Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mare0208
    26. Siječanj 2021. 14:35

Pozdrav cure.. vas stići u čitanju je bome teško 
    Mm jučer nije bio kod urologa jer se čuo sa svojom.dr koja mu je rekla da mu daje neki antibiotik i da pije 20 dana i kao ajd, probat ćemo još to i otkaže pregled. Da bi predvečer podigao lijek i na kraju vidio da mu je opet dala ninur kao prvi put i nakon kojeg mu je bio još lošiji nalaz. Onda sam ga natjerala da ju zove i da joj kaže da je to već pio. Kao da, zna, al mu nema što drugo dati. Koma.. baš smo sinoc bili očajni oboje. Rekla sam mu na kraju da ne vidim smisao u tome i da odustajemo od svega. Dijete koje imamo traži naravno pažnju, a mi ovakvi pod stresom ne funkcioniramo kao roditelji onako kako treba. 
    Danas sam se sabrala, nazvala opet privatno u agram. Dobio je termin kod  urologa za tjedan dana, a za ninur je rekla sestra nek slobodno pije, da neće štetit. 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

MISS
    26. Siječanj 2021. 14:38

Ja sam upravo prokrvarila, iz mene je ispao ugrusak, zvala sam doktora ,reka mi je da ponovo stavim utrogestan i mirujem,ako se krvarenje pojaca da idem na hitnu..ne znam sta bi rekla, mislila ..u velikom sam strahu i panici i jednostavno ne vjerujem da se ovo događa. ..samo da bude sve ok 🙏🙏🙏🙏

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    26. Siječanj 2021. 14:42

Mare0208

Pozdrav cure.. vas stići u čitanju je bome teško
    Mm jučer nije bio kod urologa jer se čuo sa svojom.dr koja mu je rekla da mu daje neki antibiotik i da pije 20 dana i kao ajd, probat ćemo još to i otkaže pregled. Da bi predvečer podigao lijek i na kraju vidio da mu je opet dala ninur kao prvi put i nakon kojeg mu je bio još lošiji nalaz. Onda sam ga natjerala da ju zove i da joj kaže da je to već pio. Kao da, zna, al mu nema što drugo dati. Koma.. baš smo sinoc bili očajni oboje. Rekla sam mu na kraju da ne vidim smisao u tome i da odustajemo od svega. Dijete koje imamo traži naravno pažnju, a mi ovakvi pod stresom ne funkcioniramo kao roditelji onako kako treba.
    Danas sam se sabrala, nazvala opet privatno u agram. Dobio je termin kod urologa za tjedan dana, a za ninur je rekla sestra nek slobodno pije, da neće štetit.

Mare0208 hoćeš li molim te napisati točno njegovu dijagnozu i problem jer je i je promaklo . Sestrična mi tu u Njemačkoj radi na odjelu urologije, također je u Hrvatskoj bila glavna sestra, u Sisku u bolnici, također na odjelu urologije. Vjerujem da zna ponešto o problemu, jer ipak je ona ta koja je izdavala nalaze i recepte, pa čisto da pokušamo da mu se pomogne, bar na neki način. Možda postoji nešto privatno da se kupi ili provjeren antibiotik koji možeš zatražiti 🙏❤️

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    26. Siječanj 2021. 14:44

MISS

Ja sam upravo prokrvarila, iz mene je ispao ugrusak, zvala sam doktora ,reka mi je da ponovo stavim utrogestan i mirujem,ako se krvarenje pojaca da idem na hitnu..ne znam sta bi rekla, mislila ..u velikom sam strahu i panici i jednostavno ne vjerujem da se ovo događa. ..samo da bude sve ok 🙏🙏🙏🙏

Ajme mila, lezi, odmaraj, drži se. Nadam se da nije jako ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Neka vas Bog čuva 🙏❤️ javi nam se molim te kako si, pokušaj sada malo odspavati da se smiriš.

endometrioza

Sara 🌸
    26. Siječanj 2021. 14:44

MISS

Miss, ne znam sta bi ti rekla. Ja sam za smeđarenje išla na hitnu. Čudno mi je kako ti nije rekao da hitno dođeš da pogleda on ili da odeš u bolnicu. 
    Žao mi je. ❤️ Drži se. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

