Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    01. Veljača 2021. 11:14

Tuma

Ajme koliko vas je u postupku u 2.mj.🥰 Stvarno mora biti veliki baby boom. Navijam da bar 2/3 uspije! 🥰🥰
    MTB pa jel ti to vidiš, on tvrdi da ne bi ženi muke olakšao u zadnjem mjesecu trudnoće. Morat ću ga još i zavodit onakva polupokretna 😂
    Women_name nisam znala da može uzrokovati prijevremeno otvaranje….a šta je onda s utricima koje svaki dan guram prstima unutra 🤔 ja svaki put prepipam ima li promjena na cerviksu i di je 🙈
    Sretno dns na pregledu! 🥰🥰

A nije ti to baš isto. Msm kad stavljas utrice nije ti neudogdno jel tak? A meni je ovo baš neugodan pregled. Ali ja sam osjetljiva baš 🙈 i ne misli se to na pregled svaka 4 tjedna, ja sam ih sad zbog svega imala dosta u tih 3 tjedna. A i ja sam rizicna zbog tog smedarenja i tak. Inače se žene normalno sexaju cijelu trudnoću kj ne? Tak da ne brini! 🥰🥰 Hvala! 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Leia3.0
    01. Veljača 2021. 11:15

Za onaj moj ludi san da sam trudna s mačićima ste zapravo vi krive jer već mjesec dana slušam o tome kako mace idu na parenje u veljači, mijauu 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

• *.Women_name.*
    01. Veljača 2021. 11:20

🌼TiKi🌼

Woman name bas lijepo sto te gin ne zeli puno ceprkati… Mene jos nisu isto nikako vaginalno gledali prstima. Mislim dani nece do 15tt. Gin me samo skicnula kad mi je radila briseve nedavno i to je bilo to. Samo uzv.
    Tuma sto se utrica tice, meni su rekli da ih ne moram gurati duboko, da je 5cm sasvim dovoljno, jer je sve osjetljivo i iskreno, kad bih gurnula malo dublje, bilo bi mi nelagodno malo. Nista ja to ne ceprkam previse, haha

Mene je zapravo Dr. Skvorc gledao svaki put. A na to me upozorila prof.Ivanisevic i doc. Starcevic iz Petrove. Rekli su da su me dovoljno ceprkali, da sad nema više neko vrijeme. I bolje jer meni je to užas, a moj ginekolog meni nije ni nježan baš. Iako su me onda malo uplasili s tom izjavom, ali su rekli da sam zatvorena. Nadam se da će tako ostat do nekih sigurnih tjedana 😁 a da meni su to rekli i sad kad kad sam koristila geonistin vaginalete samo da na početku par cm uđem, iako te vaginalete su odvratne! Velike, nisu uopće skliske kao utrogestan! Kao da guramm onaj papir za smirglanje 😂

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    01. Veljača 2021. 11:23

MTB

Mačkica, pa nisam ni mislila da imaš veze sa Radenskom, nego da si nam ti osoba zadužena za EPP. Sad si se usosila, očekivat ćemo od tebe da nas redovno obavještavaš što se gdje dijeli.
    U ovom čoporu svatko ima svoju uloguericaa, naravno da će biti OK. Idemo po bebu!!! Uz malo sreće, nabost ćeš savršenog Strijelca, a ne tamo nekog Jarca.

MTB ja sam gledala po onom kalkulatoru i beba će mi biti Vaga ako se zakači 🤣 u svom bližem čoporu ljudi imamo valjda 10 Vagi koje dijele dan, dva razlike u rođendanima. Sad će doći moja beba i ukrasti im ga svima 😈 🤞🏼🤞🏼, osim ako ne zakasni 2 dana pa bude Škorpion na djeda 🥰🥰🥰 
    Ne nadam se stvarno puno, od prošlog uzbuđenja i optimizma ovaj put imam uzbuđenje u vidu straha i pesimizma 🙄🙄 i to je krenulo sada otkako su me zvali. Nisam valjda ni sama svjesna što me čeka prekosutra ❤️❤️ 

endometrioza

• *.Women_name.*
    01. Veljača 2021. 11:26

Nego vidim da vas puno još koristi utrogestane. Meni su ih skinuli u 15 tt negdje i rekli su da ih ne vraćam 😯😯  čak i nakon tog smedeg iscjedka iako je to bilo fkt malo prilikom samo jednog brisanja i odma ostalo. Pitala sam i njih u Petrovoj i Škvorca. Rekli su da nema potrebe, a ja se nekako osjećam ko da me one štite. Valjda sam se sentimentalno vezala za njih u tih par mjeseci 😂😂😂

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• rita7
    01. Veljača 2021. 11:26

MTB tnx za pojašnjenje za odnose, čudno će biti uzeti pauzu nakon toliko mjeseci naganjanja ovulacije..ps. danas idem i ja po taj caj od maline u bio bio napravit prometa, mogla bi i izbacit slatko hm hm....
    ericaa i ja računam na početak ožujka ...sad tripam sta akooo mi dodu losi brisevi ili losiji spermiogram aaa ali ne ce valjda i valjda bude sve po "planu" 🤞🏽
    Leia2.0. cestitkeeee!!!! 

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

sbjelisi
    01. Veljača 2021. 11:28

Wooho, veljaca je vrijeme za parenje pa ce zato biti extra uspjesna sto se tice T u grupi!! 
    Ja poslala nalaze svom MPO, evo sta kaze:
    Da poboljsate status D vitamina, uzimajte d 3 kapi 2.000i.j. na dan

Postoji p[oremecaj koagulacije, mozda ce trebati poceti uzimati Clexane pocetkom ciklusa, najbolje da odete na  konzultacije s hematologom.

Kako dogovaran hematologa? Gnjavim ginekologa ili dr.op da mi da uputnicu? I gdje toga ima i koliko se ceka?
    Hvala

oharascarlett14@gmail.com

ANKSIMORON
    01. Veljača 2021. 11:29

Cure radila jutros dio pretraga..
    Zeljezo 16
    Fe 25
    Vitamin d 82
    Vitamin b12 441
    Folna 29,8
    Ostalo sve ok osim mpv 11,7 kao blago poviseni? 
    Jel su to gore zadovoljavajuce vrijednosti i jel netko zna sto je ovo zadnje????
    Jer po mojoj doktorici sve je to uvijek super 😆😆

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

sbjelisi
    01. Veljača 2021. 11:30

Dada jeeeeee, eto te konacnooo
    JB koka 😝❤

oharascarlett14@gmail.com

Marita_07
    01. Veljača 2021. 11:31

Drage cure, 
    Vadila sam Betu danas 13.dan i 537.7🎊🌞🎊 još uvijek mislim da sanjam, jer sam radila testic i bio je negativan. Za dva dana opet ponavljam🙏

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.