Bajoooo odbrojavamo ❤️🥰🥰🥰
Bome Ruska1986nisi ni ti daleko 😁😁😁
Cure jel smeta što sam sinoć popila cijeli normabel-zeleni jer drugi nisam imala a prepolovit ga nisam mogla jer sam jedva gledala ? I prije toga ibuprofen, Mislim jel otišlo to iz organizma ??
Znači sinoć sam umirala kak me glava boljela i vrtila sam se u krevetu do pol 3, a u pola 7 alarm za posao. Bila sam prisiljena popiti nešto inače nebi zaspala uopće. A mišići me rasturali kao da sam nogomet igrala cijeli dan . Poslije doze sam zaspala ko beba.
Pfff nadam se da sam to ispišala jer štopericu nisam 🙄🥴🥴🥴
Ja trebam ujutro prije transfera maznut zeleni.. Tak da i da nije izaslo ne skodi za fet 😊
Ja baš htijela pitati za betu, kad evo Leia2.0 Držimo fige da na slijedećem vajenju budđe zdovoljna duplanjem! Kada je to?
A gdje nam je Sanjich? Biti će - i ona pakira❤️
SRETNO SUTRA Sanjich, Dada, Ela, VM!BAJO1 eto vas još malooooooooo❤️ Is, kako ovo vrijeme leti!
MTB koje točno nalaze čekaš iz Vinogradske? E, da pitala si me za mutacije.. Imam neke mutacije: MTHFR (A1298C) heterozigot i PAI-1 (4G/5G) homozigot 5G. Trebam na konzultacije hematologiju.. Pisala sam soc.gin, trađila privt, još se nisam nigdje uglazbila, nadam se do sutra.
Haha tu sam tu sam.. Pisala sam koju stranu prije kako sam i ja prominila nick hahhah za srecu na fetu xD
Nemam sta nista se ne dogadja.. Jedino sta mi je bas drago da nas ide dosta. I da mi prija ima fet sa mnom tako da ako me bude bolilo i ti sve ona ce me utjesit u sobi dok lezimo onih 30minuta 😊🍀🤞
Tanja79, kad očekuješ 1DC?
Tuma hvala.
Juhuuu, drago mi je da je malecka dobro
1 DC očekujem 22-og
Najbolje da radis kako se osećaš, ja jedva cekam da prestanem piti sve ovo, osim Mg.
4 meseca 💊🤮
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Sretno svima sutraaaa, a i ostale dane🎊🎊🎊🎊🙏🙏🙏🙏🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Leia 2.0.- drzim 🤞🤞🤞🤞🤞 na najjace za napredak bete❤️
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Na tvojaljekarna ima čaja od maline
SBjelis, tamo ti je Amalgea na nekoj akciji.
ericaa, ja ne vidim da Novalac Prenatal ima omegu, baš sam sad provjerila... Imaš ovdje neke Omege na akciji.
I da, cure, kad naletite na neku akciju u Cro oko suplemenata, samo javite. Ima ovdje freakova za suplementima koji se još nisu ohrabrili kupovati preko bare.
💔💔💔
Tanja79, kad očekuješ 1DC?
Tuma hvala.
Juhuuu, drago mi je da je malecka dobro
1 DC očekujem 22-og
Najbolje da radis kako se osećaš, ja jedva cekam da prestanem piti sve ovo, osim Mg.
4 meseca 💊🤮
Ovaj put onda ideš tjedan iza mene. Budemo skupa brojale dane
(E, a da sam ostala u Beti, išle bi skupa. Razmažena ja koja se htjela požuriti )
Ma ja volim piti sve te pilule , ali baš mi se sa shatavarijem prestajalo i odlučila sam stati. On utječe na hormone, a nema smisla da mi bude u sustavu taman prije stimulacije. Što je popravio, popravio je.
Jedino vijeme kad sam osjetila da mi je dosta je bilo kad sam imala spontani, onda sam stala sa svime na 3 tjedna i lijepo se odmorila.
💔💔💔
Ja baš htijela pitati za betu, kad evo Leia2.0 Držimo fige da na slijedećem vajenju budđe zdovoljna duplanjem! Kada je to?
A gdje nam je Sanjich? Biti će - i ona pakira❤️
SRETNO SUTRA Sanjich, Dada, Ela, VM!BAJO1 eto vas još malooooooooo❤️ Is, kako ovo vrijeme leti!
MTB koje točno nalaze čekaš iz Vinogradske? E, da pitala si me za mutacije.. Imam neke mutacije: MTHFR (A1298C) heterozigot i PAI-1 (4G/5G) homozigot 5G. Trebam na konzultacije hematologiju.. Pisala sam soc.gin, trađila privt, još se nisam nigdje uglazbila, nadam se do sutra.
Haha tu sam tu sam.. Pisala sam koju stranu prije kako sam i ja prominila nick hahhah za srecu na fetu xD
Nemam sta nista se ne dogadja.. Jedino sta mi je bas drago da nas ide dosta. I da mi prija ima fet sa mnom tako da ako me bude bolilo i ti sve ona ce me utjesit u sobi dok lezimo onih 30minuta 😊🍀🤞
Predobrooooo, i ja bi sa vama :)
Nagovori ju da dođe ovdje 🥰
endometrioza
Sanjich neka nicka, eto teeee ❤️
Sutra ste na FET-u, a onda je grupno pishanje iduci tjedan
Dada jesi ti odustala od ekperimentalnog praćenja štoperice? Koji je za zaključak?
MTB pa koje faktore? E, da si bila u Petrovoj, dobila bi ih za 2 dana Ali bi dala još pokoju epruvetu više
KAD ĆE TA MENGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
oharascarlett14@gmail.com
Sanjich neka nicka, eto teeee❤️
Sutra ste na FET-u, a onda je grupno pishanje iduci tjedanDadajesi ti odustala od ekperimentalnog praćenja štoperice? Koji je za zaključak?
MTB pa koje faktore? E, da si bila u Petrovoj, dobila bi ih za 2 dana
Ali bi dala još pokoju epruvetu više
KAD ĆE TA MENGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ne ismijavaj se, tebi sam ja rekla da odeš u Petrovu
Kmeeeee, hoću nalaze!!!
💔💔💔
Leia gle tu par sati isto igra ulogu. Možda bi ti u 12 već bila oko 200 beta... A i sve je to rano, bit ćeš pametnija u četvrtak. U svakom slučaju držim fige da sve bude u redu🥰.
MTB ima Novalac omegu. Tj, DHA ima, što nam i treba iz omege najviše 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji