Nikitta, hvala. Sutra navečer sam napokon doma. Zapravo, od kiretaže (pa i prije) nisam imala vremena samo za sebe, da se sklupčam u svom stančiću i brinem samo za sebe. Mislila sam da neću izdržati ovo vrijeme, ali sam zapravo malo po malo ipak prebolila iako sam bila izložena svima onima koje inače nemam oko sebe i koji nisu podržavajući. Fascinira me ljudsko tijelo i psiha, podsjeća me na slike onih biljčica koje rastu iz asfalta. Život uvijek nađe put.
Sad je kraj, još do sutra. I onda se vraćam kući, i idućih dosta mjeseci se mogu posvetiti samo sebi (i poslu, ali to mi je OK). Jako jako jako se veselim idućem vikendu.
💔💔💔
Miss hvala što misliš na nas. Pratim vas i čitam, navijam za svaku, samo ne pišem. Jako mi je drago da je kod tebe sve super, i vjerujem da će i harmony bi dobar pa ćete napokon moći svima reći radosnu vijest 😊
Ja sam manje više dobro. Evo punih 13 tjedana. Do sad je sve bilo savršeno, ni bolova ni mučnina, dok me nije prošli tjedan uhvatila prvo bol u donjem dijelu leđa koja se širi u trbuh i noge (ne kao menstrualna, više neko peckanje, zatezanje). Otišla sam hitno na pregled jer me uhvatio strah i sve je bilo super sa bebicom. Raste, razvija se, već maše rukicama i nogicama 😍 nisam mirovala, normalno sam se kretala kao i dosada da bi me dan poslije u trbuhu par puta presjeklo i pojavilo se par kapi krvi (ne svježe, više na smeđe). Zvala sam odmah doktora koji je rekao da je moguće da je do hematoma koji mi je vidio na pregledu, mali je ali se sad u ovoj fazi maternica rasteže pa moguće da ga to malo iritira. Rekao mi je da pratim i ako se pogorša da se obavezno javim ili odem na hitnu. Cijeli vikend sam ležala, evo i danas ne mičem nigdje i čini mi se da se smiruje. Ne bole me više leđa i ne vidim ni smeđe tragove u iscjetku- kao žilice (ispričavam se na detaljnom opisu 🙃). Nadam se da će biti sve ok 🙏 ali ne moram ni pričati koliko me sve izbezumilo, stvarno je najgora noćna mora kad u trudnoći ugledaš krv 😔 ovaj tjedan očekujem i rezultate panorame i već sam nestrpljiva (ima skoro 2 tjedna da sam se testirala).
Čestitam svima na pozitivnim testovima i betama. Drago mi je da se lista trudnica podebljava 😊 i sretno svim trudnicama, i curama u postupku i u pripremama, da što prije pređu na donju listu koju MTB tako vjerno vodi 😘
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Meni tako zlo jutros.. Ili me strao stres jer je koma s poslom, ili sam u negativinim TT, kao MTB
MaloTele wooow, kakva je to crta!! Top! Ja čekam ciklus krajem siječnja pa vadim hormone da vidimo je li dobar ciklus.. Do tada još čekam nalaze stitnjače i pregled gin.. Nadam se da neće biti neke beštije i da će svi nalazi biti uredni.
MTB mislila sam koliko ste čekali na nalazi za štinjaču? Gin mi je stitnjaču i spolne hormone stavio na 1 uputnicu i sad ne mogu ići ranije vaditi sštitnjaču, ajme genijalca..
Leptirica WOW
Mattan svidja mi se ovaj tvoj saljivi dr! Jedino mu ne opraštam što te isprepada! Opaaaaaa ,krećemo s novim navijanjimaaaa! Šta u ovim oznakama znači 5 u 5aa?
Slee meni se čini da ti je beta lijepo pala!
Mislim da je Ruška na puzi, nije rekla zbogom, samo do do vidjenja :P
Rita7 bila sam na Gonalima u svom prvom i jedinom postupku. Vrlo jednostavno i bezbolno za korištenje! Najjednostavnije injekcija koju sam koristila, od svih / mislim da sam 3 razl. koristila do sada - što štopericu, što neš drugo ne sjećam se)...
Ovo za tumore... mene je dr. upozorila da ću to vidjeti u uputama ljeka, ali da to moraju staviti.. realno, ovo je stimulacija, riskiramo puno toga.
