Tuma bit će to sve ok, ne brini 😊 a i normalno je da poželiš aktivnosti ☺️
Curke eeee sretno danas na Fetu, aspiraciju i čekanju bete 💗💗💗
Sve ostanite trudne danas 🤪
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Dakle, MM je zaključio da je vrijeme da on nađe neki skupi hobi. Naime, ja svoj skupi hobi već imam (postupci) pa je jedino pošteno da i on sebi nabavi svoj.
Fantastično sam se udala
Kod mene to ne prolazi 😅😅😅 ja uz ovaj imam i druge skupe hobie... jer ovo je i moj i njegov skupi hobi... ne samo moj... jos sam ja jadna u svemu tome 🤣🤣🤣 ono zrtva... mislim ja se ovdje salim ali jesam.. 🙄😔😔
Tko je rekao da mu se neradi... da mu se pridruzim 😅
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Dakle, MM je zaključio da je vrijeme da on nađe neki skupi hobi. Naime, ja svoj skupi hobi već imam (postupci) pa je jedino pošteno da i on sebi nabavi svoj.
Fantastično sam se udala
Kod mene to ne prolazi 😅😅😅 ja uz ovaj imam i druge skupe hobie… jer ovo je i moj i njegov skupi hobi… ne samo moj… jos sam ja jadna u svemu tome 🤣🤣🤣 ono zrtva… mislim ja se ovdje salim ali jesam.. 🙄😔😔
Tko je rekao da mu se neradi… da mu se pridruzim 😅
Pa ne znam što on ima od mog skupog hobija?
Ja se zabavljam tableticama, drogicama, pikanjima, liježem pred muškarce i žene i dajem da me pipaju, idem po luksuznim bolnicama i dobivam kroasančiće...
On jadan samo vozi okolo i čeka.
💔💔💔
današnje cure sretno!
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Drage cure hvala vam od srca na divnim željama i podršci ❤️🙏🥰🌼🌷💮🌸🌺
Svratila sam samo da vam mahnen jer uskoro idem. Moj termin je u 12, pa se javim poslije kako je prošlo.
Sretno svima danas ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
endometrioza
MTB vidjela sam da su cure napisale da ima DHA u prenatalu, odlučila sma probat možda od Solgara ali svakako uzet i Omegu. Jučer sam navečer imala baš dosta krvarenje pa nisam ni bila na forumu i tek sad odgovaram.
Miss vjerujem da će biti sve u redu, miruj, odmaraj i prepusti se maženju i paženju!
Leia sinoć vidjela na fejsu ono za betu ali je netko već poslao, vjerujem da će biti sve u redu
Cure FETovke, SREEEETNOOOO!!!!!
Nikita i ja imam katastrofa iskustvo sa zubarom i to od nedavno i sad izbjegavam posjet i pokušavam se natjerat da odem. Biti će sve u redu, MORA!
Željno isčekujem updejtove
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Fantastično sam se udala
Kod mene to ne prolazi 😅😅😅 ja uz ovaj imam i druge skupe hobie… jer ovo je i moj i njegov skupi hobi… ne samo moj… jos sam ja jadna u svemu tome 🤣🤣🤣 ono zrtva… mislim ja se ovdje salim ali jesam.. 🙄😔😔
Tko je rekao da mu se neradi… da mu se pridruzim 😅
Pa ne znam što on ima od mog skupog hobija?
Ja se zabavljam tableticama, drogicama, pikanjima, liježem pred muškarce i žene i dajem da me pipaju, idem po luksuznim bolnicama i dobivam kroasančiće…
On jadan samo vozi okolo i čeka.
Konacan ishod 🥰🥰🥰 na kraju krajeva s obzirom da on samo ceka za tvoje kraljevske tretmane ne mora znati 😚😚
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
MTB pa tvoj skupi hobi je ostvarenje i njegovih želja, tak da reci ti njemu da je taj hobi zajednički 🤪
6tt+2 imamo 💗
https://ibb.co/ZSmzNqh netko je pisao prošli mjesec o bolnom grlu, ovo je moja mama našla u lokalnoj trgovini 26 kn je...Od jučer koristim i mogu reći da je superiška, baš olakša bol 😊a prirodno je
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji