J_b vidim da su ti cure sve već obj., transfer ništa ne boli! Sretno! 💗
Libo eto nam još jedne bebe!! 💗
Mattan eto i tebeeeee! Sretno sutraaaaaaaa 💗💗 Ti vrapca, ovdje niti jedan dan nije dosadno! 💗
Petra sretno u pon! 💗
Ahahha Mattan i Sanjich napravile traler za grupu s LH trakicama, popodne će sve iz ove grupe tamo čitat :kokice:
Dolly ajmeeee još jedna PUPO s vadjenjem bete 15.12.!! PA vi koda ste se dogovorile!! 💗
....a ovo s mojim mukama naroda oko mene, a koji mene strava muči..
Womans Name, ericaa ja sam bila uvjerena da prevarene žene to znaju, ali trpe iz ovog ili onog razloga. Medjutim, ne vjerujem više u to jer je ovo šta ovaj radi ono baš too much, baš baš. I da mu žena to zna, nisam ziher da bi tolerirala. Ja mu ne mogu to tolerirati, ruši moj set vrijednosti i zato ne idem. Ne, ne mogu. Postoji opasnost da mu pred gomilom ljudi sve saspem u lice, da otirčim njegovoj ženi i kažem de spasi se ženooo.. A brijem da me se njegov život ne bi trebao ticati.. To govoirm, a ono ljuta sam opet. Jer život nije fer. Nije fer to što čini. Sebi, njoj, djeci i toj ženi koja se u njega zaljubila. Strava. Kako može živjeti s time.. Ja bi postala zombi. Počenm se nervirati jer gledam ljude, prilaze mu, čestitaju, divan si krasan.. a brate mili nije dalje od istine.
oharascarlett14@gmail.com
Petra1989, super vijesti!!
Sanjich, Čudovište, ne budite škrte, recite na kojoj stranici? Prošla sam zadnjih 20 i nema*.Women_name.* i to Čudovište koje je prije par dana kakti prigovaralo da neke od nas pišu i drugdje. A kako ona to zna, molim te, ako ne zagleda tamo gdje ne smije???
Bitno da je ona napisala da mi napisemo po 100 str na temi i da tko normalan to uspije popratit xD a sad nitko ne nadje tamo nas fajt xD
Libo, J_B cure sretno vammm 🥰🥰🥰🥰
Netko je pitao za menstrualne bolove neki dan evo ja sam baš u pon pitala svog doktora za to rekao je da je normalno da se ponavlja ponekad . Ja nekako uvijek imam nakon pregleda. A kad počnu oni periodični koji traju po pola min, minutu sa tvrdim trbuhom onda su to pripremni trudovi.. Naravno ne smiju bit precesti! Ali to će nam naša Ruska objasnit sve kad dođe do toga, ona je sad sve bliže, ako već nije 😊😊
Zasad me muci samo povremeno tvrd trbuh. Al bez nekih bolova pa nije zabrinjavajuce… Ja cu vas upucivati u daljnji razvoj dogadjaja, da znate 🙂 i ja cijelo vrijeme cekam kad ce krenut te BH kontrakcije, al nist.. Jedan period sam mislila da ih imam, ali sad mislim da to nije bilo to nego bas klasicni menstrualni bolovi, koji se eto javljaju jos uvijek.. Ali ne traju dugo i nisu jako bolni pa me ne brinu.. Beba zauzima sve vise prostora pa samim tim i siri sve valjda jos jace 😂😂
Kad si razmišljam kad sam došla tu sve ste bile na početku trudnoće a gle vas saaad. Skoro pa rodit trebate 😍😍😍 i baš mi je drago kj ste ostale da nas upućujete u daljnji razvoj situacije i smirite paniku kad se pojavi 😁
Ja ne znam sta bi mi bez vas trudnica iskreno… Dizete nam pozitivu i ne gubimo nadu.. Vjerujem da cemo sve doci do toga i roditi bebice.. I dalje povremeno motriti mpo temu i novim generacijama davati vjetar u ledja 🍀🍀🍀
Ja ne znam kad cu se moc uopce odvojit od ove grupe! Tako da cu zauvijek bit tu... 🙂🙂 al ja bi da nam javite na kojoj stranici je fajt 🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
J_b vidim da su ti cure sve već obj., transfer ništa ne boli! Sretno!💗
Libo eto nam još jedne bebe!!💗
Mattan eto i tebeeeee! Sretno sutraaaaaaaa 💗💗Ti vrapca, ovdje niti jedan dan nije dosadno!💗
Petra sretno u pon!💗
Ahahha Mattan i Sanjich napravile traler za grupu s LH trakicama, popodne će sve iz ove grupe tamo čitat:kokice:
Dolly ajmeeee još jedna PUPO s vadjenjem bete 15.12.!! PA vi koda ste se dogovorile!!💗
….a ovo s mojim mukama naroda oko mene, a koji mene strava muči..
