J_b meni su rekli kao nešto tipa da mi smijemo dizati do 15kg slobodno, što da imamo još jednu malu bebu pa da moramo ili tako nešto. Ako će se primiti, primit će se. Naravno štednja na najjače moguće no vidjet ćemo….opet je s druge strane nemogu u nedogled. Ovdje su zakoni da trudnica radi do zadnjeg tromjesečja i to mi je bezveze. Samo ako imaš dobru vezu i dobrog socijalca da ti napiše zahtjev za zabranu rada te dobrog poslodavca koji će se sa time složiti 🙄🥴🥴🥴
Kod mojih kolegica je dosad bilo vrlo jednostavno, uvijek su brzo isle na komplikacije, na temelju uvjeta i mjesto rada, pa se nadam da ću i ja tako..
MTB, totalno te razumijem za nalaze.. 💪
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
MTB kužim te skroz za nalaze 😅 užas.. ne kužim šta čekaju 😂
Još si ti dosta prije mene išla, koliko ću se tek ja jadna nacekati..
Mila-Milica ma predobro 🥰
J_B svi se mi nadamo iz prve, mislim da je našoj Ruski uspjelo iz prve
Mateo baš mi žao da te toliko muči.. nadam se da će se brzo riješiti..
Dada i Mattan, mislim da se vi čujete s Leoni? Kako je ona? Znam da je netko pisao da je išla na FET?
Lucyinthesky, Anksimoron jel vi to planirate neko okupljanje ispred vinogradske u ponedjeljak? Da donesem ćevape i kolače? 🤔
Donesi brate, sestro😁
Iako,nisam još ziher da li ću baš ponedjeljak 🤔Jel treba za to bit na tašte?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Tiki, ja sam bila kronično anemična, baš sam sretna sa nalazima sad. Ne mogu se kladiti, ali rekla bih da je Novalac tu odigrao svoju ulogu.
manemoj, Ruska1986 se nisu usudili ne oploditi, pa vidiš da je žena povezana sa nekom teškom mafijom.
💔💔💔
Pozdrav cure... Evo javljam se prvi put, citam vas jaaaako dugo😊. Iz potpisa mozete iscitati dijagnozu,a to je da ju za sada nemamo🙈. Svi nalazi dolaze super,a trudnoce nema. Prve konzultacije imamo za dva mjeseca, obzirom da imam super soc.gin salje me jos provjerit štitnjacu, i na ogtt pa da na te prve konzultacije dođemo u "punoj ratnoj spremi"😊. Sve bude odrađeno osim provjere jajovoda, pa budemo i to u slucaju da se u Petrovoj odluce na inseminaciju. Javljam vam se napokon jer sam vjerojatno tek sad osvijestila kaj nas ceka i moram priznati da se osjecam ko Dudek dok je isel u Dojcland, primila bi se za nekaj i vikala "nejdem, nikam nejdem🙈😂...
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Lucyinthesky ne znam šta vadis ali za većinu treba natašte.. iako, ja sam kasnije čitala da sam za neke nalaze par dana ranije trebala paziti na prehranu i ne jesti puno rajčice a ja dan ranije sataraš za ručak 😅..
Dada držim fige da ju iznenadi beta 🤞🏻 javi i pozdravi ju puno 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Tiki, ja sam bila kronično anemična, baš sam sretna sa nalazima sad. Ne mogu se kladiti, ali rekla bih da je Novalac tu odigrao svoju ulogu.
manemoj, Ruska1986 se nisu usudili ne oploditi, pa vidiš da je žena povezana sa nekom teškom mafijom.
Mogla bi i ja doktoru spomenuti da imam neke veze s mafijom.. drugi put kad uđem u ordinaciju ću reći pozdrav dragi brate i sestra.. čisto da mu dam hint 😂😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Pozdrav cure… Evo javljam se prvi put, citam vas jaaaako dugo😊. Iz potpisa mozete iscitati dijagnozu,a to je da ju za sada nemamo🙈. Svi nalazi dolaze super,a trudnoce nema. Prve konzultacije imamo za dva mjeseca, obzirom da imam super soc.gin salje me jos provjerit štitnjacu, i na ogtt pa da na te prve konzultacije dođemo u "punoj ratnoj spremi"😊. Sve bude odrađeno osim provjere jajovoda, pa budemo i to u slucaju da se u Petrovoj odluce na inseminaciju. Javljam vam se napokon jer sam vjerojatno tek sad osvijestila kaj nas ceka i moram priznati da se osjecam ko Dudek dok je isel u Dojcland, primila bi se za nekaj i vikala "nejdem, nikam nejdem🙈😂…
Bok 😊
Vidi se da nas čitaš čim si i potpis odmah uredila 😂
Sve se tako osjećamo kad se suočimo s tim ali uz dobru ekipu lakše se to sve podnese 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
petra30, dobro nam došla, i još brže otišla - trudna.
Sve smo prošle kroz taj proces negiranja i odgađanja. Jednom kad kreneš u postupke, bit će lakše.
Što se nalaza tiče, ajde ti nama ovdje šibni najbitnije, da ti forumski doktori vide je li stvarno sve OK.
Dodatno, dobro bi ti bilo provjeriti D vitamin i feritin. Za štitnjaču vadi sve (TSH, FT3, FT4, antiTG i antiTPO), ne samo TSH.
manemoj, nikad ne znaš, možda je to kodna riječ. Ono "Tiger, tiger". "Dragi brate i sestre".
💔💔💔
Mene moja vaga mrzi
Nikako da odu zadnje dvije kile koje sam natukla nakon prošlog postupka
Od danas sam izbacila i hranu iz hrane
💔💔💔
Pozdrav cure… Evo javljam se prvi put, citam vas jaaaako dugo😊. Iz potpisa mozete iscitati dijagnozu,a to je da ju za sada nemamo🙈. Svi nalazi dolaze super,a trudnoce nema. Prve konzultacije imamo za dva mjeseca, obzirom da imam super soc.gin salje me jos provjerit štitnjacu, i na ogtt pa da na te prve konzultacije dođemo u "punoj ratnoj spremi"😊. Sve bude odrađeno osim provjere jajovoda, pa budemo i to u slucaju da se u Petrovoj odluce na inseminaciju. Javljam vam se napokon jer sam vjerojatno tek sad osvijestila kaj nas ceka i moram priznati da se osjecam ko Dudek dok je isel u Dojcland, primila bi se za nekaj i vikala "nejdem, nikam nejdem🙈😂…
Bok 😊
Vidi se da nas čitaš čim si i potpis odmah uredila 😂
Sve se tako osjećamo kad se suočimo s tim ali uz dobru ekipu lakše se to sve podnese 😉
Eh, bas zato sam se i priključila... Treba sad docekati treci mjesec... Malo sam hipohondar po prirodi pa imam vremena sama sebi postavljat dijagnoze obzirom da doktori jos nisu😂🙈 tak da mislim da mi uz vas bude lakse iscekivanje😊
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Sortiraj odgovore
Najstariji