Tuma hvala!! Ovo mi je trebalo 😊🙏🏻
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
veksii, dobro nam došla, i još brže nam otišla, trudna.
Ako je spermiogram malo lošiji, ali ima kvalitetnih spermića, to je OK. Svejedno možete ostati trudni, uz malu medicinsku pomoć. PCOS također može raditi probleme, tako da su ti doktori malo preuranjeno odmahnuli rukom na nalaze.
Pročitaj prve dvije stranice teme, tamo ti piše koje sve pretrage trebaš napraviti. Na žalost, ovo je situacija u kojoj trebaš biti proaktivna i krenuti odmah po nalaze, a ne čekati dok te upute. Jer ti u suprotnom mogu godine proći u čekanju, pogotovo zato što ste mladi i nitko vas još ne shvaća ozbiljnije jer kao imate vremena.
Preko HZZO imaš pravo na 4 inseminacije, 2 prirodna postupkai 4 stimulirana. Dakle, sasvim dovoljno da dobijete bebicu. Napravi odmah pretrage, a onda možeš ovdje pitati za savjet gdje ići na konzultacije.
Ima oko 40 do 50posto dobih ali sporih, tako mu je doktor rekao
Proucila sam sve sto ste napisale gore, znam sve sto moram napravit, idem 9.2. k svojoj ginicki pa cemo cuti sta dalje i koje nalaze radim..decko je svoje sve nalaze napravio osim nalaze krvi, a to ce danas kod svoje doktrice i uzv cd testisa ili sutra ili kroz ovaj mj u bolnici u vz, ovisi sta ce mu doktorica reci..papu imam, to sta najduze cekam sam obavila u listopadu 🙃
ja bi samo napomenula da policistični jajnici i PCOS nisu ista stvar pa vidi što ti ginekologica zapravo želi reći. Da bi se utvrdio sidndrom, potrebno je da se više elemenata posloži (pr neuredna hormonska slika i policistični jajnici), nije dovoljno da su samo policistični jajnici. Ja ih imam, ali nemam PCOS.
Mislim da se od ovih osnovnih pretraga za MPO najduže čekaju brisevi pa to isto zatraži što prije od ginekologice.
Hvala, vidjet cemo u utorak sta ce reci 😄
🙋♀️'95. 🙋♂️'94.
Vedrana, KC 😁
Cim prije, to bolje 🤰😄
Miss 🧡 samo lezi, miruj i bit će sve ok. Nažalost dosta ženica ima problema s tim hematomima u trudnoći, ali tvoj malac je pravi borac i prerast će on taj hematom 🙂
Vidim da je sutra jako plodan dan... sretno svima 🍀🍀🤞🤞
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
petra30, da, tako je jednostavno. Tebi tvoj ginekolog daje uputnicu, ti sama biraš gdje želiš ići. Postoje liste čekanja, pa je pitanje gdje ćeš prije dobiti termin za postupak. Nisu taj redoslijed obavezan takav kakav ti je on rekao.
Nazoveš sve koji te zanimaju, kažeš da bi na konzultacije i da želiš preko HZZO (ako želiš u privatnu kliniku) i vidiš što će ti reći kad imaju slobodne termine. Od privatnika, opcije su ti BetaPlus, Poliklinika IVF i Škvorc.
Jedina razlika je da prve konzultacije u privatnim klinikama platiš. U državnim bolnicama ne.
Lucyinthesky, woooohoooo. Da, tlaka je čekati 2h, ali barem nisi morala čekati 3 tjedna.
Sunny_, uvijek je to tako. Ako on ima išta spermića, onda si ti kritičnija i bitnija za pretraživanje.
Što se tiče uputnice, ja pošaljem mail, pošaljem scan svoje zdravstvene i napišem da je uputnica u sustavu. Ne šaljem im uputnice.
Pa da, skratila za 3 tjedna. Sad 4 tjedna dok nalazi stignu i to je to, dosta mi je pretraga i doktora.
I D vitamin mi je stigao, srozao se od zadnji put, sad je 80 😔
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Miss mislim na vas i držim fige na najjače. Biti će to sve ok, mora biti 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Lucyinthesky ja sam nakon drugog Feta bila u fazi da ni Novalac nisam htjela piti.. baš otpor i onda sam tako i pustila neko vrijeme..
Leia sad čekamo do četvrtka...ako te ista tješi mene moj doktor traži betu tek 15 dan od transfera.. tad bi tvoja već bila baš velika i ne bi ni razmišljala o ovome. Mislim da nije beta mala nego je star prerani bio. Da si danas vadila prvu bila bi super na današnji dan ❤️
MTB ni ja ne kužim šta oni više čekaju.. ja sam ih čak mislila nazvati da pitam koji nalazi su mi gotovi da znam jel mi se isplati otići po barem neke. Znam da su ovi bezvezni gotovi ali me zanima od ovih koji se čekaju jel koji gotov. Šta misliš hoće to reći preko telefona?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Miss zelim ti svu mentalnu snagu na ovom svijetu da izdrzis. Misli pozitivno i skrati si nekako vrijeme izmedu pregleda. Zelim ti zdravog bebaca i da mu sve ovo jednog dana ispricas 💜
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Miss bit će sve u redu, samo leži, miruj, ne hodaj po stepenicama, bez sjedenja i nemoj se saginjati. Neka te svi paze i maze, tvoje najveće brige neka budu na koji bok se okrenuti. ❤️ A sad je već i bebac veliki, duplo veći od hematoma i ako se držao uz sve do sad, bude i dalje. Šaljem zagraljaj🥰
Leia 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Miss super da malac lijepo napreduje, ali grozim se na ovaj hematom. Na žalost situaciju ne možeš promjeniti ali razmišljaj pozitivno i ja vjerujem da bude sa bebicom sve ok. Držite se, mazite i pazite 💕
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
MISS drži se, vjerujem da je ovo ogromna igra živaca. Ne daj se malac 💙💪
manemoj da, baš to, ali šta mogu, imam taj postupak i moram. Istovremeno jedva čekam dan kad ću te sve bočice bacit negdje.
Leia2.0 baš navijam za tebe i vjerujem da će beta u četvrtak biti kako treba 🤞🤞🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Tanja79, kad očekuješ 1DC?
Tuma hvala.
Juhuuu, drago mi je da je malecka dobro
1 DC očekujem 22-og
Najbolje da radis kako se osećaš, ja jedva cekam da prestanem piti sve ovo, osim Mg.
4 meseca 💊🤮
Skroz te kužim, meni se gade više ti svi suplementi 🙄🤦♀️
Fuj,
ja cu jos 2,3 dana. Ne znam dal nesto od toga podstice cirkulaciju pa da ne bi krvarila posle histeroskopije duze nego sto treba.
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Sortiraj odgovore
Najstariji