Sretno, cureeeeeeee 🤗🤗🤗🤗🤗 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 zelimo sto vise zlocestih bebicaaaaaaaaaaaa 🤗🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure sretno danas!!!! Držim svima fige na najjače!!! 😘❤👼🤰🙏
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Sretno drage cure, bit će sve ok💪❤️
Tuma, uf koji stres, nešto što je trebalo bit lijepo na kraju ispadne drama 😳Super da više nema krvi, bit će to dobro 🤞
Nikitta ova drama sa zubima grozno zvuči i od srca ti želim da se uskoro završi na kakav god pozitivan način. Ne moram ti pisati da budeš jaka jer to već jesi 💪❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Cure sretno svima danas 💗❤️
Nikitta i ja sam kao dijete prosla slicno iskustvo kao ti i cure koje su pisale, i zato sada idem zubaru samo kad zaboli 😔 nije mi jasno kako su se uopce dozvolili takvi mesarski radovi na nama u ono vrijeme, kako nitko to nije vidio kao pogrešno 😢
Tuma neka nema vise ni kapljice krvi 😘
Miss samo odmaraj i vjeruj u dobro, nece tvoja bebica tako lako odustati od mame ❤️
Woman name radi onako kako se ti osjecas, ovdje nema mogućnosti ispunjenja tuđih ocekivanja 😘
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Ja sam svoje dobre želje iznijela još jučer pobrkavši dane , nije to bio slučaj samo sa forumom, i doktoricu sam nazvala u suprotnu smjenu!
Naime, urin mi ima još od povratka iz bolnice neki neugodan miris koji je svakim danom sve blaži, ali opet me brine jer ja pijem puno vode, pa idem to izvaditi da vidim o čemu se radi. U bolnici sam baš pazila kad sam išla na wc, brisala sam dasku i sebe (plus noge) poslije pišanja sa dezinfekcijskim maramicama da nebi slučajno pokupila bakteriju, kad sam mogla da ne sjednem nisam niti sjela. Jedinoooo sam se onesvijestila u jednom trenu nakon operacije na wc-u, i sestra (koja ide s vama na wc nakon operacije) me polegla dolje na hladan pod tik do wc školjke (što mi je super pasalo jer kad se pada u nesvijest onda vam naglo skoči temperatura i to toliko da zmalaksate, ona koja ima sklonost pasti u nesvijest će znati o čemu pričam), te hladne pločice su me spasile, no budimo realni nije da su najčišći ti wc-i, dijelite ih sa drugima, a čistačica nije neka vrla žena što je bilo vidljivo. OK, sad sam se raspisala ko luda, očito sam dobru kavu skuhala danas.
Miss žao mi je što se toliko stresiraš, ali proći će i taj hematom. Slušaj Baju i ne mrdaj. Iskoristi ovo vrijeme za čitanje knjiga, gledanje filmova, složi slike po folderima prema događajima i datumima i pripremi ih za razvijanje
Leia2.0 ja mislim da nema ništa loše u tome što si vadila betu 10dpt, dapače! Postoji ti jedno istraživanje u kojem su uspjeli dokazati/ dovesti u vezu uspješnost kliničkih trudnoća, točnije ostvarenih poroda i ranu betu! U istraživanju se beta vadila 7dpt blastocisti, i ako je beta bila određenog broja na 7dpt to sa velikom značajnosti ukazuje na uspješnu i zdravu trudnoću! Tvoja beta spada u tu kategoriju, tako da ne brini, sve će to biti super
Ela ovo sa odmorom vam je super stvar 👍
Dada i sama imam problema kao i tvoj suprug i evo već godinama se provlačim bez operacije! Ja imam protuziju diskova L-4, L-5 i S1. Većina članova obitelji mi je prošla operacije kralježnice, neki klasične, neki laserske. Danas ima jako dobrih rješenja i ne uključuju baš ove klasične operacije kao što su se nekada radile, pa je samim time i oporavak puno brži.
Sbjelis gdje kupuješ Proxeed? Mene je sad baš povoljno izašlo kad sam naručila direktno od distributera.
ShangaiBaby kako si? Daj se please javi, jako me zanima kako teće situacija kod tebe...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Dada pitala si me da li je pala beta; nisam je išla vaditi! 🙉 Napravila sam Mullerov test dva tjedna nakon operacije, bio je bijeli kao snijeg i zato nisam išla vaditi.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
AuroraB ti si mi danas dosla kao narucena. Hvala ti 💜
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Jutro svima, posebno FET-ovkama ❤
Aurora, i ja sam narucila proxceed direktno, mislim da je bilo 20%off ili tako nesto. Ma čak mislim da smo se mi već dopisivale oko toga 😬 ali sam zaboravila 😁 S nekime sam diskutirala u vrijem kupovine 😃
Za nekoliko dana ce stići prenatali s aktivnom folnom pa cu se prebaciti na to. Imaju vise zeljeza i vise folne, a ja sam u deficitu sa svime pa cu se samo prebaciti na to da malo poboljsam sliku.
Jedva cekam vijesti s FETa i aspiracije danas 😍
Ja sam bas u nekom fuj moodu. Oni dana kada imam osjecaj da nikada necu biti T. 😞
oharascarlett14@gmail.com
Tuma vidim da su te cure utjesile. Meni to ne zvuci kao nešto strašno. Danas je sve okej? Sigurna saam da ces zvati gin.da provjeris i budes mirna 😘❤
Leia sutra ces se smiriti, sigurna sam. Izdrzi jos do sutra ❤❤😘
Nikitta dobro to tebi ide. Jedva cekam da nesto privedes kraju i da osjetis olaksanje i postignuće - da je i tebi nesto zavrsilo dobro! ❤❤😘
Sretno svima i jedva vas se čekam!
Ja vam ne mogu opisati kako mi se danas ne radi 😲😬😖
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji