Curke recite za nas koje ležimo neke zanimljive serije na netflixu. Pogledala sam ubojite prijateljice, Emily u Parizu i 13 razloga zašto 😂
Bridgerton
Eee vidjela sam tu, budem ju baš pogledala. Hvala! 😘
A kad svršiš s njom onda:
Humoristične serije:
[ul]
[li]The Good Place - počne malo dosadno, ali isplati se izdržati[/li]
[li]Brooklyn 9-9[/li]
[li]One day at a time[/li]
[/ul]
Fantasy:
[ul]
[li] The witcher - je malo depra, ali eh, I am only woman :D , witcher je hoooot[/li]
[/ul]
Krimi, ali zabavne:
[ul]
[li]Timeless[/li]
[li]Sherlock[/li]
[li]Lucifer[/li]
[li]Miss Fisher [/li]
[/ul]
Hm, mješavina drame i humora, light ali ima i tužnih tema:
[ul]
[li]Sex education[/li]
[li]Anne with an E[/li]
[li]Gilmore girls - prvih nekoliko sezona[/li]
[li]When calls the heart[/li]
[li]Dash & Lily[/li]
[/ul]
Film:
[ul]
[li]Enola Holmes[/li]
[/ul]
Stand up komedije:
[ul]
[li]Iliza - stand up, ima ih nekoliko. Ima i drugih izvođača, ali neki su depra, neki prelaze granicu, ne znam što je tebi privlačno pa idem sa sigurnim izborom, ona mi je super[/li]
[/ul]
Javi kad završiš za daljnje upute
💔💔💔
J_b, bitno je da su jajne stanice dobre. Ako jesu, mogu one popraviti sitne deformacije na spermićima. Bez brige, imamo ovdje već bebe gdje su koristili smrznute spermiće.
Možda preosobno pitanje, ali on više nema svježih? Koliko imate smrznutih ampula?
Mare0208, bolje ne čitati. Kad sam ja čitala nuspojave od svojih pilula i vidjela da je sve OK, ali me samo može ubiti tromb, maknula sam nuspojave i odbrojavala dane koliko ih moram piti. Ne bi ti to urolog dao da je prestrašno.Rita_55, wooohoooo! I nemoj ti meni UZV idući tjedan. Kad točno? : zapisničarka :
Imamo sveukupno 4 uzorka..
Kuzis.. 4.. Očito nam je suđeno..
😂
Nema svjezih jer je prerano za to.. Nije jos proslo gpdona i pol od liječenja.. A i i pitanje je jel ostao sterilan..
Suđeni ste si
Lavice navijaju za vas
💔💔💔
Cure koje ste ostvarile trudnoću iz FET-a ili ET jel možete opisati svoje simptome par dana prije bete ako ste ih imali..
Ja sam imala FET 2 blastice 25.1. beta mi je 7.2
Zadnjih tjedan ipo me povremeno boli trbuh kao da trebam dobiti i par dana me bolilo samo na lijevoj strani
Test ne želim raditi da se ne razočaram
Ovo mi je 3 transfer,prva dva sam imala vraćanje dvodnevnih embrija a ovaj put su bile blastice..
Na bolovanju sam ,radim kućanske poslove normalno samo ne teglim neke terete i šetam što više to je i dr preporučila ...
Oprostite na dugom postu i hvala unaprijed🙂
Curke recite za nas koje ležimo neke zanimljive serije na netflixu. Pogledala sam ubojite prijateljice, Emily u Parizu i 13 razloga zašto 😂
Bridgerton... virgin river... you... to su ti sve serije
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Ana123456, skraćeno, tako rano nema simptoma. Sve su utrići i naša želja da smo trudne. Svi simptomi trudnoće dolaze tek u kasnijim tjednima. Testić već možeš pišnuti, danas ti je 9dnt. Možeš već i betu vaditi, ako si trudna, ona je pozitivna.
💔💔💔
Rekla mi keSanjich, woooohoooo, to je dobar znak. PUPO!!!!
Kad je beta?
J_b, ako su kvalitetne, to ti je i više nego dovoljno. Držmo fige za ludi tulum u labosu.
Rekla mi je biologica da su njegovi dosta loši jer su smrznuti..
☹️ I kaj da si sad mislim?
Vjerojatno ti je to rekla jer će vam raditi ICSI, čim je uzorak malo lošiji se radi ICSI, gdje biolog sam oplodi jajnu stanicu, umjesto da ih puste da se sami probijaju. Nemoj se brinuti unaprijed. 4 js je lijep broj. Ja sam ih imala 5. Na koncu jedan za transfer i jedan za smrznuti. Super kod Vinogradske je što ti hoće i smrznuti treći dan, a vjerojatno će kod tebe biti i vraćanje treći dan, radi malog broja jajnih stanica pa da ne riskiraju propadanje do 5.dana.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Rita_55 🎉🎉🎉🥂🥂🥂 odlično!!
MTB zvala sam Vinogradsku, ništa mi nije gotovo 😂 i rekla da ni ne očekujem do 26.2 da će mi biti gotovo 🤦🤦🤦🤦
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Luyinthesky prolazi sve, pa će i ovo, samo me ljuti što prolazim i ja 🤣❤️
Nymeria grlim nazad ❤️
Darliv užas, zar i ti, nevjerojatno koliko je to učestalo bilo, ida, baš tako, svima je to bilo prihvatljivo, a i danas ima horor priča. Ne mogu zubarski stolac nacrtan vidjeti, poštujem da su zubari majstori, nije to nimalo lagan posao, ali dosta njih ima problem sa strpljenjem. 😭
SBjelis i ja to jedva čekam, jer to mora biti, kad tad. ❤️
Tuma očito ti je sve dolje osjetljivo. Nema više seksa do nekih sigurnih, visokih tjedana, a onda vjerojatno muž neće htjeti zbog bebine glave 🤣 Dobro je što znaš točno koliko će trajati odricanje, pa je nekako lakše. Mene najviše ubi ova neizvjesnost do kad ću trpit ove ili one izazove. 🤯😂😘
Sunny ❤️Erica ajme, koma! Odgađaš posjet kod istog ili tražiš novog? Ja kad završim s ova dva zuba, tamo se više ne vraćam. 😁
Ma jok, ovog još razmišljam tužiti jer mi je doslovno uništio 3 prednja zuba zauvijek,nije očistio kanale i dobila granulome i izgubila zube, jedinicu,trojku i donju trojku. Nema cifre kojom može nadoknaditi, sad imam most i nadogradnju ali zbog godina neznam koliko ću moći to ponavljat... Nisam imala dvojke zbog zečje usne i stavila na zdrave zube most jer je bilo jedino rješenje i napravio je od mene invalida, u SAd bi dobila milijunsku odštetu za ovo, to je nepopravljivo i nepovratno. A zbog zečje usne sam osjetljiva i bolno je dosta toga tu i tražim nježnog, empatičnog zubara. Našla sam vrhunskog stručnjaka ali me povrijedilo jer mi je rečeno da se smijem ograničeno (jer nije savršeno po njoj i bolje ne može) i da sam težak slučaj. Godine su mi trebale da se naučim sebe prihvatiti i nasmijat se bez da stavim ruku i ta rečenica me toliko zaboljela da unatoč vrhunsko odrađenom poslu nemam snage se tamo vratiti. Tražim novog opet...tako da, muke po zubarima.......
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Rita čestitam za drugu betu!!!
VM juhuuu, uspješan FET i držim fige za dalje!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Rekla mi keSanjich, woooohoooo, to je dobar znak. PUPO!!!!
Kad je beta?
J_b, ako su kvalitetne, to ti je i više nego dovoljno. Držmo fige za ludi tulum u labosu.
Rekla mi je biologica da su njegovi dosta loši jer su smrznuti..
☹️ I kaj da si sad mislim?
Vjerojatno ti je to rekla jer će vam raditi ICSI, čim je uzorak malo lošiji se radi ICSI, gdje biolog sam oplodi jajnu stanicu, umjesto da ih puste da se sami probijaju. Nemoj se brinuti unaprijed. 4 js je lijep broj. Ja sam ih imala 5. Na koncu jedan za transfer i jedan za smrznuti. Super kod Vinogradske je što ti hoće i smrznuti treći dan, a vjerojatno će kod tebe biti i vraćanje treći dan, radi malog broja jajnih stanica pa da ne riskiraju propadanje do 5.dana.
Da, spominjala je ICSI,.😊
Jedva cekam petak da saznam.. 💪
Dobila sam i ja utriće, andol 100.
Mtb i ostale lavice, hvala za utjehu.. Da vas nema, vjerojatno bi izludila.
Razmisljam, da ako bude, odmah stavljamo dvije.. 💪🤞
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Sortiraj odgovore
Najstariji