Pozdrav svima,
Javljam se evo prvi put, već vas duže vremena pratim na forumu, čitam koliko stignem i razjasnjavam si to brdo kratica koje koristite. Nakon jedno tjedan-dva sam uhvatila glavne stvari, ostalo ću putem.
Meni je prvi ikad IVF (Luci) , danas evo i prvi i jedini transfer, pokušala sam u potpisu objasniti, ali nisam imala sve te sličice pri ruci 🤭
Ugl. S obzirom na godine (koliko god se borili protiv predrasuda) odlučili smo vratiti 3 jajne stanice, dvije dobre i 1 granična, dvije loše, jer ću imati veće šanse da se uhvati jedan makar. Smrzlica nema. Ja sam pristala na sve ili ništa, jer sam sama sa sobom odlučila pokušati s potpomognutom oplodnjom makar jednom, ako ne uspije koncentrirati ću se na druge aspekte života, čuvat sestrinu djecu i nabaviti psa 🤭 Financijski mi je dosta izazovno bilo izdržati i ovaj prvi pokušaj.
Svima Vama želim zahvatiti na iskrenosti, ogromno podršci i dobrim željama jedne drugima. Jako je to lijepo vidjeti, iako niste ni znale utjecale ste i na mene svojim dobrim i iskrenim pristupom. Isprike na poduzoj poruci, nisam mogla skratiti ❤️
Veljača je plodonosan mjesec, svima želim velike bete, stabilne simptome i školsku trudnoću ❤️
Dobrodošla 😁😁 sad je bebica kod tebe, držimo fige da ostane. Mazite se pazite se ❤️❤️❤️❤️ sretno
Smijala sam se s mm (aha kako znam) da sam sad ja kao Schrodingerova mačka potencijalno nemam djece, imam troje, dvoje ili jedno. Tako da opcija imam 😍
Hvala puno ❤️
Sretno i trudno dalje a Schrodingerova mačka je vrh
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Women name
Ne pada mi napamet trosit vrijeme na rasprave…
Pokazale ste kroz zadnjih par stranica kakve ste
Tako se rugati ženicama koje prolaze borbu kao i vi na ovaj ili onaj način….
Stvarno je žena ženi vuk
Žalosno
Kao 1.nikom se nisam rugala zbog ničega !!! Samo sam komentirala da nije lijepo vrijeđanje koje je započelo. Uglavnom… Želim vam svima sreću i da što prije svi uspijemo u onom što želimo! Kraj priče. Pozz.
Ignoriraj! Nit si kog uvrijedila nit ista drugo.. Dobro si i napisala, taj ton rasprave se prenio i tu, totalno bespotrebno. Ntko nikog ne vrijeda, pogotovo ne ova grupa koja zna kakve su ovo borbe. Mene je zanimalo oko cega je nastao fajt, ali sigurno nisam ismijavala nekoga ili tako nest. Al ovo: "zadrzi se na temi koja ti je prikladnija" kao nije vrijedjanje? 🤔🤔 i da mi nismo normalne jer ispisujemo 100 stranica dnevno, to isto nije vrijedanje 🤔🤔 hm hm pa niko nikome ne drzi pistolj na celu i sili ga da ih cita… Al ok, kako god.. 🤷🏻♀️ Ajmo mi na nase teme…
Idemo na naše teme da 👍🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Pozdrav cure , ulogirala sam se preko laptopa iako ne volim ove gadne smajliće 🤭 da oprostite jebe me forum već dva dana
Libo - čestitam PUPO ❤️
Mattan - drago mi je radi divnog endo, uskoro po svoju bebu 💚 💙 💜✊
J_b - tebi sutra želim divan dan i još divnije prihvaćanje male bubice u buščić 💟✊
Petra1989 - još 4 dana do PUPE , znam da jedva čekaš ❤️ 🧡 💛✊
MajaRingeRaja dobrodošla i ti PUPO
La_Reina - kraljice juga 🌹 tebe sam čekala , sutra je tvoj dan , javljaj se češće i držim palčeve ✊
Dolly - PUPO i sestro po beti mnogih nas, divne rezultate si dobila i baš mi je drago radi tebe 🤩 🥳
Sanjich - što se tiče pišanja dobra je to ideja, ali kad bi znala da se beba primila, ovako ako nije , prije bete će me razočarati negativan test (puj puj 🤐 🥴) , a ovako bar volim misliti da sam trudna 😁 😆
SBjelis - ja nemam riječi ,mrzim notorne gadove, otiđi ali se pravi da ga nema, čestitaj samo njoj
MTB, Ruska1989 - ubijate sa snovima hahaah, 2 dana je ipak premalo da bi se beba presvačila, štednjaaa 😁 😆 😅 😂 🤣 , negoooo MTB pričaš sa mužem i dalje nakon tog nemilosrdnog buđenja ?😂
Ćudovište,Sanjich,MTB i ostale cure o temi lh trakica , leoni mi rekla da si je naručila trakice dok čeka slijedeći postupak pa da će pokušati malo prirodno , pa sam škicnula temu....vidjela sam fajt između M i S i neznam što da kažem ali slažem se sa Ruskom ,razilaženje u mišljenjima krivo interpretirano ,baš mi je žao .... bilo preko lh ili hcg mi se sve borimo i svima želim jednaku sreću i uspjeh, neovisno koje teme su u pitanju. Neka nam ovo bude jedini problem...
Poznajem osobno nekoliko cura sa one teme i mogu reći da ih volim jer su dobre.... u svakom žitu ima kukolja bilo ovdje ili ondje...i baš zato nikada nisam niti ću ulaziti u tuđe rasprave, Svatko ide gdje se osjeća dobro...ja ni nisam za temu lh jer nikada nisam nijednu piškila ali ne znači da neću, kao što i cure sa lh ako im ne uspije tako , sigurno dolaze kod nas...
Sve smo mi borilice
endometrioza
Sanjich tako ti je moj brat kuhao paradajz juhu i kaže on meni da nikad sigurno takvu juhu nisam jela.. inače ne kuha loše i ja se baš veselila probati.. a on samo salsu iz tettapaka ugrijao i stavio rezance unutra.. ja probam i ništa mi nije jasno.. i pitam pa jesi ti ovo začinio? Kaže ne, to ti je natural 😂😂😂😂😂 e i dan danas kad se toga sjetimo umiremo od smijeha 😂😂
Ruska hahaha kako si se sjetila da je trebala dečka iskoristit.. tako ti je to kad ga MTB vidi samo kao komad mesa, ni ne sjeti se njegovog potencijala 😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure , ulogirala sam se preko laptopa iako ne volim ove gadne smajliće ali treći put pišem poruku🤭 da oprostite jebe me forum već dva dana
Libo - čestitam PUPO❤️
Mattan - drago mi je radi divnog endo, uskoro po svoju bebu💚 💙 💜✊
J_b -tebi sutra želim divan dan i još divnije prihvaćanje male bubice u buščić💟✊
Petra1989 - još 4 dana do PUPE , znam da jedva čekaš❤️ 🧡 💛✊
MajaRingeRaja dobrodošla i ti PUPOLa_Reina - kraljice juga🌹 tebe sam čekala , sutra je tvoj dan , javljaj se češće i držim palčeve✊
Dolly - PUPO i sestro po beti mnogih nas, divne rezultate si dobila i baš mi je drago radi tebe🤩 🥳
Sanjich - što se tiče pišanja dobra je to ideja, ali kad bi znala da se beba primila, ovako ako nije , prije bete će me razočarati negativan test (puj puj🤐 🥴) , a ovako bar volim misliti da sam trudna😁 😆
SBjelis - ja nemam riječi ,mrzim notorne gadove, otiđi ali se pravi da ga nema, čestitaj samo njojMTB, Ruska1989 - ubijate sa snovima hahaah, 2 dana je ipak premalo da bi se beba presvačila, štednjaaa😁 😆 😅 😂 🤣 , negoooo MTB pričaš sa mužem i dalje nakon tog nemilosrdnog buđenja ?
😂
Ćudovište,Sanjich,MTB i ostale cure o temi lh trakica , leoni mi rekla da si je naručila trakice dok čeka slijedeći postupak pa da će pokušati malo prirodno , pa sam škicnula temu….vidjela sam fajt između M i S i neznam što da kažem ali slažem se sa Ruskom ,razilaženje u mišljenjima krivo interpretirano ,baš mi je žao…. bilo preko lh ili hcg mi se sve borimo i svima želim jednaku sreću i uspjeh, neovisno koje teme su u pitanju. Neka nam ovo bude jedini problem…
Poznajem osobno nekoliko cura sa one teme i mogu reći da ih volim jer su dobre…. u svakom žitu ima kukolja bilo ovdje ili ondje…i baš zato nikada nisam niti ću ulaziti u tuđe rasprave, Svatko ide gdje se osjeća dobro…ja ni nisam za temu lh jer nikada nisam nijednu piškila ali ne znači da neću, kao što i cure sa lh ako im ne uspije tako , sigurno dolaze kod nas…
Sve smo mi borilice
Dada ❤️
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Leia2.0 Daa, u 11 navečer 🙈
MTB ili Mbo 😂😂😂 A neš ti spremanja, obrijala noge!
