Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Siječanj 2021. 15:38

Dada, hvala, sejvano.

Tigrica, u prvi postupak sam išla zatvorenih očiju. Sad se ispitujem oko svega, nemam vremena za besmisleno eksperimentiranje.
    Žao mi je radi tvog iskustva. 

💔💔💔

❤️J_0209_b😺
    27. Siječanj 2021. 15:43

Nikitta

J_b mislim da svi socijalni liječnici imaju određenu kvotu koju ne smiju prijeći što se tiče recepata, bolovanja, inače trpe posljedice, čini mi se i na plaći. Država ih pritišće da štede na pacijentima, to je sigurno.

To znam da ih pritišću, s bolovanjem, al za uputnice i recepte nisam znala..
    Nije ni njima fino.. Samo kad se sjetim koliko ih samo ja maltretiram zbog sebe, a di su tisuće i tusuće drugih pacijenata. 

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

Ela 👱🏼‍♀️
    27. Siječanj 2021. 15:46

Dada nisam dobila štopericu 🧐
    Samo plan za sutra (hormoni i infuzija) 💉💉
    I raspored od 29.01 do 03.02 estrofem 3x1 , utrogestan 3x2 

🙋🏼‍♀️ 32 🙋🏻‍♂️ 31
    3 godine braka
    03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
    09/2021 missed ab 💔

• Pmak
    27. Siječanj 2021. 15:48

Ah, ovo je bila zamjena od zamjene dr.opće prakse. Samo se zamjene rotiraju.. a do korone ih zapravo i nisam trebala. I lakše je otpiliti nekog preko telefona i e-maila i dati mu samo privatni recept za kupnju D vitamina. Pitala sam je kako je odredila dozu koju je preporučila u tom privatnom receptu? Nadam se da je osjetila bar malo stida kad je napisala da nema uvid u moje stanje pa je napisala generičku dozu.

Nego, u petak imam druge konzultacije na VV (a prve s njihovim nalazima).
    Je li mi itko moze reci sto mogu očekivati za dalje ako su nalazi ok tj primjereni za dob stare zene od 40. (Amh mi je bio 9, nalaz iz Vinogradske od studenog 2020.) Postoji li neki zakonski protokol ili pak obvezni protokol  VV koji sad moram proći..?
    Zna li itko za VV? Hvaala :-)

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

Tigrica
    27. Siječanj 2021. 15:48

MTB

Dada, hvala, sejvano.

Tigrica, u prvi postupak sam išla zatvorenih očiju. Sad se ispitujem oko svega, nemam vremena za besmisleno eksperimentiranje.
    Žao mi je radi tvog iskustva.

Idemo dalje u nove pobjede, pratim te/ i sve lavice

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Matkiša 😎
    27. Siječanj 2021. 15:51

Dada bila, sad u pon na 4dc, endo je još tanak jer je još M trajala... Idem sad u petak opet, vi uvijek znate te termine a ja tek 2 dana prije saznam 😅
    Štoperica Ovitrelle, pojma nemam kad nju trebam.... Ali reći će sve u petak još... 
    Sbjelis pa kako me izmazio po nogama, točnije po desnoj možda je na to i ciljao 😅😅😅😅

I šta je s ovim e građani portal zdravlja, čekam nalaz od prošlog četvrtka još 😵😵😵

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Tigrica
    27. Siječanj 2021. 15:54

Plavimak

Ah, ovo je bila zamjena od zamjene dr.opće prakse. Samo se zamjene rotiraju.. a do korone ih zapravo i nisam trebala. I lakše je otpiliti nekog preko telefona i e-maila i dati mu samo privatni recept za kupnju D vitamina. Pitala sam je kako je odredila dozu koju je preporučila u tom privatnom receptu? Nadam se da je osjetila bar malo stida kad je napisala da nema uvid u moje stanje pa je napisala generičku dozu.

Je li mi itko moze reci sto mogu očekivati za dalje ako su nalazi ok tj primjereni za dob stare zene od 40. (Amh mi je bio 9, nalaz iz Vinogradske od studenog 2020.) Postoji li neki zakonski protokol ili pak obvezni protokol VV koji sad moram proći..?

Doktorica ce ti pregledat nalaze, i ako su uredu po tim njihovim  mjerilima uputit ce te u postpak..odredit terapiju... i to je to.. u najboljem redu. 
    Bar je tako meni bilo ..bila prije godinu dana ravno..

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Ruska1986
    27. Siječanj 2021. 15:59

MTB

ericaa

MTB

Nego, Plavimak, a da ti središ taj potpisić, ha?

Pa vidiš ti što ja ovdje sve moram raditi otkad si je Ruska1986 našla braća i sestre, ušla u biznis i zaboravila na nas.

Gle, ja ugovaram ozbiljne poslove. Ja vam stvarno zelim pomoc! Ako uspijem, moci cete sve dobit super zajmove uz najnizu kamatu na trzistu, 37%. Ali to nije sve! Kada dignete zajam, dobijete i karticu za dizanje lijekova koji su u slobodnoj prodaji po 200kn, kod nas cete dobit za 6500 kn. Ali ni to nije sve! Prvih deset dobiva i besplatno vadjenje 20 epruveta krvi, koje cemo mi prodavati dalje. Ne znam sta cekate 🤷🏻‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Pmak
    27. Siječanj 2021. 16:01

Tigrica

Plavimak

Je li mi itko moze reci sto mogu očekivati za dalje ako su nalazi ok tj primjereni za dob stare zene od 40. (Amh mi je bio 9, nalaz iz Vinogradske od studenog 2020.) Postoji li neki zakonski protokol ili pak obvezni protokol VV koji sad moram proći..?

Doktorica ce ti pregledat nalaze, i ako su uredu po tim njihovim mjerilima uputit ce te u postpak..odredit terapiju… i to je to.. u najboljem redu.
    Bar je tako meni bilo ..bila prije godinu dana ravno..

Hvala:-) strpljen spašen znači..

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

❤️J_0209_b😺
    27. Siječanj 2021. 16:05

Nikitta

J_bMislim da su im uputnice najveći trošak, i bolovanja dulja od 42 dana, jer idu na teret HZZO. Ja svoje maksimalno cijedim, i opću praksu i gina. Mislim da sam im najskuplji pacijent 🙈

Ako si ti najskuplji pacijent, što je tek onda moja cijela obitelj.. Čitaj, mama, tata, muž, sestra, šogorica i moja malenkost na kraju.. 😂🙈 Da ne krećem s dijagnozama, potrajalo bi..
    Dovoljno da nazovem med. sestru, odmah pita: jel zoves radi sebe ili svojih.. 😂😂😂

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.