MTB kad te kreteni stisnu, a ti dodji k nama, bare msamo napiši da je svijet pun kretena, biti će ti lakše kada 20 nas potvrdi taj statement A ti samo vozi svoje! Kreteni komentiraju tudje živote jer nemaju muda voditi svoj onako kako oni žele
oharascarlett14@gmail.com
Mila super beta!! 🥰🥰
Malo tele držim fige i iščekujem i tvoju, al po ovom testu mora biti visoka! 😊
Teja meni su isto tako rekli za nalaz Niftija i na kraju je stigao za tocno tjedan dana. U utorak sam vadila i idući utorak su me zvali 😊
Miss bit će uredan nalaz, ali svejedno držim fige! 🥰🥰
MTB u redu je da si s vremena na vrijeme dopustis tužne misli, ali dokle god u sebi znaš da to nije tako. Nisi baba, kao ni jedna žena ovdje. A to što je naše društvo još dosta zadrto, to nije nešto oko čega bi se ti trebala zamarati. Jasno mi je da se zamaras kad izravno tebi svako malo kažu da si "stara za dijete" ali to se njih ni ikog ne tiče kad si odlučila imat dijete. Uostalom sve više i više žena se odlučuje kasnije imati dijete i to je samo njihova stvar. I naravno, imaš ti još jakooo puno vremena do starosti 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Miss hvala što misliš na nas. Pratim vas i čitam, navijam za svaku, samo ne pišem. Jako mi je drago da je kod tebe sve super, i vjerujem da će i harmony bi dobar pa ćete napokon moći svima reći radosnu vijest 😊
Ja sam manje više dobro. Evo punih 13 tjedana. Do sad je sve bilo savršeno, ni bolova ni mučnina, dok me nije prošli tjedan uhvatila prvo bol u donjem dijelu leđa koja se širi u trbuh i noge (ne kao menstrualna, više neko peckanje, zatezanje). Otišla sam hitno na pregled jer me uhvatio strah i sve je bilo super sa bebicom. Raste, razvija se, već maše rukicama i nogicama 😍 nisam mirovala, normalno sam se kretala kao i dosada da bi me dan poslije u trbuhu par puta presjeklo i pojavilo se par kapi krvi (ne svježe, više na smeđe). Zvala sam odmah doktora koji je rekao da je moguće da je do hematoma koji mi je vidio na pregledu, mali je ali se sad u ovoj fazi maternica rasteže pa moguće da ga to malo iritira. Rekao mi je da pratim i ako se pogorša da se obavezno javim ili odem na hitnu. Cijeli vikend sam ležala, evo i danas ne mičem nigdje i čini mi se da se smiruje. Ne bole me više leđa i ne vidim ni smeđe tragove u iscjetku- kao žilice (ispričavam se na detaljnom opisu 🙃). Nadam se da će biti sve ok 🙏 ali ne moram ni pričati koliko me sve izbezumilo, stvarno je najgora noćna mora kad u trudnoći ugledaš krv 😔 ovaj tjedan očekujem i rezultate panorame i već sam nestrpljiva (ima skoro 2 tjedna da sam se testirala).
Čestitam svima na pozitivnim testovima i betama. Drago mi je da se lista trudnica podebljava 😊 i sretno svim trudnicama, i curama u postupku i u pripremama, da što prije pređu na donju listu koju MTB tako vjerno vodi 😘
Držim fige da sve i dalje bude u redu. Ali smedkasti iscjedak bude cesti i nakon uzva. Javi nam rezultate Panorame (koji će biti super) i čuvaj se. Bit će sve u redu! 🥰🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Mila beta je odlicna❤️😍
Malo Tele reci cudovistu da ovako izgleda pik😁
Beta ce biti top, navijamo za obe bebe❤️🤞
Aurora dugujem update za onu bol "desno".. isla sam raditi briseve i papu, ginicka odradila i uzv i pitan za bol desno koju osjecam.. imam folikul na lijevoj str koji se izdvaja ali na desnoj su dva jednake vel. koji se takodjer izdvajaju. . Zato ta bol, barem kod mene. Nema cista, nego potencijalni blizici🙈
Jos kad bi mogli prirodno🤦♀️
Slee aha, jod vjerujem da pomaze al stranica mi je teska sekta, ne smijes nesto napisati odmah napadi i block lista😅 Teski kokosinjac😩
Beta pada, treba joj jos vremena ali ide to dobro😘
Nikitta ❤️🍀
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Pami
Samo se ti javi ponekad. Ja redovno gledam MOJ popis trudnica, i pitam se kako ste sve vi.
U opisima slobodno budi detaljna, sve mi to pamtimo pa se mi nećemo brinuti kad dođemo u tvoje stanje.
ericaa, mislim da nas hormoni razvaljuju. Ja puno bolje sad osjećam svoje cikluse. I dalje sam napaljena kao životinja, osjećam se kao nimfomanka. Mislim da je moje tijelo spremno za bebu.
SBjelis, pa rekla sam ti, nalazi su isti dan, baš kao i spolni hormoni. Gin je glup, ali svejedno, ne čekaju se nalazi.
Hvala svim mojim lavicama koje su odmah tu kad ih trebam. Predivan ste čopor. Sve za jednu, jedna za sve!
💔💔💔
Pami jako mi je drago da si se javila i da trudnoca napreduje..ja ti takve bolove kap sto opisujes imam od 5 tj pa sve do dan danas (`skoro 13 tj) bol u ledima koja se spusta na maternicu i vrsi pritisak pa niz preponu...zadnjih par dana bi mogla reci da traje 24h ,cak osjetim i dok spavam...prije je bilo povremeno,pa je par dana stalo i sad opet...doktor kaze da je sve to normalno i da moze potrajati do 20.tj...srecom nema krvi,jer da je opet vidim mislim da bi u ludaru zavrsila 😂 vjerujem da te uhvatila panika ali ako lezis mislim da ti nista ne moze biti,samo se cuvaj dok ne nestane taj hematom skroz .
Javi nam rezultate Panorame...
Cure, moji nalazi ce vjerojatno bit tek sutra, navodno je uzorak kasno poslan za Njemacku i jos nisu dobili rezultat .bila sam nestrpljiva pa sam slala mail..Bad igra zivaca,ali sta je tu je..strpit cu se jos malo.
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Hvala cure 😘
Nego, imam pitanje ako netko zna. Ja sam mislila da je najrizičnije razdoblje u trudnoći prva 3 mjeseca, odnosno prvih 12 ili 13 tjedana (kako po kojim člancima piše). Međutim, moja ginekologica mi je rekla da je kritično prvih 16t 🤔 i da ja spadam u grupu rizičnih trudnoća, a neznam zašto. Valjda samo zato što je ivf trudnoća pa je to po njoj odmah rizično 🤷♀️
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji