Sretno sutra svima❤️❤️❤️❤️🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏🤰🤰🤰🤰
Ja službeno na porodiljnom 😍😍😍😍😍😍😍
Napokon sam kupila neke sitnice za bebu , torbu za rodilište spremila sad odbrojavajte s mnom 🙏🙏🙏
Jeee, odbrojavamo 🥰🥰🥰🎊🎊🎉
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Beta ravno 170.
Prva je bila 95,6,, dakle nije pravilno duplanje. Doduše, nije baš ravno 48 sati prošlo (u nedjelju sam vadila oko podne, a danas oko 9, pola 10 ujutro). Malo sam se sad zabrinula, no vjerojatno samo brijem gluposti.
Naravno da se brineš. I da, to može biti loš znak.
Ali ne mora. Čitala sam da ne mora biti baš pravilno, da se sve preko 70% računa kao dobro (da je bitno da je duplanje unutar 2 do 3 dana).
Vadiš opet u četvrtak?
a da, budem opet u četvrtak izvadila, zajedno sa svim ostalim vrijednostima za hiper
baš sam potonula, nadam se da je sve ok
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Ja baš htijela pitati za betu, kad evo Leia2.0 Držimo fige da na slijedećem vajenju budđe zdovoljna duplanjem! Kada je to?
A gdje nam je Sanjich? Biti će - i ona pakira ❤️
SRETNO SUTRA Sanjich, Dada, Ela, VM!
BAJO1 eto vas još malooooooooo ❤️ Is, kako ovo vrijeme leti!
MTB koje točno nalaze čekaš iz Vinogradske? E, da pitala si me za mutacije.. Imam neke mutacije: MTHFR (A1298C) heterozigot i PAI-1 (4G/5G) homozigot 5G. Trebam na konzultacije hematologiju.. Pisala sam soc.gin, trađila privt, još se nisam nigdje uglazbila, nadam se do sutra.
oharascarlett14@gmail.com
ericaa ❤️❤️
Dada ❤️❤️
Ruska1986 ❤️❤️
SBjelis ❤️❤️
Bajo1 ❤️❤️ Odbrojavamooo 🙏🏼🎉🍼
🙋🏼♀️ 32 🙋🏻♂️ 31
3 godine braka
03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
09/2021 missed ab 💔
Bajoooo odbrojavamo ❤️🥰🥰🥰
Bome Ruska1986 nisi ni ti daleko 😁😁😁
Cure jel smeta što sam sinoć popila cijeli normabel-zeleni jer drugi nisam imala a prepolovit ga nisam mogla jer sam jedva gledala ? I prije toga ibuprofen, Mislim jel otišlo to iz organizma ??
Znači sinoć sam umirala kak me glava boljela i vrtila sam se u krevetu do pol 3, a u pola 7 alarm za posao. Bila sam prisiljena popiti nešto inače nebi zaspala uopće. A mišići me rasturali kao da sam nogomet igrala cijeli dan . Poslije doze sam zaspala ko beba.
Pfff nadam se da sam to ispišala jer štopericu nisam 🙄🥴🥴🥴
endometrioza
BTW stigle mi OneStep trakice za LH.
Sad se i službeno mogu priključiti grupi LH trakice i pišati nešto što ima opciju da ode u neku nijasnu roze, kad već nije test na T.
oharascarlett14@gmail.com
Trenutno ne volimo Vinogradsku. Dva tjedna i pet dana, a nalaza još nema
Je da su rekli mjesec dana, ali tko ih sluša. Hoćemo nalaze!!!
Kad bih ja vadila, rezultati su bili gotovi i prije nego su rekli.. Tak da.. Stignu jos. Govori jedna nestrpljiva drugoj. 🤞💪
Leia2.0 bit ce to sve ok.. Nemoj brinut.
🤗💪👍
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Leia2.0, da, zapravo sad tek vidiš kako je ovaj dio kad krenu bete čak i teži od onog prvog . Živimo dan po dan. Ni "dobro" ni "loše" duplanje nije garancija ničeg. Sad svi samo navijamo za tebe i nadamo se najboljem. Zabavi se nekako, gledaj Netflix, napravi što ti treba da ti prođe vrijeme. Idućih hrpu tjedana će ti biti ovakvo.
I realno, ljudi inače ne vade bete tako rano kao što si ti vadila prvu, pa ni ne znaju za te sitne oscilacije.
SBjelis, baš te nalaze čekam, za mutacije.
J_b, pa već je tjednima prije nego što su rekli, i još ništa.
💔💔💔
Leia2.0, da, zapravo sad tek vidiš kako je ovaj dio kad krenu bete čak i teži od onog prvog. Živimo dan po dan. Ni "dobro" ni "loše" duplanje nije garancija ničeg. Sad svi samo navijamo za tebe i nadamo se najboljem. Zabavi se nekako, gledaj Netflix, napravi što ti treba da ti prođe vrijeme. Idućih hrpu tjedana će ti biti ovakvo.
I realno, ljudi inače ne vade bete tako rano kao što si ti vadila prvu, pa ni ne znaju za te sitne oscilacije.
SBjelis, baš te nalaze čekam, za mutacije.J_b, pa već je tjednima prije nego što su rekli, i još ništa.
Znam, u pravu si. Ja sam baš ekstreman primjer ranog vađenja. Sad sam čitala neki znanstveni rad da kod OHSS-a znaju pokazivati manje / nerealne vrijednosti bete u tako ranoj fazi trudnoće, a i ovo što si ti napisala prvo, da duplanje treba biti 2-3 dana. Tako da se time tješim. Ne znam, idem se sabrati i nadat se da je sve dobro. U četvrtak ću moožda bit malo pametnija.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Leia2.0, da, zapravo sad tek vidiš kako je ovaj dio kad krenu bete čak i teži od onog prvog. Živimo dan po dan. Ni "dobro" ni "loše" duplanje nije garancija ničeg. Sad svi samo navijamo za tebe i nadamo se najboljem. Zabavi se nekako, gledaj Netflix, napravi što ti treba da ti prođe vrijeme. Idućih hrpu tjedana će ti biti ovakvo.
SBjelis, baš te nalaze čekam, za mutacije.J_b, pa već je tjednima prije nego što su rekli, i još ništa.
Znam, u pravu si. Ja sam baš ekstreman primjer ranog vađenja. Sad sam čitala neki znanstveni rad da kod OHSS-a znaju pokazivati manje / nerealne vrijednosti bete u tako ranoj fazi trudnoće, a i ovo što si ti napisala prvo, da duplanje treba biti 2-3 dana. Tako da se time tješim. Ne znam, idem se sabrati i nadat se da je sve dobro. U četvrtak ću moožda bit malo pametnija.
Dakle, dobra vjerojatnost je da te čeka maraton od 9 mjeseci. Treba što prije naći mehanizme preživljavanja, jer uvijek će biti nešto za brigu. Već si na dobroj strani statistike, navijamo da tu i ostaneš.
I prestani guglati.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji