Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    02. Veljača 2021. 20:04

Dada🐼

SBjelis

Brijem sutra je čoporativni odlazak u McDonalds. Mogu i ja?

Ja ne idem, ja ću jesti čvarke 😂😂😂
    I da, pišam štopericu još uvijek u ujutro ću. Koda sma trudna neznam koliko. Crtica ne blijedi 🙄🙄🙄🙄 valjda bude kroz 3,4 dana.

Cijeli dan čekam tvoje testove od štoperice stavi je

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    02. Veljača 2021. 20:07

Djevojke HELP ☢️☢️☢️☢️☢️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
    Dali je koja imala blizak slučaj, muž, brat, tata, šogor, djed, mama, sestra, baka, ostala rodbina, susjed.... Da su operirali DISK. Danas mi je mužu došao nalaz MR i kaže mu doktor da se to njegovo stanje ne može riješiti osim operacijom.. Koliko je opasna operacija, kakav je oporavak? Ipak su leđa u pitanju 😔😔😔😔 Ako koja zna neka me utješi malo jer eto mi stresa dan pred transfer... Baš imam sreće u pm, ovo me sad baš zdrmalo a on već brije kak bude invalid sa 30 god jbt 😵😵😵😵😵😵😵😵

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Veljača 2021. 20:07

BAJO1

Miss strogo strogo miruj, samo na wc idi . Rucaj iz kreveta . Ja se dva tjedna iz kreveta zbog hematoma koji je bio veci od ploda nisam makla . Jedi neku hranu koja je puna vlakana da imas sto mekšu stolicu(izbjegavaj mrkvu krumpir i tvrdu bananu) pij kamilicu caj . Palenta s jogurtom ti je dobra . Da ne bi morala ići piškit na wc cesto svela sam vodu na 1 litru dnevno
    Opostite mi svi- ja se dva tjedna do pregleda nisam prala.
    😘😘😘

BAJO1, sve mi ovdje bi pišale i kenjale u pelene ako to znači da ćemo spasiti svoju bebicu.
    Tako da ovo ne pranje je ništa, nemaš se šta ispričavati. 
    Drago mi je da je na kraju sve bilo ok sa tvojom bebom. I da sad možeš pomoći i drugima iskustvom. Žao mi je što si ga uopće imala 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Veljača 2021. 20:16

Dada🐼

Dali je koja imala blizak slučaj, muž, brat, tata, šogor, djed, mama, sestra, baka, ostala rodbina, susjed…. Da su operirali DISK. Danas mi je mužu došao nalaz MR i kaže mu doktor da se to njegovo stanje ne može riješiti osim operacijom.. Koliko je opasna operacija, kakav je oporavak? Ipak su leđa u pitanju 😔😔😔😔 Ako koja zna neka me utješi malo jer eto mi stresa dan pred transfer… Baš imam sreće u pm, ovo me sad baš zdrmalo a on već brije kak bude invalid sa 30 god jbt 😵😵😵😵😵😵😵😵

Ne znam direktno, imam više poznanika koji su operirali, neki i prije dosta godina. Nisu imali posljedica. Ne sjećam se koliki je bio oporavak, ali to su danas stariji ljudi koji nemaju problema sa leđima i normalno žive život. U mojoj glavi to je rutinska operacija, neka me ovdje cure isprave ako sam u krivu.
    Nakon toga vjerojatno slijedi oporavak i fizioterapija.
    Inače, prije operacije, možda bi bilo dobro probati Bobath terapiju. Znam ženu koja je operirala vratnu kralježnicu. Situacija joj se nije promijenila. Onda je krenula na Bobath, riješila sve svoje probleme i saznala da joj operacija nije ni trebala.
    Nije u pitanju alternativa, to je dio klasične medicine.

💔💔💔

sbjelisi
    02. Veljača 2021. 20:18

Dada ocistiti ce mu to i biti ce sve okej. Ako njega ne boli i pokretan je, nemas razloga za brigu 😉

oharascarlett14@gmail.com

Mačkica🙃
    02. Veljača 2021. 20:19

Dada🐼

Dali je koja imala blizak slučaj, muž, brat, tata, šogor, djed, mama, sestra, baka, ostala rodbina, susjed…. Da su operirali DISK. Danas mi je mužu došao nalaz MR i kaže mu doktor da se to njegovo stanje ne može riješiti osim operacijom.. Koliko je opasna operacija, kakav je oporavak? Ipak su leđa u pitanju 😔😔😔😔 Ako koja zna neka me utješi malo jer eto mi stresa dan pred transfer… Baš imam sreće u pm, ovo me sad baš zdrmalo a on već brije kak bude invalid sa 30 god jbt 😵😵😵😵😵😵😵😵

Ako ti nešto znači moj poznanik je umjesto da ide na klasičnu operaciju isao u polikliniku Medico gdje su mu umjesto diska stavili gel. Mislim da je  operacija bila oko 12 000 kn. 
    Oporavak je brz a  on je nakon toga ko nov. 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Veljača 2021. 20:37

Nikitta, sve znam. Jednom kad krene loš val, krene. Ali, s druge strane, kao što kažeš, mora nekad stati, MORA!!!
    Nekako, ja kad mi sve počne padati sva krama svijeta s neba po glavi i pogubim se u svemu, sjednem, odlučim se riješiti jednu jedinu stvar a sve ostalo pustiti da propada. Nekako sam shvatila da na kraju tako ipak bolje prolazim sa svime nego kad pokušavam rješavati sve odjednom. Ne želim ti pametovati, ovu stravu od endometrioze i konstantnu bol godinama ja nisam doživjela i ne mogu ni zamisliti kako je to (i nadam se da nikad neću doživjeti). Ali za ostalo, vidi da li bi ti ovaj pristup funkcionirao.
    Što se trauma sa zubarom tiče, moja prošla zubarka (koju sam našla u ranim tridesetima) ih je uspješno zaliječila. A onda sam u jednom trenutku shvatila da mi je sad i ona pregruba, i da zapravo mogu i želim još nježnije i išla tražiti dalje. I našla Saru s kojom sam za sad prezadovoljna. 

💔💔💔

Matkiša 😎
    02. Veljača 2021. 20:50

Dada na kojem kralješku je oštećenje? 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    02. Veljača 2021. 20:53

BAJO1

Dada🐼

SBjelis

Brijem sutra je čoporativni odlazak u McDonalds. Mogu i ja?

Ja ne idem, ja ću jesti čvarke 😂😂😂
    I da, pišam štopericu još uvijek u ujutro ću. Koda sma trudna neznam koliko. Crtica ne blijedi 🙄🙄🙄🙄 valjda bude kroz 3,4 dana.

Cijeli dan čekam tvoje testove od štoperice stavi je

https://ibb.co/rkrYMvg evo Bajo slika, od danas nisam stavila jer sam ove zaljepila i slikala jučer, ali ista je kao jučer 😂😂😂

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    02. Veljača 2021. 20:57

Mattan

Dada na kojem kralješku je oštećenje?

Piše mu da ima herniju diska slabisnskog dijela kralježnice i da preporuča operaciju. Ne sad hitno ali kad odluči i razmisli o tome... 🙄🙄🙄

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.