Womans Name, ericaaja sam bila uvjerena da prevarene žene to znaju, ali trpe iz ovog ili onog razloga. Medjutim, ne vjerujem više u to jer je ovo šta ovaj radi ono baš too much, baš baš. I da mu žena to zna, nisam ziher da bi tolerirala. Ja mu ne mogu to tolerirati, ruši moj set vrijednosti i zato ne idem. Ne, ne mogu. Postoji opasnost da mu pred gomilom ljudi sve saspem u lice, da otirčim njegovoj ženi i kažem de spasi se ženooo.. A brijem da me se njegov život ne bi trebao ticati.. To govoirm, a ono ljuta sam opet. Jer život nije fer. Nije fer to što čini. Sebi, njoj, djeci i toj ženi koja se u njega zaljubila. Strava. Kako može živjeti s time.. Ja bi postala zombi. Počenm se nervirati jer gledam ljude, prilaze mu, čestitaju, divan si krasan.. a brate mili nije dalje od istine.
Najgore u takvim situacijama sta zena ne povjeruje i onda ispadas ti lazov koji kao zeli njima sricu unisti.. Zato ja takve stvari nikom nisma nikad rekla.. Jednostavno nije na meni da se mjesam...
Sanjich, Čudovište, ne budite škrte, recite na kojoj stranici? Prošla sam zadnjih 20 i nema*.Women_name.* i to Čudovište koje je prije par dana kakti prigovaralo da neke od nas pišu i drugdje. A kako ona to zna, molim te, ako ne zagleda tamo gdje ne smije???
Pa ja sam isla nazad do skoro 470 str, to je mozda krenulo oko 480te😅😅😅, sad ce me ubit sanjich. Pa se nastavilo sa nekakvom mpo prepirkom, ma gluposti nego eto smijesno i na neki nacin blago im se
Ja sam prešla od 500 do kraja nisam niš našla, to je izgleda bilo prošle godine 😂😂😂
Uostalom ne mogu i Gossip Girl i čitat forum, to mi je previše drama
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Pa ja sam isla nazad do skoro 470 str, to je mozda krenulo oko 480te😅😅😅, sad ce me ubit sanjich. Pa se nastavilo sa nekakvom mpo prepirkom, ma gluposti nego eto smijesno i na neki nacin blago im se
Sad ja dolazim u iskusenje ic citat sta je bilo s tim mpo... Al ne smijem ja sam PUPO ne triba mi to 😊💗
Pozz curke, meni uzasno blokaje forum pa nikako napisat koje slovo 🤣
Covid negativna sam i sutra u 10 - 10:30 FET 🤗🤗💝💝
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Ja sam prešla od 500 do kraja nisam niš našla, to je izgleda bilo prošle godine 😂😂😂
Uostalom ne mogu i Gossip Girl i čitat forum, to mi je previše drama
Ja sam krenula od 450 stranice 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
_Dolly_, wooooohooo, sad si PUPO. Ima vas hrpa za betu taj dan, bit će to plodni dan!!
Nikitta, ja sam naručila prije par dana. Sad sam naručila opet. Samo ne za sebe, jer ja ne smijem. Bit ću ružna, ali trudna.
Sanjich, budi frend, pregledala od 500 nadalje i nema. Ne mogu više, skrati mi muke
Čudovište, hvala!!!
la_Reina_del_Sur, woooohooo, idemo po bebu!!
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji