Tanja79, kad očekuješ 1DC?
Tuma hvala.
Juhuuu, drago mi je da je malecka dobro
1 DC očekujem 22-og
Najbolje da radis kako se osećaš, ja jedva cekam da prestanem piti sve ovo, osim Mg.
4 meseca 💊🤮
Ovaj put onda ideš tjedan iza mene. Budemo skupa brojale dane
(E, a da sam ostala u Beti, išle bi skupa. Razmažena ja koja se htjela požuriti)
Ma ja volim piti sve te pilule, ali baš mi se sa shatavarijem prestajalo i odlučila sam stati. On utječe na hormone, a nema smisla da mi bude u sustavu taman prije stimulacije. Što je popravio, popravio je.
Jedino vijeme kad sam osjetila da mi je dosta je bilo kad sam imala spontani, onda sam stala sa svime na 3 tjedna i lijepo se odmorila.
Zaradila i upalu mjehura, od juce na antibioticima. A kad ih pijem desi mi se da mi menga kasni koji dan... Nadam se da nece, da mi beba ne propusti strelca pa udje u jarca 🙈🤯
Razumes o cemu pričam 😂😂😂
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Leia2.0, da, zapravo sad tek vidiš kako je ovaj dio kad krenu bete čak i teži od onog prvog. Živimo dan po dan. Ni "dobro" ni "loše" duplanje nije garancija ničeg. Sad svi samo navijamo za tebe i nadamo se najboljem. Zabavi se nekako, gledaj Netflix, napravi što ti treba da ti prođe vrijeme. Idućih hrpu tjedana će ti biti ovakvo.
I realno, ljudi inače ne vade bete tako rano kao što si ti vadila prvu, pa ni ne znaju za te sitne oscilacije.
SBjelis, baš te nalaze čekam, za mutacije.J_b, pa već je tjednima prije nego što su rekli, i još ništa.
Znam, u pravu si. Ja sam baš ekstreman primjer ranog vađenja. Sad sam čitala neki znanstveni rad da kod OHSS-a znaju pokazivati manje / nerealne vrijednosti bete u tako ranoj fazi trudnoće, a i ovo što si ti napisala prvo, da duplanje treba biti 2-3 dana. Tako da se time tješim. Ne znam, idem se sabrati i nadat se da je sve dobro. U četvrtak ću moožda bit malo pametnija.
Dakle, dobra vjerojatnost je da te čeka maraton od 9 mjeseci. Treba što prije naći mehanizme preživljavanja, jer uvijek će biti nešto za brigu. Već si na dobroj strani statistike, navijamo da tu i ostaneš.
I prestani guglati.
da, blaženo neznanje. Blago onim sretnicama koje ni ne znaju što test za trudnoću u urinu uopće mjeri, a kamo li da postoje neke vrijednosti toga i da one moraju rasti prema nekim pravilima.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
SBjelis, pa vidiš da sve nagovaram da idu tamo, nagovorila i Lucyinthesky da čeka satima nenaručena.
Baš me zanima što su ti vadili pod AFA - negdje na webu vidim da je to isto što i ACA, a negdje da je šire. Bah. To ću ostaviti za idući put ako vidim da je različito.
Ruska1986, bitno da tebe nisu odveli sa sobom.
Sanjich, tebe će tvoj transfer voljeti, a neće te boljeti.
Tanja79, ma neće tvoja beba napraviti toliku grešku, doći će na vrijeme!
Ja odgađam napraviti urinokulturu, baš me strah. Imam izgovor, svako jutro moram poslovno nešto hitno napraviti, čekam jutro kad ću biti slobodna.
💔💔💔
Leia upravo u grupi mpo Miss mama na fejsu žena komentirala. https://ibb.co/DwRJD6q
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Drage cure, evo mene s pregleda, beba je super,razvija se odlicno, prvi put sam cula srce danas i imala uzv preko stomaka. Vidila kako mice rukama i nogama, nesto predivno...Malac je savrsen kako doktor kaze..Medutim, kako kod mene nista ne moze proc mirno 100% ,naravno nije ni ovaj pregled bio u potpunosti bajan..onaj stari hematom od proslog tjedna se apsorbira i nema ga vise ,nazalost pojavio se novi iznad bebe velik 4 cm, poprilicno je velik, moze i ne mora opet izazvati krvarenje ,trebam i dalje strogo mirovat i stavljat utrice..to je sve sta ja mogu napravit, ali nazalost doktor xy kaze da se moze desit najgore da opet prokrvarim i da hematom povuce i bebu za sobom i izazove spontani...to je najgora opcija...ja strogo strogo mirujem cijeli tj i nastavit cu tako naravno,a sve ostalo je u Bozjim rukama .pokusat cu razmisljat pozitivno i molit se svaki dan jer nista drugo mi nr preostaje...jako se bojim i bas i dr kaze da bi tp bila prava steta s obzirom da se beba super razvija i sve je kako treba,ali da se desava...jako lijep pristup kao i uvijek i sigurnost koju mi ulijeva je neopisiva.
