Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • rita7
    25. Siječanj 2021. 10:08

Pozdrav
    odlucila sam se za sv. duh (ivf mi nije sjeo)...doktorica je bila vise manje to sto sam i zeljela za prvi razgovor- posvetila mi je mojih 10 minuta odgovorila na sve sto sam ju pitala, ima neki plan a putem cemo vidjeti da li ce se mijenjati  sta/kako....
    rekla je dazbog visokog amh da ne i doslo do hiperstimulacije ide s blagom terapijom- gonal + femara......
    Kakva su vam isustva s gonalom? da li je to ona neka tupa injekcija sta ste pisale xd.... 
    (ps. sad sam isla googlat da dobro napisem taj gonal i vidim u clanku kontraindikacije -tumor ovaj -tumor onaj :( znam da se vec pisalo o stimulaciji i tumorima ali eto kad vidim crno na bijelo na papiru odmah se ukakim...)
    inace vitamin D ja sam sa 60 i nes dignula na 102 s ampulama fidifarma 1 x tjedno....
    babe- kakve babe -dok god zena ima mengu s razlogom ju ima ako priroda nije zatvorila vrata zasto bi vam netko solio pamet....ali to je tako u danasnjem svijetu, neke stvari su se promjenile ali neke sporo kaskaju...mislim da se stvarno krecem uglavnom u ok drustvu gdje nema toliko ogranicenog i zatucanog stajalista ali moram priznat da sam i ja cula komentare za koje nisam mogla sebi doc, mislim ok vrijeme nam svima ide ne samo u ovim stvarima ali nikako nije isto zivjet prije i zivjet danas...

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

MaloTele
    25. Siječanj 2021. 10:11

rita7

Pozdrav
    odlucila sam se za sv. duh (ivf mi nije sjeo)…doktorica je bila vise manje to sto sam i zeljela za prvi razgovor- posvetila mi je mojih 10 minuta odgovorila na sve sto sam ju pitala, ima neki plan a putem cemo vidjeti da li ce se mijenjati sta/kako….
    rekla je dazbog visokog amh da ne i doslo do hiperstimulacije ide s blagom terapijom- gonal + femara……
    Kakva su vam isustva s gonalom? da li je to ona neka tupa injekcija sta ste pisale xd….
    (ps. sad sam isla googlat da dobro napisem taj gonal i vidim u clanku kontraindikacije -tumor ovaj -tumor onaj :( znam da se vec pisalo o stimulaciji i tumorima ali eto kad vidim crno na bijelo na papiru odmah se ukakim…)
    inacevitamin D ja sam sa 60 i nes dignula na 102 s ampulama fidifarma 1 x tjedno….
    babe-kakve babe -dok god zena ima mengu s razlogom ju ima ako priroda nije zatvorila vrata zasto bi vam netko solio pamet….ali to je tako u danasnjem svijetu, neke stvari su se promjenile ali neke sporo kaskaju…mislim da se stvarno krecem uglavnom u ok drustvu gdje nema toliko ogranicenog i zatucanog stajalista ali moram priznat da sam i ja cula komentare za koje nisam mogla sebi doc, mislim ok vrijeme nam svima ide ne samo u ovim stvarima ali nikako nije isto zivjet prije i zivjet danas…

Kod koje si dokt? Ja sam bila na gonalima,nije tupa igla, doduše pikao me muz a ako me on uspio ubosti koji se inace boji igle, znas da stvarno lako ide 😃 zelim ti svu sreću,kad kreces?😊

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MaloTele
    25. Siječanj 2021. 10:12

Slee

WCuree, vidim sve pod kontrolom, cekaju se i bete lijepe!
    Ja jutros pisnula da vidim okvirno dal je beta pala i cini mi se da je.
    Ovo sigurno ne moze biti beta od 600

https://ibb.co/Pxf5VGw

Meni se isto cini niza ali nisam neki ekspert za bete,nadam se da Ce proc samo od sebe 😘

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Siječanj 2021. 10:18

rita7, Gonal Pen je super. Ništa ne moraš mućkati, lako se koristi, nije tupa igla. S njim mi je bilo zabavno bockati se i imala sam dobre rezultate. Drago mi je da si našla svoju doktoricu!

💔💔💔

• rita7
    25. Siječanj 2021. 10:19

Malo Tele hvalaaa!! :) a ovaj ciklus ne cemo stic jer moram briseve i papu napravit pa dok dodu rezultati a onda drugi ciklus it'is!!! kod dr.Luetić sam 

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

Matkiša 😎
    25. Siječanj 2021. 10:25

MTB komp mu je bio spor pa sam zaglavila jedno 50 min s njim, ubila ga pitanjima 😂
    Gonali su super, ne osjetiš iglu 😊
    Slee i meni se čini nisko ✌️

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Siječanj 2021. 10:28

Mattan

MTB komp mu je bio spor pa sam zaglavila jedno 50 min s njim, ubila ga pitanjima 😂
    Gonali su super, ne osjetiš iglu 😊
    Slee i meni se čini nisko ✌️

Mattan, da, da, ti si sa zgodnim doktorom bila jer mu je komp bio spor, how yes no 
    Ili to nije bio onaj zgođušan? Ako nije, onda gukni, što si sve saznala, znaš da ovdje volimo informacije 

💔💔💔

Mila-Milica
    25. Siječanj 2021. 10:30

Cure, beta je 657,1! 🥰🥰 Hvala dragom Bogu. 🙏🙏
    Kontrola bete i ultrazvuk opet u petak. 
    Hvala svima tko je mislio na mene!! 😊

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

Lucyinthesky
    25. Siječanj 2021. 10:32

Jutro cure, čitam vas, ali brzinski, neku ludnicu imam trenutno 😁
    MaloTele beta će biti 🔝🤞
    MTB ne daj da te "baba" komentari prodrmaju 💪❤️
    Ruska1986 da je otišla s foruma, to mi je teško povjerovati 😱, nadam se da nije 🤞
    manemoj budeš ti taj D vitamin sredila, nema labavo 💪🤞❤️
    Nikitta tebi jedan hug šaljem ❤️😘

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Teja1408
    25. Siječanj 2021. 10:34

Mila-Milica

Cure, beta je 657,1! 🥰🥰 Hvala dragom Bogu. 🙏🙏
    Kontrola bete i ultrazvuk opet u petak.
    Hvala svima tko je mislio na mene!! 😊

Čestitam 😍🥰💕👏🏻👏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.