Hvala cure!! Svakoj pojedinacno puno hvala, zao mi je sta sam takva i sta toliko brinem,nikad nisam ni sanjala da cu bit takva trudnica, doduse nisam pola toga od ovoga sanjala ali sta ces ..moram se primiriti i mislit najbolje .malo cu manje pisati i na forumu,pratit cu vas stalno,ali mozda se budem malo manje javljala...mozda bi mi to sada dobro doslo, vidjeti cu kako mi dode..nemojte nista zamjeriti samo mi je takva faza da je bolje da se prepustim serijama,knjigama i takvim razbibrigama...nekad mi se cini da osim sebe i vas svih tu zamaram, a to nikako ne zelim...moram se malo opustiti i mislit pozitivno jer to je svakako dobro za mene i za bebu...
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
U ginekologa sam cekam red, zbog onih svojih cudesa sto mi se dogadjaju i netko zove za recept za D vital, a ja se mislim ovo je netko s foruma 😂
Teja javi nam nalaze kad stignu. Koji si radila nifty? Bazični, srednji ili najopsirniji? Drago mi je da su ti mučnine prošle. Al da, sad je prvo tromjesečje prošlo pa moguće da se mučnine više neće ni javljati. A bez brige, kilice ćeš brzo vratiti. 😊
Srednji sam radila..
Ne volim reci da su prosle jer to automatski znaci da me ceka los dan 😂 ali da, puno je bolje nego je bilo haha
Ma sad kad mogu jesti, ne sumnjam za kile 😂
Danas bila na svojoj prvoj mamografiji
Bila sam uzbuđena (jer je prvi put, i jer sam poremećeni freak koji voli znati da je sve u redu) ali i malo prestrašena (jer sam čula horor priče).
Anyway, meni i mojim dojkama je ovaj pregled skroz OK:
Bio bi još bolji da je frajer koji mi je natezao dojke ličio čemu, ovako sam morala zatvoriti oči i zamišljati Gića. Ili biologa. Ili Thora. Ovisno o trenutku.
Nalazi danas popodne ili navečer.
Još idući tjedan nosim svoje uzorke u kliniku i sistematski je završen.
💔💔💔
Tuma, da, slično je i meni. Kad sam se i najlošije hranila, bio bi je 4.9-5.3; trigliceridi su uvijek OK. Otkad sam po ovim stimulacijama narastao je do 6 (a hranim se uzorno), trigliceridi i dalje OK. Moguće da će mi u trudnoći još narasti.
Za sad pijem taj ekstrakt i pojačat ću jabuke. Navodno i grejp puno pomaže, ali ne volim ga.
miss, ma naravno da se brineš, tko ne bi. Ali realno, bolje je imati takvu trudnoću kao ti i roditi zdravog dječačića, nego imati uzornu kao ja pa niš od toga. Nije ti lako i neće ti biti lako, ali vjerujem da tvoj mali ratnik sve to može pobijediti.
Samo ti čini što god je najbolje za tebe i malca, mi ćemo biti tu kad nas trebaš.
Teja1408, ja ne znam zašto tebe sve cure ovdje mrze i žele ti da se nadebljaš...
💔💔💔
Anchy odlicno za seficu, takvi bi svi trebali bit 🤗🤗
MTB na kojoj je to strani foruma? Da bacim oko 😂 glavu sam vec bacila jednoj bebi,pa mogu i svoje oko jedno 😂😂
Tuma dzabe ti sjemenke ako ih jedes s cokolinom i
junk foodom 😂😂😂 al velis bar se trudis haha
Miss ovdje nikog ne zamaras, zato i jesmo svi tu da si pomognemo pa makar riječima,ali ako mislis da bi ti pomoglo da se manje stresiras go for it, trenutno je bitno da se ti sto bolje osjecas psihički, ali znaj da smo svi tu za tebe i kadgod budes trebala rijeci ohrabrenja ili bilo sta drugi znas da nam se mozes javiti 🥰 navijamo za tebe i malog borca 🤞🤞💕
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
MaloTele, sad sam na 214 stranici foruma, negdje u zadnjih 30tak se ova javila. Fora mi je i da sam naletila na prvi post naše, tad mlade, veoma netrudne i isprepadane, flower93.
Javim ti kako joj se kasnije trudnoća razvijala, za sad samo u potpisu vidim da je rodila. Tebi je bolje da ne čitaš, tko zna što sve tamo piše i kakva iskustva žene imaju.
💔💔💔
Hello..obavila ultrazvuk.. Rekao mi dr. B. da mi je sluznica lijepa. Što god to njemu značilo 😂
Da su folikule još male, i dobila sam još penkala..i ultrazvuk u nedjelju
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Hello..obavila ultrazvuk.. Rekao mi dr. B. da mi je sluznica lijepa. Što god to njemu značilo 😂
Da su folikule još male, i dobila sam još penkala..i ultrazvuk u nedjelju
Eto, super. Lijepe vijesti.
Nisi napisala u potpis u kojoj si klinici...
💔💔💔
MaloTele neka ti što prije dođe taj 8.2. i UZV
Miss imamo već gimnasticarku u grupi (Ruska) sad imamo i boksaca okupiraj se laganim serijama i knjigama, bit će to sve dobro na kraju
Tuma super za jetrene nalaze ovo ostalo ćeš lakše izbalansirati
SBjeliš sretno na sistematskom 🤞🤞
anchy123 baš super za šeficu 💕 to jako puno znači i ovoj situaciji 🤗
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji