sa Ruskom ,razilaženje u mišljenjima krivo interpretirano ,baš mi je žao .... bilo preko lh ili hcg mi se sve borimo i svima želim jednaku sreću i uspjeh, neovisno koje teme su u pitanju. Neka nam ovo bude jedini problem...
Poznajem osobno nekoliko cura sa one teme i mogu reći da ih volim jer su dobre.... u svakom žitu ima kukolja bilo ovdje ili ondje...i baš zato nikada nisam niti ću ulaziti u tuđe rasprave, Svatko ide gdje se osjeća dobro...ja ni nisam za temu lh jer nikada nisam nijednu piškila ali ne znači da neću, kao što i cure sa lh ako im ne uspije tako , sigurno dolaze kod nas...
Sve smo mi borilice
endometrioza
Ne mozes požurivat reagense 😂😂😂😂
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Sortiraj odgovore
Najstariji