SBjelis nije to taj zgodni 😁
Libo, J_b 💗💗💗💗
A što se tiče lh trakica i grupe, pojma nemam, ja nisam sto godina piškila hcg trakice ali mislim kad jesam da sam tako nekako 9,10 dpo piškila… Ali pošto uvijek imam sjene na testovima odustala sam…
A i izignorirale su me već par puta (sram ih bilo) 🤪😜🥴 SRAM VAS BILOO mene ovakvu kul 😁
Negooo kod mene endo 9,2 mm jupiii, i nešto se kuha… Cervikalna sluz 2,3 mm i sutra opet idem na dejt
Primjetila sam da ti nisu odg, cim im upadne neko van ekipe nastane kaos🤣🤣🤣, bas sam citala sinoc kao neku sapunicu. Ili beta hcg na 12dpo 3, biokemijska🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Hahha jesi citala par dana unatrag da vidiš kako sam se ja pofajtala xD da jesam bila sam malo gruba i rekla sam recenicu koju nisam trebala al me tolko ispalila iz takta bezobrazlukom i nekim stavom da sta ja nemam pravo pisat tamo jer sam ja s ove teme… A ista ta osoba visi na nasoj listi i javi se svake prijestupne i svi je docekamo sa radosti… Tako da meni su se osobno sve od njih zgadile jer sam vidila sta je to dole.. Prije je bila super ekipa i nije bilo tako.. Pamtit cu samo lijepa sijecanja 😊😊😊❤️
Pa sto je to na toj grupi 🤣🤣🤣🤣 bas si me nasmijala, da pofajtala... a mi se ovdje sve volimo 🥰🥰🥰🥰 ne mogu uopce zamislit odnosno predocit si da netko uopce ima vremena bavit se tim... svadjom mislim... i vodit racuna tko ce di pisat...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Evo ja se ispričavam sto sam vas uopce navela da citate, usla sam sinoc u aktualne teme i prva mi je bila lh trakice i zadnji post od mattan i to me navelo da uđem i vidim, i sve stranicu po stranicu i evo kako to zavrsi, sorry svima
Sanjich tako ti je moj brat kuhao paradajz juhu i kaže on meni da nikad sigurno takvu juhu nisam jela.. inače ne kuha loše i ja se baš veselila probati.. a on samo salsu iz tettapaka ugrijao i stavio rezance unutra.. ja probam i ništa mi nije jasno.. i pitam pa jesi ti ovo začinio? Kaže ne, to ti je natural 😂😂😂😂😂 e i dan danas kad se toga sjetimo umiremo od smijeha 😂😂
Ruska hahaha kako si se sjetila da je trebala dečka iskoristit.. tako ti je to kad ga MTB vidi samo kao komad mesa, ni ne sjeti se njegovog potencijala 😂😂😂
Ma kaj ti je? Pa ja cekam slij pregled pa da mi dogovori neloh doktora tam, za porod.. A MTB to ne bi ni trebala od njega trazit, on bi sam trebao to pratit! ☝🏻 Da je pravi..m
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pozdrav žene,vidim opasne se borbe vode ovdje, što životne što forumske.
Prvo želim reći da mi je žao za svaku koja se na ovaj ili onaj način bori za cilj koji nam je svima zajednički, a godinama taj trud još nije urodio plodom, i želim sreću svakoj ženi, na svakoj temi ovog foruma.
Drugo, pratila sam vas tu i tamo jer su i cure s naših tema došle na ovu, i ponekad sam željela popratiti kako su, i iskreno smatrala sam vas ozbiljnim ženama koje se bore i grizu i nedaju se. Sada vidim, prevarila sam se, jer žene koje su jedna drugoj podrška ne rade ovo što vi radite danas na vašoj temi….da citiram jednu od vas (a koja je bila i naša i duboko sam se razočarala u nju jer nisam to očekivala) neda vam se druge čitati jer eto ''vi ste u ozbiljnim stvarima''…sorry vi ozbiljne, ali krajnje je neozbiljno i djetinjasto čačkati po drugim temama i nakon toga na vašoj svetoj MPO temi ismijavati sve druge cure koje se na svoj način bore sa svim ovim. Cure na temama lh trakice i tko planira i radi na bebi to nikada nisu učinile, nikada nisu ismijavale nikoga, pišale one po trakicama, hcg-ovima ili ne pišale. Svako se s ovim nosi kako zna, eto mi biramo pišati po trakicama. A jako dobro znamo da nisu stopostotni pokazatelj zbog čega mjerimo i bazalnu i idemo na folikulometrije. Ali eto, vi pametne MPO žene ste se spustile tako nisko i doslovno nas prozvale nekim neozbiljnim glupačicama i ismijavale nas. Toliko o vašoj zrelosti i ozbiljnosti. Eto, morala sam stati u obranu toliko drugih cura. Vama i dalje želim sreću i da što prije odete sa ovih tema i preselite se na ljepše.
Oprosti ali ja ni tebe ni nikoga sa LH trakica nisam prozvala glupacom niti sam vas ismijavala 🤷 ne kužim kako sam se ja sad našla u tome i šta sam ja kriva?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Evo ja se ispričavam sto sam vas uopce navela da citate, usla sam sinoc u aktualne teme i prva mi je bila lh trakice i zadnji post od mattan i to me navelo da uđem i vidim, i sve stranicu po stranicu i evo kako to zavrsi, sorry svima
Nemoj se nikom ispričavat. Da nas nije zanimalo, ne bi išle kopkat. Al, govorim u svoje ime, bila sam znatiželjna. I OK,sad ovo prepucavanje i ponavljanje rasprave sa drugih grupa i izvlačenje komentara je jednostavno nepotrebno. Kako sam i prije rekla, bilo bi bolje da energiju utrošimo u nešto pametnije. Mogle smo sve ići na coffee to go ili za one netrudne kao ja na kuhano vino to go
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji