Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MISS
    02. Veljača 2021. 21:45

Nikkita ❤️

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

sbjelisi
    02. Veljača 2021. 21:48

MTB

SBjelis

Kužim MTB.
    Cure, koliko dugo nakon stimulacije su vam M jos lutale? Nece se valjda otegnut dolazak M 😔
    Dakle, ovulacije je bilo i bila je 20.1., jos malo pa sam u 30dc a nje ni u najaviii 😭

Navodno 3 mjeseca lutaju. Ne bih znala jer ja imam specifično iskustvo
    A nisu te stavili na pilule za FET da ti izreguliraju ciklus? Valjda to rade samo za stimulacije?

MTB ne, mislim da im za FET uopce nije bitno kada krene M. Bitno im je da hormini stimaju i da se endometrij lijepo zadeblja. Ja mislim. Nema mi logike da bi im to bilo vazno. Ugl.trazili su me hormone 2.dc pa cemo vodit dalje. Pretpostavljam da ce me staviti na nesto jos...

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Veljača 2021. 21:49

miss, a ti sad nemaš izgovore, ti si naša dežurna trudnica koja vodi trudilice na drugu listu. 
    Svi znamo da ionako nemaš što pametnije za raditi jer moraš ležati.  A Ruska1986 nas sve više napušta i traži Braća i sestre po forumima. 

💔💔💔

ANKSIMORON
    02. Veljača 2021. 21:50

Dada🐼

Djevojke HELP ☢️☢️☢️☢️☢️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
    Dali je koja imala blizak slučaj, muž, brat, tata, šogor, djed, mama, sestra, baka, ostala rodbina, susjed…. Da su operirali DISK. Danas mi je mužu došao nalaz MR i kaže mu doktor da se to njegovo stanje ne može riješiti osim operacijom.. Koliko je opasna operacija, kakav je oporavak? Ipak su leđa u pitanju 😔😔😔😔 Ako koja zna neka me utješi malo jer eto mi stresa dan pred transfer… Baš imam sreće u pm, ovo me sad baš zdrmalo a on već brije kak bude invalid sa 30 god jbt 😵😵😵😵😵😵😵😵

Nista se ne brini... meni su 2 clana operirala bas to... oporavak sigurno 2 do 3 mjeseca... kako se bude osjecao... poslije operacije terapije... ali oni su se spasili nakon op... tako da stvarno nemoj panicariti... to je u danasnje vrijeme ipak sve u medicini napredno... nemoj se stresirati 🥰🥰

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

ANKSIMORON
    02. Veljača 2021. 22:00

Curke, FET-use drzim fige sutra i sretnoooo svima da vas pojedinacno ne nabrajam...
    Miss jao u tebe nema mira... odmaraj i uzivaj, neka te tetose i zasluzila si... iskoristi sve dokle god mozes...
    😍😍😍😍
    Bajo1 ti si meni show 😅😅😅 jos malo 🤗🤗🤗

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

MISS
    02. Veljača 2021. 22:07

MTB moze,bodrit cu vam i gurat na listu trudnica!! Jedva cekam da podebljamo listu..👏👏👏

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    02. Veljača 2021. 22:25

ANKSIMORON

Dada🐼

Djevojke HELP ☢️☢️☢️☢️☢️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
    Dali je koja imala blizak slučaj, muž, brat, tata, šogor, djed, mama, sestra, baka, ostala rodbina, susjed…. Da su operirali DISK. Danas mi je mužu došao nalaz MR i kaže mu doktor da se to njegovo stanje ne može riješiti osim operacijom.. Koliko je opasna operacija, kakav je oporavak? Ipak su leđa u pitanju 😔😔😔😔 Ako koja zna neka me utješi malo jer eto mi stresa dan pred transfer… Baš imam sreće u pm, ovo me sad baš zdrmalo a on već brije kak bude invalid sa 30 god jbt 😵😵😵😵😵😵😵😵

Nista se ne brini… meni su 2 clana operirala bas to… oporavak sigurno 2 do 3 mjeseca… kako se bude osjecao… poslije operacije terapije… ali oni su se spasili nakon op… tako da stvarno nemoj panicariti… to je u danasnje vrijeme ipak sve u medicini napredno… nemoj se stresirati 🥰🥰

🙏❤️💕💕🥰

endometrioza

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    02. Veljača 2021. 22:54

Cure sretno sutra 🤞🤞🤞💕💕💕

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Tuma
    02. Veljača 2021. 23:18

Nikitta ❤️
    Još jednom svima sretno sutra! 😊
    Žene, evo ukakat ću se od straha. Muž i ja smo se malo zaigrali (bez penetracije) i nakon orgazma sam otišla na wc te imala krvi na papiru. Pregladali smo sve izvana, unutra s prstom i nigdje nema ništa, samo bijelo od utrogestana. Išla sam nakon 10 min opet na wc i nema više ništa. Dns je na uzvu sve bilo u redu. Mislite li da trebam na hitnu ili pričekati do jutra i vidjeti jel to neka kapilara pukla ili ogrebotina? Bebu osjetim da lupa. Jooj neću više ništa radit do poroda, cement na gaće stavljam. Joj utješite me, dajte neki savjet. 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• *.Women_name.*
    02. Veljača 2021. 23:24

Tuma

Nikitta ❤️
    Još jednom svima sretno sutra! 😊
    Žene, evo ukakat ću se od straha. Muž i ja smo se malo zaigrali (bez penetracije) i nakon orgazma sam otišla na wc te imala krvi na papiru. Pregladali smo sve izvana, unutra s prstom i nigdje nema ništa, samo bijelo od utrogestana. Išla sam nakon 10 min opet na wc i nema više ništa. Dns je na uzvu sve bilo u redu. Mislite li da trebam na hitnu ili pričekati do jutra i vidjeti jel to neka kapilara pukla ili ogrebotina? Bebu osjetim da lupa. Jooj neću više ništa radit do poroda, cement na gaće stavljam. Joj utješite me, dajte neki savjet.

To ti je od toga. Ja sam tako nakon prošlog pregleda imala dvije kapljice krvi, nakon toga više ništa. Na ultrazvuku je bilo sve ok. Ja nebi išla ako je stalo, možda da samo da sebe smiris nazoveš sutra svog ginekologa. Ne brini 😘 ako se slučajno opet pojavi ja bi onda otišla. Ali ako ćeš ti bit mirnija odi 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.