Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    02. Veljača 2021. 20:59

Mačkica, SBjelis, MTB, Mattan i ostale cure hvala vam, sad mi je malo lakše jer već sam vidjela crnu kroniku od svega toga ❤️❤️ ❤️ 

endometrioza

MISS
    02. Veljača 2021. 21:00

Hvala svima na porukama podrske,punoo mi to znaci 
    Bajo nasmijala si me od srca, hvala ti na savjetima, tako nekako i planiram..Bogu hvala svi oko mene me tetose i sluze tako da se ne mogu zalit..nista mi ne fali i bit ce sve ok..ja cu dat sve od sebe ❤️🙏
    A tebi sretno ,jos sitno brojis ,spremaj se pomalo i uskoro stize bebac!! 
    Sbjelis nisam to pitala, nemam pojma kako to ide ali vjerujem kako beba raste da joj hematom ne moze nista ako se miruje jer je puno veca od njega...moja je jos relativno mala beba pa je i ovo opasno. ali ja cvrsto vjerujem da ce bit sve ok. 
    Cure koje idu sutra na transfer drzim vam fige,neka se lijepo prime da mozemo skupa komentirati trudnicke muke 😂
    Obavite MCD i pravac kuci na mirovanje 🙏❤️
    Predosjecam da ce 2.mjesec bit pun dobrih vijesti i puno plusica! 

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Matkiša 😎
    02. Veljača 2021. 21:14

Dada doktori bi uvijek operirati kao prvi izbor, operacija kod mladih većinom dobro prođe i oporavak bude ok... Ali ja kao terapeut bi vam savjetovala da iscrpite i druge mogućnosti prije donošenja odluke 😊

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Veljača 2021. 21:20

Nikitta, sve razumijem.  
    I dan kad sam shvatila da ja više ne želim "samo malo pretrpiti" ako je to nepotrebno, "stisnut zube" samo par minutica, je za mene bio prekretnica. Staru zubarku (koja je skroz bila dobra i ljubazna i sve) sam zbog toga napustila. Odlučila sam da neću kod Lucija nakon prvog i jedinog UZVa gdje je tretirao moje tijelo kao običnu krpu (plus sa smijehom rekao da je anestezija kod aspiracije nepotrebna, da se to samo malo pretrpi), ... Nema više, dosta sam trpila, dosta sam izduravala. Mogu ja puno izdržati, i izdržat ću kad moram, ali kad ne moram - neću!!
    A ovo tko je kriv - mislim da se nema smisla okrivljavati. Jedno je biti svjestan svoje odgovornosti (čisto da ne upadnemo u depresiju i osjećaj da je sve van naše kontrole), ali zapravo ovakve faze treba preživjeti. Ti se fantastično držiš, imalo slabija žena od tebe bi davno propala. Baš si Nikitta

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    02. Veljača 2021. 21:20

Mattan

Dada doktori bi uvijek operirati kao prvi izbor, operacija kod mladih većinom dobro prođe i oporavak bude ok… Ali ja kao terapeut bi vam savjetovala da iscrpite i druge mogućnosti prije donošenja odluke 😊

Hvala ti❤️, svakako ćemo potražiti još jedno mišljenje. Imam jako dobru doktoricu u hrvatskoj, kućna prijateljica moje mame, specijalist radiolog, pa ću ju svakako pitati za mišljenje da pogleda slike od MR. Ali trenutno je na skijanju još do kraja idućeg tjedna i stvarno mi je glupo ženu gnjaviti a meni bilo hitno pitati 🤭🤭🤭🤭🤭 

endometrioza

• *.Women_name.*
    02. Veljača 2021. 21:34

Svim curama sutra želim sreću 🥰🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

sbjelisi
    02. Veljača 2021. 21:34

MTB koje Sare?

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Veljača 2021. 21:36

SBjelis

MTB koje Sare?

Moja zubarka. Bila je Nikitta kod nje jer sam je preporučila pa ona zna o kome pričam 

💔💔💔

sbjelisi
    02. Veljača 2021. 21:42

Kužim MTB.
    Cure, koliko dugo nakon stimulacije su vam M jos lutale? Nece se valjda otegnut dolazak M 😔
    Dakle, ovulacije je bilo i bila je 20.1., jos malo pa sam u 30dc a nje ni u najaviii 😭

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Veljača 2021. 21:44

SBjelis

Kužim MTB.
    Cure, koliko dugo nakon stimulacije su vam M jos lutale? Nece se valjda otegnut dolazak M 😔
    Dakle, ovulacije je bilo i bila je 20.1., jos malo pa sam u 30dc a nje ni u najaviii 😭

Navodno 3 mjeseca lutaju. Ne bih znala jer ja imam specifično iskustvo 
    A nisu te stavili na pilule za FET da ti izreguliraju ciklus? Valjda to rade samo za stimulacije?

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.