Jutro curke, ja prvo doma pisnula test pa isla vaditi betu 🤦😅 nalaz oko 1, srecom pa je na testu i crtica jos pa nisu bebe pobjegle 😂😊 mila sretni i tebi, da se lijepo poduplaaaa 🤞🤞🥰
Woooohooo, beba nit makac. Čeka se lijepa sočna beta!!!
https://ibb.co/P1x6G7r
Nadam se da su se obje primile 🥰 ne moze bit mala beta na ovo 😂
E too je crtaaa 😍😍
Miss famozna vam je fotkica, uhvatila sam ju nekidan još kad si postala prvi put. Iščekujemo divne rezultate tvog harmonyja☺️
Flower cestitke na duplićima☺️
Sve druge curke s pozitivnim vijestima isto cestitkeee🎉 ne uspijem svih pohvatat..
Pitanjce za St cure, di se radi covid test u trajektnoj luci? I za koliko otprilike budu rezultati? Thxxx
Hvala curke, zapravo sam radila test jer se uopce nimalo ne osjecam trudno,nista me ne boli,nejdem cesce u WC,nemam nikakve grceve,imala 8.i 9.dan jednom dnevno po 5min neke mini grcice, nit sam umorna,nit mi se spava nista nista, da nema tih testova ne bi uopce mislila da je moguće da su se primile, ovako sam ipak nekako mirnija do 1,iako jedva cekam vidjet kolka je 🥰
Miss odlicno ce bit, pokusaj ne brinuti tolko 🥰
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Evo drage cure nisam se dugo javljala.da vam se javim da sam dobro i trudnoća dobro napreduje.idem početkom 2 mj na kontrolu..ali na početu je bilo malih prodlema sad je sve ok hvala dragom bogu i da tako ostane do kraja..koji je ovo divan osjećaj kako trudnica❤❤🤰😚😚😚cure hvala vam na svim podrškam i vama koje čekate svoje sretno vam
Azospermia
MaloTele, hahaha, pa koja je tu crta kontrolna??? Jebena crta!!
A inače, ja ne mislim da sam baba, i inače me ne diraju naklapanja. Ali sad baš ubodu u taj moj strah, i onda se stiltam. Bolje sam sa mojim lavicama.
Miss, navijamo na najjače!!!
💔💔💔
Evo drage cure nisam se dugo javljala.da vam se javim da sam dobro i trudnoća dobro napreduje.idem početkom 2 mj na kontrolu..ali na početu je bilo malih prodlema sad je sve ok hvala dragom bogu i da tako ostane do kraja..koji je ovo divan osjećaj kako trudnica❤❤🤰😚😚😚cure hvala vam na svim podrškam i vama koje čekate svoje sretno vam
Draga, puno ti hvala na javljanju. Volim kad nas naše trudne lavice povremeno dođu obavijestiti da je sve ok (i da su rodile prekrasnu zdravu bebu, kad dođe vrijeme)
💔💔💔
Sretno cure! 💗💗
Leptirica superiška 🥰🥰 uživaj sada!
Evo mene sa uzv, sve 5, idemo u postupak uskoro... Škicnula nalaz od biologa, 2 petodnevni 5aa i jedna petodnevna 4aa... Ja sam mislila da su sve 3 petica...
Doktor me ispregledao i pokazivao nekoj doktorici na meni, svašta se spominjalo od endometrioze do polipa na kraju ja mislila da ja to imam 😵 i kad sam ga pitala kaže ma neee, Al možete dobiti... Onak wtf, jesi me utješio, pa mogu i rak dobiti pa ga nemam npr.
Uglavnom sve 5!
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
WCuree, vidim sve pod kontrolom, cekaju se i bete lijepe!
Ja jutros pisnula da vidim okvirno dal je beta pala i cini mi se da je.
Ovo sigurno ne moze biti beta od 600
https://ibb.co/Pxf5VGw
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Dugo nam se nisu javile trudnice Liora,Ruška,Leptirica,Pami…cure,ako citate javite se,nadam se da ste svi dobro ❤️
Ruška se odjavila kolko se sjećam da odlazi s foruma 🤷♀️
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Mattan, super te mališi čekaju. A doktori znaju biti glupasti, previše pričaju ispred nas ni ne računajući kako to utječe na nas. Još malo pa krećemo!!!
Slee, da, to definitivno nije 600, puno puno manje je. Dobro to ide.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji