petra30, dobro nam došla, i još brže otišla - trudna.
Sve smo prošle kroz taj proces negiranja i odgađanja. Jednom kad kreneš u postupke, bit će lakše.
Što se nalaza tiče, ajde ti nama ovdje šibni najbitnije, da ti forumski doktori vide je li stvarno sve OK.
Dodatno, dobro bi ti bilo provjeriti D vitamin i feritin. Za štitnjaču vadi sve (TSH, FT3, FT4, antiTG i antiTPO), ne samo TSH.
manemoj, nikad ne znaš, možda je to kodna riječ. Ono "Tiger, tiger". "Dragi brate i sestre".
Hvala😊 poslala bi nalaze, al sam ih zakljucala u ormaricu na poslu, a ja na GO🙈 gin veli da su ok, malo povišen prolaktin al on tvrdi da je zanemarivo🙈 zapisala sam upravo tvoj savjet za dodatnim nalazima i odradit cu ih sigurno 😊 mislim da dok dođem sa svim tim do Petrove, znati ce da sam na forumu 🙈😂
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
MilaMilica čestitaaaam
Anchy123 odlično za spermio. Držim fige na najjače da ipak nešto nađu ovaj put 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 javi obavezno
petra30 dobrodošla
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
SBjelis, Sunny, MTB hvala 😘❤
VM mi ćemo izgleda isti dan u FET 💪 pratim te i sretno
Mila_Milica čestitam! Baš je lijepo pročitati da uspijeva i odma je lakše! 💓
Petra 30 dobrodošla 👋
MTB što se tiče čekanja nalaza...mene je to isto uvijek izludilo...ono što su rekli da će brzo doći došlo je kasnije,a ono što su mi rekli da ću čekati duže,to me iznenadilo. Bude i tebi došlo sigurno brzo
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
petra30, dobro nam došla, i još brže otišla - trudna.
Sve smo prošle kroz taj proces negiranja i odgađanja. Jednom kad kreneš u postupke, bit će lakše.
Što se nalaza tiče, ajde ti nama ovdje šibni najbitnije, da ti forumski doktori vide je li stvarno sve OK.
Dodatno, dobro bi ti bilo provjeriti D vitamin i feritin. Za štitnjaču vadi sve (TSH, FT3, FT4, antiTG i antiTPO), ne samo TSH.
manemoj, nikad ne znaš, možda je to kodna riječ. Ono "Tiger, tiger". "Dragi brate i sestre".
Hvala😊 poslala bi nalaze, al sam ih zakljucala u ormaricu na poslu, a ja na GO🙈 gin veli da su ok, malo povišen prolaktin al on tvrdi da je zanemarivo🙈 zapisala sam upravo tvoj savjet za dodatnim nalazima i odradit cu ih sigurno 😊 mislim da dok dođem sa svim tim do Petrove, znati ce da sam na forumu 🙈😂
Zato neki od nas imaju sve nalaze i u papirnatom i u elektronskom obliku + kopiju na mailu
Nema veze, nalijepit ćeš kad budeš mogla i htjela.
A što se tiče toga hoće li te netko prepoznati po nalazima - ovdje toliko puno pišemo da čak ni mi ne stignemo sve pročitati. Kod doktora koji ima vremena ovo pratiti ni ne želim doći.
💔💔💔
cure koje imate PCOS ili naginjete tome ... da li to pokušavate nekako držati pod kontrolom sa prehranom? i da li uspijevate? meni je AMH 62 i dr Š mi je na zadnjem ultrazvuku rekao da imam blago PCOS jajnike. Pitala sam ga da li se to nekako može držati pod kontrolom da se ne razvija dalje ili da se uspori razvoj PCOS pa mi je on odg da ja tu ne mogu ništa da je to genetski. To mi se malo nije svidjelo. Mislim kužim da je genetski imati predispoziciju za PCOS, al vjerujem da se zdravim životom i prehranom to može držati pod kontrolom i zadržati taj neki ''blagi'' oblik. Pa ako koja ima kakvu dobru knjigu za preporućit ili tako nešto hvala
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Dada tu saaaam! Bila jutros na uzv, kaos u bolnici, dr se bije na kraju uopce pojavila 🤦🏻♀️
Dakleee, endo je "super" (standard🤣) folikula nema, u pon opet uvz pa cemo vidit kad vraćam kinder 🐧. 💙💙
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Petra30 kao da sebe slusam 😏 dobro dosla i sta prije osla!
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
cure koje imate PCOS ili naginjete tome … da li to pokušavate nekako držati pod kontrolom sa prehranom? i da li uspijevate? meni je AMH 62 i dr Š mi je na zadnjem ultrazvuku rekao da imam blago PCOS jajnike. Pitala sam ga da li se to nekako može držati pod kontrolom da se ne razvija dalje ili da se uspori razvoj PCOS pa mi je on odg da ja tu ne mogu ništa da je to genetski. To mi se malo nije svidjelo. Mislim kužim da je genetski imati predispoziciju za PCOS, al vjerujem da se zdravim životom i prehranom to može držati pod kontrolom i zadržati taj neki ''blagi'' oblik. Pa ako koja ima kakvu dobru knjigu za preporućit ili tako neštohvala
Koliko ja znam, dosta ti znači regulacija tjelesne težine i zdrava prehrana. PCOS ekipa se lako deblja, lako dobijemo inzulinsku rezistenciju, gubimo ovulacije - a sve je to međusobno isprepleteno i povezano.
Od kad se zdravo hranim ja imam normalne ovulacije, sad sam vidjela da više nemam IR, i generalno se puno bolje osjećam. Krvna slika mi je totalno različita nego prije nekoliko godina, ne bi se reklo da se radi o istoj osobi.
Samo glupi kolesterol ostaje, ali to mi je očito genetski (iako ni tu ne odustajem, eksperimentiram da i njega dovedem u red).
💔💔💔
MTB kužim te skroz za nalaze 😅 užas.. ne kužim šta čekaju 😂
Još si ti dosta prije mene išla, koliko ću se tek ja jadna nacekati..
Mila-Milica ma predobro 🥰
J_B svi se mi nadamo iz prve, mislim da je našoj Ruski uspjelo iz prve
Mateo baš mi žao da te toliko muči.. nadam se da će se brzo riješiti..
Dada i Mattan, mislim da se vi čujete s Leoni? Kako je ona? Znam da je netko pisao da je išla na FET?
Lucyinthesky, Anksimoron jel vi to planirate neko okupljanje ispred vinogradske u ponedjeljak? Da donesem ćevape i kolače? 🤔
🤣🤣🤣🤣 moze.... nemoj rano ujutro odmah cevape... ja sam ti vise kroasan tip ujutro... ono fino 😅😅😅 da ja idem hrpu pregleda obavit u pon ujutro, odmah sam dobila termin, tipa nazvala i za 3 dana me narucilo, pardon poslala mail... ali uz napomenu da mi je sve hitno... jedino hormone moram 3 dan raditi... to su mi rekli samo da dodjem 😊😊😊
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Mila odlično! Čestitam trudnice! 🥰🥰
Petra30 dobrodošla i što prije ostala trudna 😊 da, dobro je prohodnost jajovoda obavit kad su već svi nalazi u redu 😊
Anchy321 super za spermiogram, bilo bi dobro da taj dan sve uspijete obavit ak ste već uzeli go 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji