Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    28. Siječanj 2021. 09:48

MISS

Rita7 hahaha, a sta ces kad ne znamo nista dok nam ne zatreba 😂😂
    Malotele doci ce 8.2 brzo, bas se veselim 👏👏
    Teja1408 jedva cekam i tvoj nalaz! Kako se ti osjecas,imas li tegoba? Ima li ijedna trudnica ovdje da je ovako dugo osjecala ovaj pritisak i probadanja…?

Prestani se izludjivat 😡😡😡 Istuci cu te! Na pregledu je bilo sa bebacem sve ok i bit ce i dalje ❤💜💙 ti samo miruj i cuvaj se! Pritisak je normalan, ali vjerovatno ne obracamo pozornost toliko na njega kad nema krvarenja... Normalno i da ce te probadat i da ce bit pritisak... Pa beba raste i povecava se i onda radi veci pritisak. Vec sam rekla, meni i sad nekad zna doc dan da imam osjecaj da cu procurit svaki tren, kao pred mengu a skoro u 29 tt. Molim te, nemoj guglat i nemoj usporedjivat simptome sa drugima 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 😘😘😘😘😘 Sve ce biti dobro! Ja imam dvije frendice koje su krvarile kroz skoro cijelu trudnocu i sve je proslo ok.. Bebice zive i zdrave 😊 ti ces samo morat vise mirovat nego ostale koje ne krvare i to je to. Bitno da je beba ok, a je! 💙💙 a brzo ce doc i UVZ, fdje ce se vidjet da bebica fino napreduje i da je samo zlocest prema svojoj mami i muci ju.. Kazem ti, nalupaj ga dobro po guzicici kad se rodi 💙💙

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Teja1408
    28. Siječanj 2021. 09:51

MISS

Teja1408 jedva cekam i tvoj nalaz! Kako se ti osjecas,imas li tegoba? Ima li ijedna trudnica ovdje da je ovako dugo osjecala ovaj pritisak i probadanja…?

Miss drago mi je da se kod tebe smirilo. Bit ce to sve super 💕
    I ja jedva cekam rezultat, bas sam nestrpljiva. Samo da do sutra bude 🤞🏼
    Ja sam imala uzasne mucnine nekih 5 tjedana, ali ono bas svakodnevne. Povracala bih najcesce i po 3 puta na dan. Nekad i 5. Nista skoro nisam mogla jesti. Ni vodu cak piti. Bilo je jako iscrpljujuce. Smrsavila sam 3 kile.
    Ali evo zadnjih 10ak dana se to smirilo. Moguce i zbog toga sto mi je ukinula svu mogucu terapiju i predlozila prenatale koji u sebi imaju djumbir 😊
    Sto se bolova tice, zaboli mene malo, ali brzo prodje. Ne mogu se zaliti na to.

Matkiša 😎
    28. Siječanj 2021. 09:51

SBjelis moj FSH je 8,4 a Lh 9,7 i kaže doktor nije dobro... I ja sam imala Gonale... Ja isto kao i ti ne znam previše i trudim se ne surfat previše jer bi izludila 🤯 A vidim da mi je DHEA-s 3,16 to je dosta nisko.. To je sve od prije godinu i pol
    Miss samo se čuvaj, mislimo na vas 💗

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Teja1408
    28. Siječanj 2021. 09:53

Ruska1986

MISS

Rita7 hahaha, a sta ces kad ne znamo nista dok nam ne zatreba 😂😂
    Malotele doci ce 8.2 brzo, bas se veselim 👏👏

Prestani se izludjivat 😡😡😡 Istuci cu te! Na pregledu je bilo sa bebacem sve ok i bit ce i dalje ❤💜💙 ti samo miruj i cuvaj se! Pritisak je normalan, ali vjerovatno ne obracamo pozornost toliko na njega kad nema krvarenja… Normalno i da ce te probadat i da ce bit pritisak… Pa beba raste i povecava se i onda radi veci pritisak. Vec sam rekla, meni i sad nekad zna doc dan da imam osjecaj da cu procurit svaki tren, kao pred mengu a skoro u 29 tt. Molim te, nemoj guglat i nemoj usporedjivat simptome sa drugima 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 😘😘😘😘😘 Sve ce biti dobro! Ja imam dvije frendice koje su krvarile kroz skoro cijelu trudnocu i sve je proslo ok.. Bebice zive i zdrave 😊 ti ces samo morat vise mirovat nego ostale koje ne krvare i to je to. Bitno da je beba ok, a je! 💙💙 a brzo ce doc i UVZ, fdje ce se vidjet da bebica fino napreduje i da je samo zlocest prema svojoj mami i muci ju.. Kazem ti, nalupaj ga dobro po guzicici kad se rodi 💙💙

Slazem se s Ruskom 😊 samo polako i opusteno. 
    To samo beba od starta pokazuje svoj karakter 🤭🤭💕

Matkiša 😎
    28. Siječanj 2021. 09:56

Rita7 tako su sigurno mislile i žene oko mene kad je ova dreknula kako testove na klamidiju ne rade 😅😅

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

28. Siječanj 2021. 09:57

Miss znam da nije lako, ali probaj se opustiti i malo i uživati u toj svojoj trudnoći i zdravom bebacu koji lipo raste. Jedna prija je imala cilu trudnoću svako malo neka krvarenja, a ispalo je sve dobro. 
    I ako ti je Xy rekao da je s bebacom sve ok, nemoj vise previše razbijati glavu.. 

Ruska1986
    28. Siječanj 2021. 09:59

Teja1408

MISS

Ja sam imala uzasne mucnine nekih 5 tjedana, ali ono bas svakodnevne. Povracala bih najcesce i po 3 puta na dan. Nekad i 5. Nista skoro nisam mogla jesti. Ni vodu cak piti. Bilo je jako iscrpljujuce. Smrsavila sam 3 kile.
    Ali evo zadnjih 10ak dana se to smirilo. Moguce i zbog toga sto mi je ukinula svu mogucu terapiju i predlozila prenatale koji u sebi imaju djumbir 😊

Skolski primjer! Kako mucnine obicno zavrsavaju oko tog tjedna 😊 zalim ti dalje uzivanciju i da brzo vratis te tri kile 😊😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Teja1408
    28. Siječanj 2021. 10:03

Ruska1986

Teja1408

MISS

Skolski primjer! Kako mucnine obicno zavrsavaju oko tog tjedna 😊 zalim ti dalje uzivanciju i da brzo vratis te tri kile 😊😊

Hvala ti 😊😊💕

Tuma
    28. Siječanj 2021. 10:05

MaloTele i Tiki što je najbolje ja sam bila relativno zadovoljna kako se hranim🙈 puno voća i povrća, lanene i chia sjemenke, izbjegavam bijelo brašno i tako. Al pokleknem na junk food i čokoladu. I cokolino i mliječne proizvode 😂
    MaloTele hahah briga tebe, imala si ih 3 u snu, sad ak je jedna bez glave kaj sad. 😂
    Tiki ne bih ti znala odg na to, ali možda su kod tebe išli sa skroz blagim simulacijama ili malom količinom hormona da ne bi došlo do hipera?
    Miss slažem se s Ruska1986. Svaka trudnoća je drugačija. Ja imam ponekad bolove i probadanja i dalje. Ne znam sad koliko su tvoji jaki, ali vjerujem da si još više pod stresom zbog krvarenja... A i moguće da samo osluskujes pa automatski "jače boli". Meni se zna desit da me malo probada i boli i onda se na to fokusiram pa imam osjećaj da je sve gore i sve jače, pa dođe muž s posla, krenemo priča, jest, gledat film i skužim da sam potpuno zab na to i da je najednom "prestalo" , a dok nije došao sam imala osjećaj da sve jače i gore boli. Ak me kužiš šta hoću reći 😅 i moja prijateljica je cijelu trudnoću imala uzasne bolove. Rekla je da ju je nekad tako bolilo da bi se skvrcila i plakala, a rodila je divnog dečkića i sve je u redu. Znam da je teško uz ta krvarenja, ali popij magnezij, probaj naći pozu koja ti paše i odmaraj... Možda ti gin da normabel za opuštanje maternice  pa i ti bolovi prođu. 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MaloTele
    28. Siječanj 2021. 10:06

Miss sve smo mi razlicite,nekoga Ce boljeti nekoga nece, netko ce krvariti netko nece,netko ce imati mucnine a netko opet nece, bitno je samo da maleni dobro napreduje i sve dok je tako (a bit ce do kraja 🤞) je sve super,izdrzat ces i propadanja i bolove i krvarenja i bas sve sve sve, znam da je tesko smirit se i opustit ali maleni je dobro a ti moras mirovati, i nema druge,nebitno jel netko imao toliko dugo takve bolove i krvarenja, kao sto rekoh sve smo mi drugacije, mene je isto prvi dan prepala visina bete i guglala i nigdje nisam vidjela toliku betu i prepala sam se na prvu,ali ne zelim cijelu trudnoću provest u strahu,isto tako nemam apsolutno nikakvih simptoma,ali znaci bas nikakvih uopce osim visoke bete, i dodu tako trenuci di se pitam jesam uopce trudna i dal' je to normalno, znam da nije ista situacija,ali ono sto sam htjela reci da ti ZNAS da ti je beba dobro,srceko kuca,maleni raste i sve dok je tako pokusaj ne brinuti puno,malo mozes 🤗 miruj,gledaj serije,filmove, visi s nama, trazi kolica, robicu, autosjedalicu,stagod samo da malo skrenes misli, bit Ce to dobro,vidis da on nejde nikamo od tebe 🥰🥰 zakopao se decko i dobro mu je tamo di je 🥰

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.