🌼TiKi🌼
    26. Siječanj 2021. 14:45

Miss a da odes odmah na hitnu? Jel te boli? Mozda je samo neki glupi hematom. Mrzim ta krvarenja u trudnoci, sjecam se proslu kak mi je to ispilo zivce, stalno neko krvaruckanje, ali moje je bilo zbog niske posteljice. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Mila-Milica
    26. Siječanj 2021. 14:45

MISS

Bit će sve ok. Dat ce dragi Bog. 🙏🙏🙏
    Samo miruj i misli pozitivno! Drži se i javljaj situaciju.🤞🤞🤞

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

26. Siječanj 2021. 15:05

mandarinkica

Sanjich jesi ti bila možda jutros ranije kod Xy, bilo je nekoliko cura sta smo čekale njega :)

Ejj jesam.. Ja sam ona sta je vjecno bila unutra xD 

Leia3.0
    26. Siječanj 2021. 15:05

Dia85

Drage sve,

prije svega čestitam našim novim trudnicama, posebno veselje je to pročitati, želim vam što više opuštenih trenutaka i samo pozitivnih vijesti!
    Danas je peti dan od oplodnje i nažalost javili mi da imamo samo jedan smrznuti zametak treći dan, preostale dvije nisu došle do stadija blastociste. Navodno je taj jedan desetostanični (ni to mi se ne čini skroz ok jer ni prebrzo ni presporo dijeljnje nisu ok, a prosjek trećeg dana je 8 stanica ak se ne varam). Dobra vijest je da je spermio bio dobar (muž čuda koristi od preparata već godinu dana u kontinuitetu), no naravno da se ja sad pitam jel s mojim stanicama sve ok. Dr kaže da je stvar lijekova za hiper koji nisu pogodovali sazrijevanju stanica do kraja, no meni se čini to i usprkos tome baš loš rezutat. Ne znam jel znate koji je sustav ocijenjivanja zametaka, o tome ne znam ništa i ima slabo na netu koliko sam googlala.
    MTB pitala si za folikulometrije, ja sam imala od petog dana svaki drugi dan sve do aspiracije.

Žao mi je :( 
    Razumijem da si razočarana da od tih silnih folikula je rezultat jedan zamrznuti embrij. 
    Slično kao i ti, a za razliku od drugih priča ovdje s foruma, imala sam puno više folikula nego što to krajnji rezultat pokazuje. Cure su baš danas pisale, na folikulometrijama po 2,3 folikula pa na kraju 5 stanica. Kod mene desetak folikula i evo jedan vraćeni i jedan smrznuti. I to treći dan. Da su čekali do 5., vjerojatno ne bi ni imala ništa za vratiti / srmznuti. Isto sam se pitala i pitam se, što je s mojim stanicama kada tako nestaju iz faze u fazu.

Ne znam, meni je zadnja dva dana općenito neka depra i baš sam nekako down. Ne osjećam ništa i ne nadam se ničemu. 
    Držim ti fige da ti FET bude uspješan, da se ne moraš više pikati za prvu bebu.  

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

ANKSIMORON
    26. Siječanj 2021. 15:06

Dia85

Drage sve,

prije svega čestitam našim novim trudnicama, posebno veselje je to pročitati, želim vam što više opuštenih trenutaka i samo pozitivnih vijesti!
    Danas je peti dan od oplodnje i nažalost javili mi da imamo samo jedan smrznuti zametak treći dan, preostale dvije nisu došle do stadija blastociste. Navodno je taj jedan desetostanični (ni to mi se ne čini skroz ok jer ni prebrzo ni presporo dijeljnje nisu ok, a prosjek trećeg dana je 8 stanica ak se ne varam). Dobra vijest je da je spermio bio dobar (muž čuda koristi od preparata već godinu dana u kontinuitetu), no naravno da se ja sad pitam jel s mojim stanicama sve ok. Dr kaže da je stvar lijekova za hiper koji nisu pogodovali sazrijevanju stanica do kraja, no meni se čini to i usprkos tome baš loš rezutat. Ne znam jel znate koji je sustav ocijenjivanja zametaka, o tome ne znam ništa i ima slabo na netu koliko sam googlala.
    MTB pitala si za folikulometrije, ja sam imala od petog dana svaki drugi dan sve do aspiracije.

Hm da tako je i meni rekao... da je do lijekova... i to mene cijelo vrijeme potajno muci... ali nikad mi se dosad nije dogodilo da su sve nezrele... osim te jadne 1 koju su vratili... eto vraze sad cu jos pocet preispitivat i tu polikliniku... 🤔🤔🤔🤔

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.