Dragi sestre, evo da javim jučerašnje stanje. Negdje popodne sam se počela loše osjećati, sve jači pritisak u trbuhu da više nisam mogla sjediti. Onda je postalo teško i ležati. Do večeri se priključila i mučnina, a trbuh kao u trudnice u 5. mjesecu trudnoće. Tvrd i kao balon. Od početka stimulacije sam sva napuhana, ali ono sinoć je bilo nešto izvanredno. Bila sam blijeda ko krpa i baš sam se loše osjećala. Korak do odlaska na hitnu. Popila sam iso sport i vode i uspjela zaspati. Jutros sam bolje. Trbuh i dalje napuhan ali ne bolan, ne stišće me više tako jako, nije mi više ni mučno. Pitam se što je to moglo bit. Zakašnjeli blagi vrlo kratki hiper? Ništa mi više nije jasno.
Moguće da je hiper. Može on nastupiti i poslije transfera (kao meni, ali meni je bio još blaži oblik) . Pij puno vode da to izbaciš iz sebe.. I brzo se oporavi ❤️
jesi išla na hitnu, odnosno obavijestila liječnika? inače ja pijem jako puno tekućine, vode i čajeva, budem još pojačala, hvala ti !
S tim da su meni na punkciji izvukli nekoliko šprica tekućine, no svejedno sam išla na transfer...a loše sam se osjećala recimo od sredine simulacije pa sve do nekoliko dana poslije transfera... Ali sam te 'simptome' povraćanje, proljev imala tek poslije. E da i hodala sam ko upitnik jer nisam mogla hodati ravno koliko me sjeklo... A to je od punkcije krenulo.... Mislila sam da sam embrij ili pokakala ili povratila u međuvremenu dok se sve dešavalo 🤣🤣🤣 što očito jesam 🤪🤪 jer se nije primio. Da sam znala nebi pristala na transfer u takvom stanju.
endometrioza
Dragi sestre, evo da javim jučerašnje stanje. Negdje popodne sam se počela loše osjećati, sve jači pritisak u trbuhu da više nisam mogla sjediti. Onda je postalo teško i ležati. Do večeri se priključila i mučnina, a trbuh kao u trudnice u 5. mjesecu trudnoće. Tvrd i kao balon. Od početka stimulacije sam sva napuhana, ali ono sinoć je bilo nešto izvanredno. Bila sam blijeda ko krpa i baš sam se loše osjećala. Korak do odlaska na hitnu. Popila sam iso sport i vode i uspjela zaspati. Jutros sam bolje. Trbuh i dalje napuhan ali ne bolan, ne stišće me više tako jako, nije mi više ni mučno. Pitam se što je to moglo bit. Zakašnjeli blagi vrlo kratki hiper? Ništa mi više nije jasno.
Moguće da je hiper. Može on nastupiti i poslije transfera (kao meni, ali meni je bio još blaži oblik) . Pij puno vode da to izbaciš iz sebe.. I brzo se oporavi ❤️
jesi išla na hitnu, odnosno obavijestila liječnika? inače ja pijem jako puno tekućine, vode i čajeva, budem još pojačala, hvala ti !
S tim da su meni na punkciji izvukli nekoliko šprica tekućine, no svejedno sam išla na transfer…a loše sam se osjećala recimo od sredine simulacije pa sve do nekoliko dana poslije transfera… Ali sam te 'simptome' povraćanje, proljev imala tek poslije. E da i hodala sam ko upitnik jer nisam mogla hodati ravno koliko me sjeklo… A to je od punkcije krenulo…. Mislila sam da sam embrij ili pokakala ili povratila u međuvremenu dok se sve dešavalo 🤣🤣🤣 što očito jesam 🤪🤪 jer se nije primio. Da sam znala nebi pristala na transfer u takvom stanju.
Ajme
a koliko si ih imala nije ni čudno da si hodala kao upitnik
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
btw. gljivice, u dva navrata sam ih satrala čajevcem, u dva-tri dana su nestale, ali NIKAKO to u postupku/pred postupak/ pred trudnoću/u trudnoći.
To ovako informativno za kasnije tko im je inače sklon
ja isto svaki postupak s tim gljivicama parada...sad sam pred FET i nakon tih folikulometrija mi uvijek nešto čudno, kao da mi smeta kondom i taj premaz na ultrazvučnom štapu.....valjda mi poremeti floru. Paradiram sa Lactogynom od menge do ovulacije za preventivu.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Lucy ja sam se u Stu samo pojavila, nemam pojma jel se narucuje. Kazes da ne zivis tu i da ti je hitno za mpo, malo slazes da ti je hica pred postupak, zapravo ni ne lazes i nadas se da ce se smilovati.. steta sto nosimo maske pa vise ni face ne mozemo sloziti kako treba za umiliti se😩😁🙃
Drzim fige da uspijes izvaditi krv💪🤞🤞🍀
Hvala draga, ma budem se već nekako ubacila 😎
Ja ti idem u ponedjeljak vadit isto krv u vinogradsku pa dodji kad sam i ja 🤣🤣🤣 ubacim te preko reda 🤣🤣🤣🤣
Eto, mi i kad se ne pratimo, pratimo se 😁
SBjelis hvala ti na savjetima 😊
Da da bas sam i ja to pomislila... 🤣🤣🤣🤣 idem napraviti sve pretrage prije sljed postupka... 😬
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Cure, samo da se javim, nista vas nisam citala jer ne stizem, nadam se sa nema nikakvih losih dogadaja, da su samo dobri.
Bozma dosli su mi kinezi i sad se divim ovim sjenama sto bacaju🤣🤣🤣🤣
Trudnice very soon to be - part one
Slee - 29.1. konzultacije, postupak 3/21
Mila-Milica - 29.1. UZV, obje bete divne
Rita_55 - 30.1. beta
_Dolly_ - 30.1 aspiracija
Leoni - 1.2. beta
Leia2.0 - 2.2 beta
Blacky89 - krenuo estrofem, FET
la_Reina_del_Sur - u FETu
VM - u FETu
Petra1989 - u FETu
Sanjich - u FET u
iris_iris - u postupku
J_b - u postupku
MiniGirl - tempirani odnosi
Aura - tempirani odnosi
Dada31 - 3.2. FET
ela1989 - 3.2. FET
anchy321 - 5.2. prve konzultacije
maja555 - 7.2 beta (inseminacija)
Chloe18/MaloTele - 8.2. UZV, beta nad betama
Cici-mici/Mačkica - 9.2. beta
Ana123456 - beta
mandarinkica - beta
ShanghaiBaby - 17.2. beta
Bjanka - postupak 1/21
Sandolina - postupak 1/21
TirelessIvy - postupak 1/21
anabelaaaa - postupak 1/21
vuky - FET 1/21
Mattan - FET 1/21
Libo - FET 1/21
Meto - postupak 02/21
MTB - postupak 02/21
Tanja79 - postupak 02/21
Marinela87 - postupak 02/21
Ana26 - postupak 2/21
Nina92 - FET 2/21
SeniRemmus - FET 2/21
SBjelis- FET 2/21
Monkica24 - postupak 3/21
Lucyinthesky - postupak 3/21
ericaa - postupak 03/21
darliv - postupak 03/21
curly29- postupak 03/21
Kača84 - FET 3/21
Anitram1982 - FET 3/21
Dia85 - FET 3/21
AuroraB - postupak 4/21
little123 - postupak 4/21
Čupica - postupak 5/21
💔💔💔
Trudnice very soon to be - part two
Vekolina87 - u pripremi i istraživanju opcija
Seny - u pripremi i istraživanju opcija
Deya - u pripremi i istraživanju opcija
peyton - u pripremi i istraživanju opcija
Leptiric2019- u pripremi i istraživanju opcija
MimiDrimi - postupak za nekoliko mjeseci
Amaranta - postupak za nekoliko mjeseci
alex2102 - postupak za nekoliko mjeseci
LucyLou - postupak za nekoliko mjeseci
lucija07 - postupak za nekoliko mjeseci
Belaaa - postupak za nekoliko mjeseci
Tiinaa - postupak za nekoliko mjeseci
Piky - postupak za nekoliko mjeseci
minilu - postupak za nekoliko mjeseci
nada86 - postupak za nekoliko mjeseci
sunshine25 - postupak za nekoliko mjeseci
ANKSIMORON - postupak za nekoliko mjeseci
manemoj - postupak za nekoliko mjeseci
Ivanaxx/Maslačakxx - postupak za nekoliko mjeseci
Bozma - postupak za nekoliko mjeseci
anavi985 - postupak za nekoliko mjeseci
Nadja89 - postupak za nekoliko mjeseci
Sunny_ - postupak za nekoliko mjeseci
MilaSt - postupak za nekoliko mjeseci
Astra81 - postupak za nekoliko mjeseci
Mareo208 - postupak za nekoliko mjeseci
Rita94 - postupak za nekoliko mjeseci
Lara Wolf/Nymeria - FET za nekoliko mjeseci
Takica - FET za nekoliko mjeseci
Nina985 - FET za nekoliko mjeseci
Mrvica777 - FET za nekoliko mjeseci
Angribird/Ljutopile/CrazyCatLady/korisničkoime/Čudovište - FET za nekoliko mjeseci
Nina89 - FET za nekoliko mjeseci
Nikitta - operacija na ljeto 2021.
💔💔💔
Cure moje, koji sam ja baksuz. Evo sjedim i plačem od muke. Jučer pokupila nalaz briseva, naravno da je enterokok.prisutan kao i kod muža. I to očito vučem još od 12.mj jer uopce nismo imali nezaštićen odnos od njegovog 1.nalaza. Da stvar bude gora napisali su samo 1 antibiotik i to penicilinski, a ja sam alergična. Bila sam sad kod dr, ne zna što će samnom. Tražila je savjet s mikrobiologije. Vratila sam se doma i čekam da se javi. 😪
Sad ću pročitat zaostatke, morala sam se pojadat.
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
MPO Trudnice
*.Women_name.* - 19tt it's a girl!!!, 1.2. anomaly scan
Tuma - 22tt it's a girl!!! 2.2 pa 8.2 UZV
miss1502 - 13tt, it's a boy!! 2.2 UZV
TiKi92/Tiki - 11tt 3.2. kombinirani
Samara - 21tt dolazi nam dečko! 4.2. UZV
Any_35 - 8tt, UZV 4.2
malamaka - 7tt
Lala1982 - 9tt
vickivale - 9tt
Teja09 - 10tt
Vučica - 10tt
Gelica - 10tt
Jele83 - 11tt
točkicaa - 12tt
LioraLiora - 13tt
Pami - 13tt dolazi dečkić
Teja1408 - 14tt, curka
ruška - 14tt
Leptirica90 - 14tt
Nirvana2020 - 16tt it's a girl!!!
Lana3 - 17tt
ruby22 - 18tt imamo dvojke
willy/Astra - 18tt it's a girl!!!
Olivera - 19tt dečkić
more2309 - 19tt imamo dvojke
Simba 1989 - 21tt imamo jednojajčane trojke
pinkfairydust - 27tt, dečkić
Ruska1986 - 28tt mala gimnastičarka
MakiST - 37tt it's a boy!!!
Nenormalne trudnice i MPO navijačice
Sara - 28tt, mali beban
BAJO1 - 32tt, mala Marija
MPO majke
Nadalica, curica i dečko
Dora4, blizanci
Luce, blizanci
JECIKA, curica
flower93 curica i dečko
Majke (posvojenje)
Ludakopatka, curica
💔💔💔
Libo, žao mi je.
SBjelis, pa napisala sam ona dva koja zadovoljavam - nemam prebivalište u ZG i trudnica sam, ostale sam zanemarila jer ih ne zadovoljavam (invalidi, nešto, nešto, zaboravila sam).
Drago mi je da su ti svi nalazi dobri. Za čvarke ćemo lako, riješiš ti to bez po muke. A da nismo normalne... mislim da je to kriterij da bi bio član ovog čopora.
Za gljivice - prirodni recept koji nisam probala ali nekoliko prijateljica se kune u to - tutneš si češnjak unutra (povežeš ga končićem da ga možeš izvući kasnije) preko noći.
flower93, da, znam da su blizanci jako teški. Za jedno dijete treba minimalno dvoje roditelja, za dvoje ih treba barem četvero. Nadam se da imaš pomoć (osim muža). Za sad je bitno da su oboje zdravi. A za par godina ćeš biti presretna da su blizanci, predivan odnos imaju, brinu jedan o drugome i puuuuno ih je lakše hendlati.
MaloTele, pa žalila si se da imaš petorke... Ja velikodušno, kao pravi humanitarac, uzimam jedno. Ono s glavom.
Leia2.0, ja nikad nisam bila na hitnoj, vjerojatno bih morala umrijeti da odem. Jednostavno mi to ne padne na pamet, nisam tako složena. Ja sam cijelo vrijeme bila napuhana i imala osjetljiv stomak, jako brzo sam počela nositi samo široke stvari. Bolove jake nisam imala, ali sam pazila kako se okrećem u krevetu po noći jer bi me inače jajnik znao zarezati baš jako. Generalno, dosta sam polako i hodala i sjedala i pazila.
Za betu ne moraš biti natašte.
Mare0208, baš mi je žao. Ima smisla da si i ti skupila. Sad oboje na konjske doze nečega da se riješite toga. I ne odustajte, sad tražite više mišljenja.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji