Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    VM
    29. Siječanj 2021. 15:04

Libo

SBjelis, Sunny, MTB hvala 😘❤
    VM mi ćemo izgleda isti dan u FET 💪 pratim te i sretno
    Mila_Milica čestitam! Baš je lijepo pročitati da uspijeva i odma je lakše! 💓
    Petra 30 dobrodošla 👋
    MTB što se tiče čekanja nalaza…mene je to isto uvijek izludilo…ono što su rekli da će brzo doći došlo je kasnije,a ono što su mi rekli da ću čekati duže,to me iznenadilo. Bude i tebi došlo sigurno brzo

Sretno Libo, mene je malo trta 3 se vraćaju, ali tko zna kaj bude sa ta 2 koja su upitne kvalitete. Već sad štrikam.
    Dobrodošle sve nove curke i još prije otišle  

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

MaloTele
    29. Siječanj 2021. 15:06

Plavimak

Zašto bih prvo stimulirani možda onda i uspijem ispucati sve prilike koje sam dobila. Koliko sam shavtila, između 2 stimulirana postupka mogu imati prirodni ili inseminaciju, zar ne?
    Može li mi netko pojasniti:
    1. Da li se FET zamrznutih embrija tretira kao postupak, jedan od 4+2 na koje imamo pravo?
    2. Da li se može platiti transfer tzamrznutih embrija koje sam skupila na teret HZZO s navršene 42. godine u neku privatnu MPO kliniku i tamo napraviti FET?
    Ok, ne želim biti pesimistična, pa naravno da imam šanse ostati trudna i dok čekam postupak i tijekom 1.postupka.. No kako je ovdje vrijeme ključno, pokušavam si složiti matematiku.

Fet se racuna pod onaj postupak u kojem je doslo do zamrznutih embrija, recimo da sad ides u punu stimulaciju i dobijes smrzlice, kad ces ic po njih to se ne smatra novim postupkom nego se gleda kao prvi jos. Za ovo drugo neznam,nadam se da Ce ti netko znati odg.

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

• Pmak
    29. Siječanj 2021. 15:06

MTB

Plavimak, kao prvo, nije ti zadnji vlak. Sjedni malo, diši i ponovi si to. Nije ti zadnji vlak.
    Nalazi su ti super, imaš nekoliko godina fore.
    Ja ne bih išla na prirodne, prevelika ti je šansa da ti pobjegnu folikuli, a to ti ne treba. Također, u prirodnima imaš samo jednu do dvije jajnih stanica, a ti vjerojatno imaš osjetno više antralaca.
    Pauza između 2 stimulirana ti je 3 mjeseca, ne 6. Ako ti na VV ne daju češće, lako se u nekoj privatnoj poliklinici koja radi preko HZZO upišeš za između. U najgorem slučaju, odradiš jedan stimulirani, pa vrtiš prirodne i inseminacije između.
    O smrzlićima ćeš razmišljati kad i ako ih budeš imala. Iskreno, u našim godinama ih rijetko imamo, i onda ih imamo malo. Pitanje je hoće li ti postupak iz svježeg transfera uspjeti, ni hoćeš li htjeti još djece kasnije. Tako da, to su slatke muke o kojima ćeš razmišljati kasnije.
    FET ti se ne računa kao postupak u bolnici, u privatnim klinikama ga moraš platiti.
    Nakon 42. godine možeš platiti FET u bolnici ili možeš platiti prebacivanje embrija negdje drugdje i tamo raditi FET.
    Za sva pitanja, tu sam.

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

BAJOMA
    29. Siječanj 2021. 15:12

Imam 180 stranica za pročitat svima šaljem 🤗🤗🤗🤗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Siječanj 2021. 15:17

Leoni, sviđa mi se plan. Da imam smrzlića, ja bih bila u napasti odvrtiti još par stimulacija da nakrcam smrzliće prije nego krenem dalje.

BAJO1, ma to lako pročitaš - samo skrolaj do mojih upisa i to čitaj, ostalo slobodno preskači.

💔💔💔

• Ivevk
    29. Siječanj 2021. 15:23

MTB

Leoni, baš mi je žao. Imaš li plan kad ćeš na novi FET?

Ivevk, koliko imaš godina? To je isto bitna informacija (a i dobar podsjetnik da pročitaš prve dvije strane topica i napraviš potpis).
    Ovako na prvu, TSH bi valjalo malo sniziti, ostalo djeluje OK.
    Kod kojeg doktora ideš?

Zab sma napisati.. 34 godine.. Imam jednog deckica 3 godine.. Ali sam imala dvije vanmaternicne pa prirodno vise ne mogu.. 
    Idem kod doktora Maričića.. 
    Jel mi mozes pojasnit to sa TSH.. Zasto sniziti.. Kako? 

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    29. Siječanj 2021. 15:23

VM

Libo

Petra 30 dobrodošla 👋
    MTB što se tiče čekanja nalaza…mene je to isto uvijek izludilo…ono što su rekli da će brzo doći došlo je kasnije,a ono što su mi rekli da ću čekati duže,to me iznenadilo. Bude i tebi došlo sigurno brzo

Sretno Libo, mene je malo trta 3 se vraćaju, ali tko zna kaj bude sa ta 2 koja su upitne kvalitete. Već sad štrikam.

Ovo je hrabar potez, i sa vaše strane i sa doktorove ❤️🙏
    Imamo jednu curu koja je vraćanjem jednog dobila (tj nije još ali dobit će) trojke... Znači jednojajčaneee. Sad si zamisli ti vraćaš 3. Ajme hrabra ženo ❤️🥰🥰
    Zamisli da se samo jedan podupla i trodupla... 😁😁
    Kako god bilo mila moja, da se desi blagoslov pa koliko god ih bilo, sve se izdrži 🥰🥰🥰🥰🥰

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Siječanj 2021. 15:28

MaloTele

MTB jesu stigli nalazi? Pozuri ti to malo 😂

Provokatorice jedna, imaš sreće da si trudna pa te toleriram. 

💔💔💔

anabelaaaa
    29. Siječanj 2021. 15:34

Cure da se javnem, danas kontrola,cista jos tu,jos dugih 21 dan pilulica..Ali slejdeci ciklus ako I bude tu dr je rekao uraditi aspiraciju ciste I odmah krenuti sa stimulacijom.. Nadamo se najboljem. 
    Cure koje imaju plusice cestitam od srca one koje iscekivaaju zelim sto brzi protok vremena...❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Libo1415
    29. Siječanj 2021. 15:35

VM

Libo

Petra 30 dobrodošla 👋

Pa tebi ima da se prime 🤞 ja ću 1 vratiti i još mi 1 blastica ostaje (za drugo dijete 😉) mene je jučer malo bacila u bed kad mi je rekla da možda neću ići zbog endometrija ali sad sam se već skulirala i vjerujem da će sve biti dobro. 🙏❤

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.