Sto se mojih bolova tice i dalje kaze da je to sirenje maternice ,istezanje ligamenata i da to neke zene osjete ,neke ne,neke povracaju neke ne..nismo svi isti,ali da bi do 20.tj trebalo prestat.. nova kontrola je 16.2 a do tad drzite fige da opstanemo i ne poludimo ❤️🙏🙏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Drage cure, evo mene s pregleda, beba je super,razvija se odlicno, prvi put sam cula srce danas i imala uzv preko stomaka. Vidila kako mice rukama i nogama, nesto predivno…Malac je savrsen kako doktor kaze..Medutim, kako kod mene nista ne moze proc mirno 100% ,naravno nije ni ovaj pregled bio u potpunosti bajan..onaj stari hematom od proslog tjedna se apsorbira i nema ga vise ,nazalost pojavio se novi iznad bebe velik 4 cm, poprilicno je velik, moze i ne mora opet izazvati krvarenje ,trebam i dalje strogo mirovat i stavljat utrice..to je sve sta ja mogu napravit, ali nazalost doktor xy kaze da se moze desit najgore da opet prokrvarim i da hematom povuce i bebu za sobom i izazove spontani…to je najgora opcija…ja strogo strogo mirujem cijeli tj i nastavit cu tako naravno,a sve ostalo je u Bozjim rukama .pokusat cu razmisljat pozitivno i molit se svaki dan jer nista drugo mi nr preostaje…jako se bojim i bas i dr kaze da bi tp bila prava steta s obzirom da se beba super razvija i sve je kako treba,ali da se desava…jako lijep pristup kao i uvijek i sigurnost koju mi ulijeva je neopisiva.
Sto se mojih bolova tice i dalje kaze da je to sirenje maternice ,istezanje ligamenata i da to neke zene osjete ,neke ne,neke povracaju neke ne..nismo svi isti,ali da bi do 20.tj trebalo prestat.. nova kontrola je 16.2 a do tad drzite fige da opstanemo i ne poludimo ❤️🙏🙏
🍀🍀🍀🍀🍀🍀 Drzi se mališa jedna lipa i dobra mama te jedva ceka rodit, viruj mi da ce ti bit najbolja 💙💙💙💙💙
miss, bolovanje, nemrdanje iz kreveta, gledanje serija po cijele dane i maženje od muža. To je terapija i bit će sve ok
💔💔💔
Leia2.0 previše znamo i previše brinemo, nekako mislim dae sve biti ok 😊 pa ne može svaka žena u grupe imati problema kad zatrudni....
Miss sretno mico 💗💗 Ti napravi sve što možeš da se čuvaš...
O ovim vašim nalazima ja pojma nemam nemam, ali zvuči kao da bi i to mogla :) realno ni vit D i feritin nisam još izvadila, ali bitno da znam da me grinje grizu dok spavam, i jedva čekam pelud i proljeće 😂😂😂
Ii grlo me ubija, nos i kihanje, baš supač ako se sad prehladim i ne mogu na postupak :dežurni baksuz koji 3 mjeseca čeka na transfer 🤪🤪
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Drage cure, evo mene s pregleda, beba je super,razvija se odlicno, prvi put sam cula srce danas i imala uzv preko stomaka. Vidila kako mice rukama i nogama, nesto predivno…Malac je savrsen kako doktor kaze..Medutim, kako kod mene nista ne moze proc mirno 100% ,naravno nije ni ovaj pregled bio u potpunosti bajan..onaj stari hematom od proslog tjedna se apsorbira i nema ga vise ,nazalost pojavio se novi iznad bebe velik 4 cm, poprilicno je velik, moze i ne mora opet izazvati krvarenje ,trebam i dalje strogo mirovat i stavljat utrice..to je sve sta ja mogu napravit, ali nazalost doktor xy kaze da se moze desit najgore da opet prokrvarim i da hematom povuce i bebu za sobom i izazove spontani…to je najgora opcija…ja strogo strogo mirujem cijeli tj i nastavit cu tako naravno,a sve ostalo je u Bozjim rukama .pokusat cu razmisljat pozitivno i molit se svaki dan jer nista drugo mi nr preostaje…jako se bojim i bas i dr kaze da bi tp bila prava steta s obzirom da se beba super razvija i sve je kako treba,ali da se desava…jako lijep pristup kao i uvijek i sigurnost koju mi ulijeva je neopisiva.
A jebemu misa 😡😡 ali dobro si rekla, sve sta ti mozes napravit je odmarat, odmarat i odmarat! Znaci, strogo mirovanje ☝🏻 nemoj sad:samo cu nest skuhat.. Lezi, gledaj tv il citaj knjigu, sta god... Ja vjerujem da ce na kraju bit sve kako treba 💜❤ jaka je to beba, ne da se ona samo tako 🤗🤗🤗 i mi se molimo da sve bude kako treba 😘😘
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Tanja79, kad očekuješ 1DC?
Tuma hvala.
Juhuuu, drago mi je da je malecka dobro
1 DC očekujem 22-og
Najbolje da radis kako se osećaš, ja jedva cekam da prestanem piti sve ovo, osim Mg.
4 meseca 💊🤮
Skroz te kužim, meni se gade više ti svi suplementi 🙄🤦♀️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji